Pehashics

• Autor subiect DeletedUser5203
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser5712

nu ma interesata cum e tratata varianta mea, pur si simpu nu mai am timp deloc, si in mare parte am sitter, si satele le-am luat la margine si mai dau o constructie cand am timp...de aia si cresc asa greu....

DeletedUser

......................
Superb mod de a face diplomatie..tineti-o tot asa baieti, numai sa nu cumva sa jucati si pe alte servere, ca va faceti naibii de rahat..
......................................................

E totusi ciudat cum infierezi PHX, tu cand ai trecut 300 la dusmani acum ceva timp nici nu ai avertizat, cand te-a intrebat diplomatul i-ai zis ca ati trecut 300 dusmani ca nesy si cu inca doi v-au atacat satele si vi s-a parut natural sa ripostati (asta mi se pare ok). Dar daca treceti triburi la dusmani cu care pana atunci nu aveati nici o relatie nu vi se pare normal sa declarati? Ca sa nu mai vorbesc ca nu ati vrut sa incheiati PNA ca "nu este in firea jocului". Concluzia ati incheiat PNA, deci ati facut nefirescul si ei l-au rupt dar au declarat nu vad nimica rau in asta. Singura chestie sa va fi anuntat cu 2-3 zile inainte, dar ei cel putin au anuntat Simavo.

Nu il cunosc pe Giulesteanul, nici pe Castillo, nu pot sa comentez, dar pe Castillo il respect pentru ceea ce a facut, daca ii cititi profilul vedeti ca e dreptul lui sa fie genial, respect Castillo si pentru EC.

DeletedUser8950

Ei au ciuda pe amicul meu adaescu...Le-a cam facut zile grele,le-a luat 120 de sate,insa are moral slab...Dar vine si vremea lor

Deleted User - 5136

cata politica in acest topic!!! :))
eu zic sa nu te mai intereseze ce se intampla cu Omerta, si sa-ti vezi de tribul tau

DeletedUser

Lasa-l bogdane....nu are rost sa ii mai explici....tre sa ii desenezi dar nu se poate aici asa ca las-o balta
El trebuie sa se mai bage in seama unpic sa mai auda lumea de el

DeletedUser

destul de interesanta "discutia" dintre voi :) cine castiga , cine pierde ... politica
Eu zic ca totul se rezuma la razboi . Pana la urma este un simplu joc , dar din acest joc nu vor castiga decat ce ce vor fi uniti , un altfel de exemplu ar fi Burn apoi EC , iar acum PHX . Totul depinde de jucatori si de cat de uniti vor fi ei . Restul sunt doar cuvinte spuse de unii sau de altii in lipsa de ocupatie ...

DeletedUser

Adevar graieste simavo...Ai dreptate aici,de cand a plecat cineva din ~PHX~,parca acel trib a devenit o mahala condusa de un BULIBASA!
Eu nu am nimic cu ~EC~,chiar ii respect pentru ce au facut in aceasta lume si pe voi va respect...Jucati la distractie,fara magarii,lucruri murdare sau altele care is specifice lumii Clasice..Va doresc numai succes in continuare:)

L.E. Aaa sa sti ca si eu am fost acuzat de cei din phx,ca eu am stricat pna-ul dintre Nobil SI ~PHX~,iar din cate stiam e ca nu avem nici un acord cu ~PHX~...RUSINE

eu acuz tribul Nobil de incompetenta .. mai ales pe diplomatii din acea vreme ... eu personal am stricat relatiile cu voi pt marsavia de care ati dat dovada .. si`mi mentin parerea SA VA FIE RUSINE !

si ca sa fiu un picut la obiect ... cele intamplate cu OMERTA este o RUSINE a tribului PHX si binenteles acest pacat trebuie dus "in spate" .... iar despre tine vulture .. sper ca ti`ai imbunatatit tactica care o aveai pe era 1 si nu cred ca esti in masura sa pui note referitoare la moralitate !

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

eu acuz tribul Nobil de incompetenta .. mai ales pe diplomatii din acea vreme ... eu personal am stricat relatiile cu voi pt marsavia de care ati dat dovada .. si`mi mentin parerea SA VA FIE RUSINE !

si ca sa fiu un picut la obiect ... cele intamplate cu OMERTA este o RUSINE a tribului PHX si binenteles acest pacat trebuie dus "in spate" .... iar despre tine vulture .. sper ca ti`ai imbunatatit tactica care o aveai pe era 1 si nu cred ca esti in masura sa pui note referitoare la moralitate !

acuzand un trib si nu un membru nu dovedesti nimic . Sunt curios cu ce anume nu ai fost de acord si cu cine din Nobil ai avut probleme pentru ca din cate stiu eu nimeni nu a atacat PHX , iar PHX a mai trimis atacuri unor membri .

