PHX vs WT

PRADA

member
Scor reacție
4
Never say never :)

Felicitari pentru statistici, alea alea ... macar tu sa dormi bucuros, Michelle :p
 

PRADA

member
Scor reacție
4
Mai ... tu crezi naspa, cam mereu :)

Daca esti tu bucuros nu inseamna neaparat ca eu sunt suparata :)

Si nu mai schimbi si tu replica asta ? Originalule care este =)
 

DeletedUser26528

Ai ramas asa cum te stiam , cu glumele tale de saracie :)) farmecul tau de dat in balta isi pune amprenta iar:)))
of dude dude ... ))
 

PRADA

member
Scor reacție
4
Tu esti cel care face lumea sa rada, nu eu :)

Dar de'acum nici nu o sa te mai bag in seama, e de ajuns ca te bagi tu singur (ia uita-te pe topicul asta, vezi cum te bagi aiurea-n seama ?) :)

Bafta multa piratule, si tot ce-ti doresti.

Nu-mi mai raspunde, pentru ca ... esti total off-topic.
 

DeletedUser26528

PHX-ul nu mai este capabil de acest razboi "draga mea" si topicul trebuie inchis , asa ca nu te mai hazarda ca fac eu spam p'aci
(ia uita-te pe topicul asta, vezi cum te bagi aiurea-n seama ?)
Sa inteleg ca asta e replica ta de urgenta cand nu mai sti ce sa zici ,nu ? =))
 

PRADA

member
Scor reacție
4
Mami, poti sa intelegi ce vrei tu, chiar nu ma intereseaza, pe bune. (Si acum ... sincer vorbind, cred ca nu sunt multi p'aici pe care sa-i intereseze ce si cum intelegi tu, "dragule").

Cat despre razboi, nici aici ... nu te-a intrebat nimeni nimic despre PHX si despre capacitatile sale. Atata timp cat tribul PHX inca exista, si avand in vedere ca nu s-a pus nici o conditie de sfarsit de razboi, nu inchide nimeni nimic. Cel putin, nu la cererea ta.

Intelegi tu, "dragule" ? :) Stiu ca intelegi, dar faci pe interesantul ... Patetic :)

(Lord Adex, hai spune-ne totusi sa n-o mai ardem in spam p'aici, ca singuri nu ne descurcam) :p
 

crioli

intotdeauna faceti aceleasi afirmatii si aceleasi discutii, off topic si pline de o "impaunare" care pe mine ma depaseste. poate din cauza ca sunt blonda :D dar ma indoiesc ca sunt singura care sesizeaza penibilul din aceste discutii.

am dorit sa fac o precizare care poate va face unele persoane sa revina cu picioarele pe pamant de pe minunatele piedestale. EU sunt cea care a insistat ca tribul PHX sa vina la noi. am dus ceva munca de lamuriri cu ei, tocmai pentru ca se "temeau" oarecum de aceste reactii. le-am spus-o lor si o spun si public. merita prea putin sa-ti limitezi dezvoltarea si sa nu gandesti strategic doar din pricina a 2-3 playeri, care, intr-un final vor gasi alta jucarie si vor uita.

concluzie, repet, eu am insistat ca ei sa vina. asa ca ma indoiesc ca se cheama in vreun fel, cu atat mai putin ca au fugit de frica (si tu stii asta, Michelle, foarte bine).
 

Bunica din Cuba

Sa vezi si sa nu crezi.
A aparut omul din umbra, omul care in cel mai greu razboi, cea mai crancena lupta a plecat exact in sanul (inima) dusmanului, omul care cand tribul aveea nevoie mai mare de jucatori experimentati (pe la inceputuri) , a dat bir cu fugitii ...

Dar lasa TruscaAlex, noi te intelegem pe tine, ai avut si tu probleme in viata reala, ai avut alte lucruri mai interesante de facut si de aia ne-ai intors spatele :p

Te salut.
 
Sus