DeletedUser
1. Cu siguranta ai o parere distorsionata rau asupra realitatii numai prin faptul ca ai clasificat descrierea postului tau la capitolul tepe si mai zici ca esti si "diplomat".
2. Confunzi academia, care nu are nici o legatura cu faptul ca au fost scosi in fata si folositi drept paravan.
3. Tratezi prea bicolor, intotdeauna exista si cale de mijloc, chiar daca nu au fost cu voi nu insemna ca sunt impotriva voastra.
4. Faptul ca te-ai gandit la conturile colegilor tai este de apreciat dar felul in care ai facut-o este de criticat. Ai preferat sa te refugiezi la umbra WANTED avand de ales intre ei sau razboi...nu stiu ce e de laudat in asta.
5. Obedienta isi spune in continuare cuvantul si am inteles ca ai fost desemnat sa ridici ode tribului si jucatorilor, crezi ca daca ai incheiat cu "ex jucatorii din Sangre" noi nu stim ce ai vrut sa zici.
In estenta: Daca taceai filozof rameneai.
Dondon.Cred ca ai serioase probleme de intelegere a textului la varsta ta, la fel cum ti+am spus franc si pe privat ca : NU AI VIATA .Imi dau seama cat timp ai daca imi pui pe categorii ideile.Nu stiu in ce context m+am refugiat undeva in Wanted cand Crazy oricum erau inconjurati de Sangre, deci nu de Wanted, de Sangre, ci abia dupa fuziune au fost inconjurati de Wanted. Si cand folosesc inconjurati nu folosesc cuvantul in sensul sau belicos de pe harta pentru un viitor razboi.Ci doar fizic.Care obedienta ? Care parere distorsionata? Care razboi cand erau planuri pentru a lupta alaturi de Crazy si mai departe ? Care-i toata treaba ta in ecuaţia aceasta ? Stii cu ce confund eu academia ? cu 3-a academia lui slw.Nu vad ce e de criticat, chiar te rog, desfiinteaza 3sla ca sa nu mai primesti critici ca v-ati tras ajutor. Mai lasa-ti-ne frate in pace cu obsesiile voastre de barbati uitati in fata calculatorului.Vezi-ţi de treburile tale că eu am fost aliat cu Crazy de dinainte să dai tu scroll up pe hartă să faci un bastion 3-a . Care a fost scos chiar de toate cele 3 triburi in cauza.