DeletedUser

o "personalitate" din tribul Nobil a inceput sa inobileze din tribul nostru ... am cerut extradare ca noi sa luam inapoi ce a luat si voi sa`l inobilati intern .. dar deoarece era "un prieten" al diplomatilor tribului NOBIL !

DeletedUser8950

o "personalitate" din tribul Nobil a inceput sa inobileze din tribul nostru ... am cerut extradare ca noi sa luam inapoi ce a luat si voi sa`l inobilati intern .. dar deoarece era "un prieten" al diplomatilor tribului NOBIL !

Baieti...Nu v-ati prins???E vorba despre mine:))...Rusine tribului ~PHX~...M-ati acuzat ca v-am luat sate,iar tribul nici nu va avea la diplomatie!!Asa-s oamenii,n-au pic de respect pt munca altora...

DeletedUser

Ne-ai luat 2 3 sate amarate si nu iti mai incapi in piele...

daca un trib precum PHX se supara ca a pierdut "2 3 sate amarate" si refuza PNA pentru 2 sau 3 sate asta e tare ... va 2 3 sate special pentru ala care le-a pierdut , daca asta este marea problema ... :)

Dar sincer vorbind cand a fost atacat PHX ultima data de catre noi ??? Astept un raspuns sincer din partea voastra ...

DeletedUser

Baieti...Nu v-ati prins???E vorba despre mine:))...Rusine tribului ~PHX~...M-ati acuzat ca v-am luat sate,iar tribul nici nu va avea la diplomatie!!Asa-s oamenii,n-au pic de respect pt munca altora...

cu atat mai grav ... la noi apareati la pna ... deci cum am spuso mai sus ... diplomatii ... ori ca te acopera pe tine sorine ori ca nu si`au facut datoria sa treaca pna`ul.

algernon

member
Scor reacție
1
[

"E totusi ciudat cum infierezi PHX, tu cand ai trecut 300 la dusmani acum ceva timp nici nu ai avertizat, cand te-a intrebat diplomatul i-ai zis ca ati trecut 300 dusmani ca nesy si cu inca doi v-au atacat satele si vi s-a parut natural sa ripostati (asta mi se pare ok). Dar daca treceti triburi la dusmani cu care pana atunci nu aveati nici o relatie nu vi se pare normal sa declarati? Ca sa nu mai vorbesc ca nu ati vrut sa incheiati PNA ca "nu este in firea jocului". Concluzia ati incheiat PNA, deci ati facut nefirescul si ei l-au rupt dar au declarat nu vad nimica rau in asta. Singura chestie sa va fi anuntat cu 2-3 zile inainte, dar ei cel putin au anuntat Simavo."

cateva comentarii scurte
am intrat pe clasica pentru ca mi s-a promis o harta rosie.si asa a fost.
pentru mine,un punct rosu pe harta e un punct rosu,nu conteaza nuanta...
mai explicit,noi suntem un razboi cu toti cei care nu sunt colorati mov sau,mai nou,albastru deschis pe harta.in rest,nuanta doar ne ajuta sa distingem prioritatile.un punct rosu deschis va avea prioritate inaintea unuia rosu inchis.dupa cum vezi,difera doar ordinea in care sunt atacate... :)
am mai intrat pentru ca mi s-a spus ca nu o sa fim stresati cu tot felul de diplomatisme.si asa a fost pina acum.
in rest,e chiar o lume care imi place.pe nici o lume n-am fost amenintat atat de des ca voi fi trimis in margine .si pe nici o alta lume n-am fost o pacoste atat de mare pentru un trib ca aici.prietenii stiu despre ce trib e vorba:D

DeletedUser8950

Leule...Am avut 2 pna-uri cu voi!Prima data nu l-ati respectat voi,iar a2a oara cand a fost vorba despre pna,eu nu v-am vazut satele cu mov pe harta.Erau doar rosu inchis!Deci pe mine sa nu ma acuzi,is mai multe de spus,da-mi un pm si iti zic mai multe...Nici diplomatii nu-s devina!!LA mijloc a fost o neintelegere care a stricat totul...

DeletedUser

agerom ... in mesajul de mai sus la cine te referi .. la mine ca persoana sau la tribul din care am facut parte .... daca te referi la mine .. sincer nu am facut asea ceva ... daca faci referinta la phx ... trebuiesc "trasi de urechi" diplomatii nu membrii !

Ce am spus mai sus cu referire la tribul nobil este adevarat .. eu am stat personal sitter la persoana care a fost atacata si stiu f bine ca la noi ati figurat cu mov ... raspunsul diplomatilor a fost .. ba ca nu stiu cine va scos ... ba ca am fi fost trecuti la pna si nu stie cum ... dar in fine .. nici o masura luata ...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus