[OUT] + OUT-A vs. L13

  • Autor subiect dark labyrinth
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

dark labyrinth

iluzie în data de 03.08. la ora 20:58
Voi fi scurt in aceasta circulara.
Incepand din data de luni, 16 august 2010, orele 23:00 suntem oficial in razboi cu ~DMC~, =nBz= si academiile lor.

[...]

Iluzie


28j9nxe.jpg


Pe scurt, incepem razboiul cu restul hartii lunea viitoare, asta daca nu se gandeste cineva sa inceapa mai devreme. Harta e extrem de urata pentru toate triburile iar razboiul se anunta destul de greu.

Abia astept sa inceapa :D

Bafta si celorlalte doua triburi :)
 

andreiuntaru

bafta tuturor triburilor.

Acum sa vedem pe NBZ ce gura mai au cand sunt 2 vs 1,nu 3 vs 1

PS:sebica,albinuk si restul gastii...venim... :D
 

DeletedUser30628

pe cai ca se filmeaza :D.... :)) mult nu cred ca va dura razboiu asta cum asezarea triburilor :D

Bafta OUT.....daca jucati cum trebuie in maxim 2-3 luni aveti 3 sferturi de harta :D
 

DeletedUser27688

Bafta [OUT] OUT-A....=nbz= nbz=:)...~DMC~ =DMC=

Sper doar sa nu decurga lucrurile pe extern ca la precedentul razboi.Cu cat dialogul este mai civilizat....cu atat va fi mai frumos.

Bafta tuturor!
 

DeletedUser30628

cred ca NBZ in maxim 2-3 luni nu va mai fii pe harta cu inactivii ce ii are pe acolo :D DMC va rezista ca are jucatori buni si activi si infometati de sate :))
 

DeletedUser28165

cred ca NBZ in maxim 2-3 luni nu va mai fii pe harta cu inactivii ce ii are pe acolo :D DMC va rezista ca are jucatori buni si activi si infometati de sate :))Eu cred ca subestimezi puterea =nbz= :).

Succes tuturor triburilor.
 

dark labyrinth

Sa nu incepem iar cu pronosticurile si rautatile :p ... poate o sa scoatem nbz`ul si ne-o trage dmc`ul pe la spate, poate castigam de ambele parti sau nu castigam deloc

Ramane de vazut, eu una nu m-am batut niciodata cu ~DMC~`ul, nu prea stiu cum joaca ... si nici granita cu =nbz= nu prea am, abia cateva sate langa cavalery in K53

Deci ramane de vazut cum decurg lucrurile, fara pronosticuri, fara rautati :)
 

DeletedUser33745

toti vorbesc sa se bage in seama, sau doar din plictiseala.
eu zic ca va fi un razboi foarte lung, asta in caz de nu vor fugi dintr-un trib in altul, cum au mai facut-o altii !
ca vor castiga DMC-ul sau OUT-ul le doresc succes, vor avea nevoie
cat despre NBZ mai vedem daca o va duce mult pe harta sau nu!
 

andre linoge

Avand in vedere ca sa intrat in acest razboi mai mult obligati de imprejurari decat de buna voie si tinand cont de faptul ca triburile au fost aliate mi-ar place sa vad un razboi curat, cu mult fair-play si respect pentru tabara adversa, asta pe harta...si fara jigniri, atacuri la persoana si alte baliverne pe extern...Multa bafta ambelor parti implicate in conflict, spor la innobliat si nu uitati ca e doar un joc;)
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Avand in vedere ca sa intrat in acest razboi mai mult obligati de imprejurari decat de buna voie si tinand cont de faptul ca triburile au fost aliate mi-ar place sa vad un razboi curat, cu mult fair-play si respect pentru tabara adversa, asta pe harta...si fara jigniri, atacuri la persoana si alte baliverne pe extern...Multa bafta ambelor parti implicate in conflict, spor la innobliat si nu uitati ca e doar un joc;)

Adevar graiesti...multa bafta tuturor...imediat ne aratam care si cum are nobilii mai simpatici:)
 

alin09

Desii , nbz sunt aliatii nostrii(off, ce urat suna) , vor cadea primii, ori vor fugii in OUT, ori vor sa dea mass delete.
 
Ultima editare de un moderator:

alin09

iar nu vorbesti corect aline, a doua lectie la meditatie...e pe bani, te risti?

scriu, nu vorbesc :) te crezi prea real pe joc, auzi cica vorbesc :rolleyes: , in al doilea rand nu te intereseaza pe tine ce fac, sa te vad acum la razboi cum mai pui tu statistici din alea frumoase cand pierzi 100 de sate la organizat.
 

