DeletedUser
Să spună cineva care este cea mai mare "ţeapă" pe care a primit-o pe l5? Mă refer aici la : schimbări bruşte de diplomaţie, spioni neaşteptaţi , jucători mici ce-au "dovedit" jucatorii mari !
S-a mai spus de o multime de ori si se sustine sus si tare! 3-SLA nu are absolut nici o treaba cu adminii! Spionajul in cadrul jocului, ma refer la jucator dintr-un trib, care spune informatii altui trib sau sprijina alt trib, sau trimite resurse altui trib, practic, care joaca pentru alt trib este un lucru permis, atata timp cat este in limita regulamentului! Mie, personal, mi s-au spus unele lucruri despre mine de catre un jucator dusman, lucruri reale, lucruri adevarate, lucruri care s-au petrecut inca din martie 2008, lucruri pe care doar eu le stiam si la care un jucator obisnuit nu are acces! Binenteles, mi le-a spus la telefon, nu in scris! Din pacate, triburile afecteaza multi oameni si ii afecteaza in sensul rau al cuvantului, unii oameni sufera in viata reala pentru pierderea unuia sau mai multor sate! Este ceva nepermis! Tratati-va!KinGFlex a spus:cea mai mare teapa e ca noi jucam ca fraerii pe un server pe care , atunci cand prindem un spion din 3-SLA , sau organizam ceva atac pe 3-SLA , sau orice altceva de genu` , pica serveru si noi ce putem face ? tacem si inghitim
S-a mai spus de o multime de ori si se sustine sus si tare! 3-SLA nu are absolut nici o treaba cu adminii! Spionajul in cadrul jocului, ma refer la jucator dintr-un trib, care spune informatii altui trib sau sprijina alt trib, sau trimite resurse altui trib, practic, care joaca pentru alt trib este un lucru permis, atata timp cat este in limita regulamentului! Mie, personal, mi s-au spus unele lucruri despre mine de catre un jucator dusman, lucruri reale, lucruri adevarate, lucruri care s-au petrecut inca din martie 2008, lucruri pe care doar eu le stiam si la care un jucator obisnuit nu are acces! Binenteles, mi le-a spus la telefon, nu in scris! Din pacate, triburile afecteaza multi oameni si ii afecteaza in sensul rau al cuvantului, unii oameni sufera in viata reala pentru pierderea unuia sau mai multor sate! Este ceva nepermis! Tratati-va!
Scuza-ma, practic nici nu observasemBlindius a spus:Va rog nu deviati de la subiect. Exemplu lui onea e ok .