Pentru vremurile bune

Scor reacție
0
Salut prieteni și stimate legende ale acestui joc,

Știm cu toții ce înseamnă triburile pentru noi. Pot spune cu mandrie că a fost un joc care mi-a oferit o formă frumoasă vieții încă de la o varstă fragedă cand în loc să pierd timpul facand prostii, stăteam la calculator și mă bucuram de prietenii noi și aplicarea diferitelor strategii de joc, lucru care cred că ne pasionează pe toți cei care ne-am aflat și ne aflăm aici încă.

Aplaud calitatea cu care s-a păstrat această frumoasă comunitate și nenumăratele upgrade-uri de care s-a bucurat Triburile, dar astăzi sunt aici ca să readuc la viață o noțiune nostalgică. Una frumoasă și cea care a oferit magia nemuritoarea acestui loc!

Îmi este dor să intru pe o lume și să fiu înconjurat de oameni noi, pe care nu îi cunosc și cu care sunt liber să formez noi prietenii, nefiind influențat de comunitățile care s-au format deja din prietenii existente! O lume în care pot intra într-un trib care se luptă cot la cot cu alte 3-4 pentru supremația zonei, ci nu unul care are deja 4 academii existente și cărțile lumii curente se știu deja din primele zile despre cum se va forma harta.

Îmi e dor de Lumea clasică, unde triburi colos cu rauri de istorie precum 300, UNITED ( și academia ei Happy ) plus altele, intinzandu-se pe nenumărate continente cu zeci de mii de sate. Sunt aici incă de atunci și am amintiri de pe lumea 3 unde BURN își punea amprenta și ochii mei sclipeau de respect cand vizitam paginile unor astfel de triburi.

Așadar, dragi admini. Oare ar fi posibil să oferiți o astfel de portiță unor veterani care doresc să retrăiască adevărata esență a acestui joc?

O lume fără opțiune de relocare langă prieteni și una care să asemene vechile setări pe cat posibil ale primelor lumi. ( Dacă cumva există deja acest lucru, nu am apucat să cercetez toate lumile )
 
Scor reacție
0
Eu personal mai degrabă aș cumpăra PP-uri pe o lume ca asta.

Dar la sfarșitul zilei, cred că nu totul se rezumă la bani. Cat poate să coste mentenanța unei lumi?

Părerea mea este că trebuie să prezervi și să acorzi respect și veteranilor și explicit nuanței care a pus stalpii acestui joc, vechile lumi.

Sunt destul de sigur că sunt oameni printre admini care gandesc ca noi. Și de obicei cei care au puterea cea mai mare de decizie sunt cei mai faini și old school
 
Sus