1Paradox1

Granite mari de toate partile, sprijin insuficient peste tot.
2 din 3 triburi au multi jucatori noi ceea ce poate fi o problema, al3lea nu are..ceea ce e clar o problema.

Activitatea va face diferenta.

S-a spus in mai multe randuri ca Out are cel mai mare numar de jucatori valorosi, sa-i vedem acum la treaba ca nbz+dmc au numerele.
 

dark labyrinth

Desii , nbz sunt aliatii nostrii(off, ce urat suna) , vor cadea primii, ori vor fugii in OUT, ori vor sa dea mass delete.

=nbz= se bazeaza pe voi ... si voi va bazati pe =nbz=, niciunu din triburile astea doua nu poate reusi in momentu` de fata fara celalalt :)

Deci daca e sa pice =nbz=`ul, cu siguranta o sa picati si voi ... pentru ca n-am mai avea un dusman in *** de care sa ne ferim :)
 

DeletedUser25686

Deci, nu sunt genu vorbesc mult, dar va rog sa nu vorbiti in necunostiinta de cauza; asa ca:
Draga alin si piter 90, pana un membru al conducerii nu o sa va zica "avem x membri inactivi", nu va dati cu presupusul. Mai mult, am demonstrat in toate razboiele pana acum, pe atat de inactivi pe cat suntem extern(ne doare unde nu rasare soarele de ce spune externul), pe atat de activi suntem pe harta. Mai mult, atat timp cat nici unu din voi nu a avut granita directa cu un membru nbz nu inseamna ca nu suntem activi, asa pot spune si eu de un jucator(ex BB, din K55; oricare membru) ca nu e activ, doar pentru ca nu l-am vazut pe harta.
Mai mult, atat timp cat suntem pe harta, in ultimele 3triburi, pot spune, ca pentru un trib de incepatori, cum suntem majoritatea jucatorilor, ne-am descurcat destul de tine.
DAR, KARMA,TRY,BB(si oricare alt trib cu are am avut razboi)=> astea sunt doar exemple a pierdut in fata noastra. Prin aliante, prin fuziuni, prin probleme interne ale celorlalte triburi, razboie inegale ETC!, am ramas pe harta. Altii au iesit.
Deci, in momentul in care va exista o statistica negativa impotriva noastra(dar nici statistica nu inseamna nimic: vezi statisticile DMC) atunci sa comentati.


Deci pana nu veniti cu ceva concret impotriva NBZ, pastrati-va comenatriile pentru voi.

Mersi!


PS: pe durata niciunui razboi, nici un membu al NBZ nu a dat stergere cont, EVER! Singurele stergeri de cont au fost anuntate si nici un caz nu au au existat fara ca un membru al conducerii sa nu fie anuntat.
 

andreiuntaru

deci prin mesajul asta vrei sa creezi o portita de iesire in caz ca pierdeti :D

Sfat: daca pierdeti macar sa o faceti cu demnitate ,si ultimele zile care le mai aveti pe joc sa le jucati cu onoare nu ca pana acum ;)
 

DeletedUser25686

Prietene, ca idee, noi nu pierdem :p
Daca pierdem(nu e cazul) nu vom fi ca BB sau ca TRY cu replici "noi nu vom pica niciodata". Noi luptam pana la capat, oricare din noi, nu conteaza cat de prost jucam.
Prin acel mesaj vroiam doar sa subliniez ca nu e cazul ca alde sterge cont, sa spuna "nbz pica primul". Intai cercetati, apoi vorbiti.
Mai mult, cum am spus pe topicul cu BB: de jucatorii ca mine, sau nirolfstar(el mi-a venit in minte pentru ca e alaturi de mine de la inceputul L13) nu o sa auziti niciodata pe harta. Noi dam atacuri cu tribul, aparam tribul. Nu ne batem cu pumnul in piept si nu ne doare ca nu ne stie EXTERNU. Noi vrem doar sa jucam in liniste, pentru trib.
 

alin09

Gura mare aveti , kennyanule dar ca joc uite ce esti tu :

Puncte: 2.984.542
Loc: 188
Inamici învinşi: 15.610.311 (328.)

Asta spune totul ,doar gurita e de tine .Doar gura a fost de voi absolut mereu, ati avut doar noroc , ca nu erau trupe cand era BB pe granita cu voi , atata tot , cu o floare nu se face primavara.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus