DeletedUser
Va propun un topic (obligatoriu despre triburi), in care fiecare poate completa si argumenta urmatoarele afirmatii:
1) Jucatorul care m-a surprins placut:
2) Noobul saptamanii:
3) Tradatorul saptamanii:
4) Agresorul saptamanii:
5)Liderul saptamanii:
6) Gluma saptamanii:
7) Teapa saptamanii:
8) Tribul saptamanii
9) Cea mai frumoasa emblema de trib:
10) Cea mai urata emblema de trib:
11) Profilul amuzant al jucatorului:
L-a propus aldana pe lumea 21, are drepturi de autor, eu doar l-am copiat fiindca mi s-a parut interesant
edit: hai sa va dau eu modelul
1.jucatorul care m-a surpins placut: blue3, e nou intrat in trib dar are un spirit de echipa extraordinar
2. noobul saptamanii: cris05, el cu 5k puncte, i-am rezistat vreo 3 zile si inca rezist pe un cont pe care sunt sitter cu 300 lancieri si paladin
)
3....
4....
5.liderul saptamanii:Ak-Orochimaru-Ak - sincer, am vazut ca e liderul care se implica cel mai mult saptamana asta, parerea mea
6.gluma saptamanii:Intr-o zi in padure, iepurele intra pe furis la leu in casa, o ia pe leoaica si da-i sex nebun. Dupa cateva partide bune se aude usa. Iepurele, mort de frica, fuge cat il tin picioare, leul in urma lui nu apuca decat sa ii vada silueta. A doua zi, leul suparat convoaca o adunare generala cu toate animalele, se pune pe o stanca si le zice:
- Ieri unu cu urechi mari a facut sex cu sotia mea.
La care iepurasul scuipa in palme, isi lipeste urechile de cap si zice catre magar:
- Ai belit-o, magare… (gasita pe forum)
7.teapa saptamanii: eu am luat-o, au blindat cei din aka un sat de 2k si am pierdut tot atacul in el
)
8. tribul saptamanii:scitii, aau ajuns in top50 foarte repede, sunt putini si buni din cate vad.(apropo, nu Zen erau scitii?)
9.cea mai frumoasa emblema: styx.. mi se pare asa calma..
)
10. cea mai urata emblema:GX..
1) Jucatorul care m-a surprins placut:
2) Noobul saptamanii:
3) Tradatorul saptamanii:
4) Agresorul saptamanii:
5)Liderul saptamanii:
6) Gluma saptamanii:
7) Teapa saptamanii:
8) Tribul saptamanii
9) Cea mai frumoasa emblema de trib:
10) Cea mai urata emblema de trib:
11) Profilul amuzant al jucatorului:
L-a propus aldana pe lumea 21, are drepturi de autor, eu doar l-am copiat fiindca mi s-a parut interesant
edit: hai sa va dau eu modelul
1.jucatorul care m-a surpins placut: blue3, e nou intrat in trib dar are un spirit de echipa extraordinar
2. noobul saptamanii: cris05, el cu 5k puncte, i-am rezistat vreo 3 zile si inca rezist pe un cont pe care sunt sitter cu 300 lancieri si paladin
3....
4....
5.liderul saptamanii:Ak-Orochimaru-Ak - sincer, am vazut ca e liderul care se implica cel mai mult saptamana asta, parerea mea
6.gluma saptamanii:Intr-o zi in padure, iepurele intra pe furis la leu in casa, o ia pe leoaica si da-i sex nebun. Dupa cateva partide bune se aude usa. Iepurele, mort de frica, fuge cat il tin picioare, leul in urma lui nu apuca decat sa ii vada silueta. A doua zi, leul suparat convoaca o adunare generala cu toate animalele, se pune pe o stanca si le zice:
- Ieri unu cu urechi mari a facut sex cu sotia mea.
La care iepurasul scuipa in palme, isi lipeste urechile de cap si zice catre magar:
- Ai belit-o, magare… (gasita pe forum)
7.teapa saptamanii: eu am luat-o, au blindat cei din aka un sat de 2k si am pierdut tot atacul in el
8. tribul saptamanii:scitii, aau ajuns in top50 foarte repede, sunt putini si buni din cate vad.(apropo, nu Zen erau scitii?)
9.cea mai frumoasa emblema: styx.. mi se pare asa calma..
10. cea mai urata emblema:GX..
Ultima editare de un moderator: