Pariuri, pronosticuri, barfe si mult off topic :)

Frizeru din Peru

Cateva trucuri pentru micsorarea nasului.


Daca te-ai nascut cu un nas prea mare, trebuie sa cunosti cateva trucuri care te ajuta sa il faci mai mic. Operatiile estetice sunt scumpe si dureroase, asa ca cea mai buna optiune este machiajul. Produsele necesare Daca vrei sa-ti conturezi forma nasului ai nevoie de niste produse speciale: - fond de ten in nuanta potrivita tenului tau; - un corector intr-o nuanta mai inchisa; - pudra bronzanta; - fard iluminator; - pudra pulbere; - o pensula unghiulara; - un buretel. Cum functioneaza
1. Pentru inceput, aplica fondul de ten pe toata suprafata tenului.
2. Aplica corectorul pe lateralele nasului, de la nari pana la ochi. Intinde foarte bine corectorul spre exterior. Ia buretelul si estompeaza marginile. Ai grija ca produsul sa fie cu 2 tonuri mai inchis decat fondul tau de ten.
3. Aplica fardul iluminator pe centrul nasului, de sus pana jos, cu ajutorul pensulei unghiulare.
4. Aplica pudra pulbere pe toata fata si apoi pe cea bronzanta pe obraji si sub nari. Alte trucuri: - Contureaza-ti buzele mai intens sau machiaza-ti ochii mai puternic pentru a atrage atentie de la nas. - Mergi la hairstilist si roaga-l sa it gaseasca o tunsoare potrivita pentru forma fetei tale si care sa reduca marimea nasului.
 

DeletedUser42703

Se pare că aveți experiență în acest Frizeru. ;)

Sounds like you have experience in this Frizeru. ;)
 
Sus