Bogdan3L
member
- Scor reacție
- 0
casper incearca sa te prinzi si tu de anumite scheme...ca nu o sa stau sa-ti explic fiecare replicatati asta la care te referi este acelasi pe care-l pupasi in dos mai devreme si ii postasi realizarile si vorbele?
casper incearca sa te prinzi si tu de anumite scheme...ca nu o sa stau sa-ti explic fiecare replicatati asta la care te referi este acelasi pe care-l pupasi in dos mai devreme si ii postasi realizarile si vorbele?
am postat undeva mai sus ca m-am prins deja de schema (troc) :casper incearca sa te prinzi si tu de anumite scheme...ca nu o sa stau sa-ti explic fiecare replica
offf Silviu, deja ma uitam de nobili, am crezut ca zici de joc :)))
acum ati inteles treaba, de ce nu putem face pact cu diavolul ca sa scapam de tradatori si oameni de nimic. de ce sa mai existe ei pe clasica....pe urma putem relua totul de unde l-am lasatptiu drace, ai inviat :))
LA MULTI ANI !!!
legat de noi doi sub acelasi acoperis (e o expresie plastica, ma refer la NMZ si C-WAR, fara intentia de a se crede ca noi insemnam aceste triburi), probabil cine a postat asta a facut o gluma.
Sau probabil nu a vrut sa fie o gluma, a vrut sa arate grotescul unei situatii.
Daca niste dusmani istorici se unesc pentru a ataca pe la spate vechi camarazi, e valabil pentru ambele triburi care s-au unit, de ce nu s-ar uni si Casper cu Anisia :)
ptiu drace, ai inviat :))
LA MULTI ANI !!!
legat de noi doi sub acelasi acoperis (e o expresie plastica, ma refer la NMZ si C-WAR, fara intentia de a se crede ca noi insemnam aceste triburi), probabil cine a postat asta a facut o gluma.
Sau probabil nu a vrut sa fie o gluma, a vrut sa arate grotescul unei situatii.
Daca niste dusmani istorici se unesc pentru a ataca pe la spate vechi camarazi, e valabil pentru ambele triburi care s-au unit, de ce nu s-ar uni si Casper cu Anisia :)
fuse si se duse :David ce se intampla cu tribul care te-am indrumat cu totii sa il pastrezi?
Si totusi...anisia nu primeste un raspuns din partea lui David?David ce se intampla cu tribul care te-am indrumat cu totii sa il pastrezi?
Acestea sunt doar cateva intrebari la care poate se gaseste cineva sa raspunda.
Niciodata nu am crezut ca am sa ajung sa citesc pe acest forum asa ceva...
S-a distrus o familie si un trib pt niste interese personale meschine... Asta nu o puteau face decat niste oamnei fara caracter.... pacat
Daca vroiati sa animati lumea clasica o puteati face si sub alte forme nu nascocind minciuni si bagand intrigi intre jucatori.
stai calm, nu ne confunda cu altii. Voi jigniti si tradati. Noi nucorect sa revenim la subiect
mai astept caracterizari din partea omertei...inca pot sa mai fiu facut in multe feluri
stiu ca puteti
aici e disputa intre ec si omerta....nu intre c-war si nmz