Omerta or nothing !

  • Autor subiect DeletedUser1195
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser1195

Cred ca ai dreptate.
Ce a fost de spus , s-a spus. De acum o sa vorbeasca armele :) ca-n vremurile bune.

Deci, rog un moderator sa inchida topicul.
 

DeletedUser12991

Scuze Melania,am postat dupa tine.
Acum am vazut acest mesaj.

"mesaj din partea lu adaescu, pentru cei din omerta:

Pe vremuri, cand omerta stapanea lumea si erau cei mai puternici a venit un prost(adaescu) cu un sat in k44,zona in care omerta facea legea.Intamplator sau nu,in 3 luni a curatat zona si baietii au plecat cu coada intre picioare de acolo,erau cei mai buni de la ei.Nu cred ca e cazul sa ** despre mine,am mai multe sate luate de la dusmani cat altii nu au ca trib.Indiferent ce discutati ,va rog numai pomeni numele meu,multumesc
In dragoste si in razboi,totul e permis... "Tote afirmatiile din acest "mesaj" sunt false.
Adaescu poate confirma acest lucru.

"Pe vremuri, cand omerta stapanea lumea" asta este chiar gogonata ::smile:
 

DeletedUser

Dragi colegi cum ramane cu "Omerta or Nothing"?? Atat a durat 10 ore :)

ca principii si corectitudine in joc United egaleaza Omerta. Eu dinafara le percep aproape la fel. Deci draga David poti spune ca s-au reunit niste oameni care au acelasi caracter in joc.

Cerandu-mi scuze fata de Ciobi si altii din EC, pot spune ca tu, Bogdan3l si restul v-ati reunit in EC cu altii de teapa voastra. Deci cine se aseamana se aduna. Pacat de baietii ok din EC.

Si sincer partea cu "dragi colegi" e iscarioteana. Nu iti sunt nici dragi, nu iti mai sunt nici colegi, e doar o exprimare de fariseu, de Iuda ::)) Si sa te lauzi din postura unui mare sef de trib pe vremuri, in prezent vasal al EC-ului ..... e rusinos tare ::)))

Imi pare rau ca acum am vazut de abia discutia de aseara de de chat-ul nostru si a reusit United sa faca exact ceea ce doreau colegii mei. Felicitari celor care au luat aceasta decizie.
 

Bogdan3L

member
Scor reacție
0
opa casper ai prins glas.... acum 2 saptamani te rugai de noi pentru pna, ca sa poti ataca EC... parca d-asta l-ai sunat pe davyd!!!
ma insel cumva?
 

DeletedUser

opa casper ai prins glas.... acum 2 saptamani te rugai de noi pentru pna, ca sa poti ataca EC... parca d-asta l-ai sunat pe davyd!!!
ma insel cumva?

nu are voie omul sa-si faca strategii de a ataca EC ? voi a-ti fugit in EC ca sa scapati de atacat/atacuri :D:D:D
 

DeletedUser33895

dezamagit!!!

Atata balacareala ... pt ce?
EC / OMERTA / UNITED .....??? niste nume ... azi sunt maine ... cine stie?...

Cine a spus ca cine nu a gresit sa dea prima piatra ...
Aici parca s-ar tine procesul OMERTA vs EC[+/-JB]

Au zis de gotii si unii si altii. Sa zica un trib dintre cele 3-4 din zona ca nu au luat nici un membru din gotii si eu tac....
Acum cineva ... nu dam nume acuza EC ca a luat fosti din JUST/OMERTA ... si ...la scurt timp ce au facut ....? Nici ceapa nu au mancat ... nici gura nu le miroase ..... ca nu au dat ei invitatii. Daca erau verticali cereau sa fie dati afara intai din propriul trib ... dar nu sunt judecatorul lor ..asta e .... aia e vericalitatea lor ...
Sa ** de respect ... nu am prea multi pe care sa-i stiu ca merita ... cativa din EC ... vreo 2 din UNITED .. si inca vreo 3 in NMZ.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus