DeletedUser
am o mare rugaminte: rugzi la urmatoare poza pe care o pui tu pe oricare forum, am sa pun si eu poze cu bancnote de 1leu pe toate forumurile pe toate lumile...tanara la mare...te rog mucles ca vrem sa ne jucam cinstit
nu am vrut sa dau prea multe detalii...am poze cu bancnota de un leu ascunsa intru-n chilot transparent, stand pe canapea...am cu bancnota de 1 leu sus pe masa...etc. vreau doar ca fiecare sa isi vada de treaba lui si sa joace, nu sa traga tepe in stanga si in dreapta. ne privesti prea de sus rugzi si doar iti stii situatia. te rog lasa-ne sa ne jucam cum stim noi jocul triburile ca nu toti avem ce arata la unu la altu pentru cateva sate!
dle, cei 2 neuroni stingheri mi-au dat posibilitatea sa ma prind despre ce-i vorba. mai ales ca maimutzica simpatica de danielzmau' foloseste tema cam des
revin: vreu si eu pozele. dau bere pe ele
in primul rand vreau sa-i multumesc autoarei mizeriei de mai sus ca ne popularizeaza forumul
cateva precizari si completari
- regulamentul postat pe forumul general nu e valabil si in cazul membrilor cu responsabilitati de organizate (ei se supun unor reguli mult mai stricte postate pe ascuns)
- incercarea de destabilizare si scindare a tribului este o actiune ostila si trebuie trata ca atare, se numeste inalta tradare (asta e universal valabila pt orice organizatie)
- daca cineva are rabdare sa citeasca postul lui bubu (cred ca e incercuit) unde isi anunta intentia poate constata cu usurinta ca minte, sublinieaza ca isi va face trib dar in schimb dupa ce a vazut ca nu prea are ce inobila intern fuge sub umbrela unui trib mare
singura mahnire e ca vor fi si victime colaterale, oameni care au fost inselati........asta e viata, alegerile facute iti determina viitorul
adevaratul lider al 3-SLA
PS ma ascund fiindca sunt un las
daca imi permite colegul...am sa ma folosesc de tema deschisa de el pt a pune o simpla intrebare conducerii 3-sla:
PE CE MOTIVE ATACA JUCATORII PLECATI REGULAMENTAR DE LA EI DIN TRIB?
3.PT CA SUNT TRADATORI?...NEEE...AU PLECAT L AALIATI...ALIANTZA DINTRE 3SLA SI UNIQUE S-A RUPT DUPA!
din cauza ca luati satele usor de la noi s-a facut pna... vai de mama ta legendo.
diferenta de 1300 de sate spune cu totul altceva. de fapt pt noi a fost floare la ureche sa luam aceste sate, dar ceea ma mir e ca unii dintre voi inca nu ati revenit cu picioarele pe pamant. dar lasa ca va trezim noi la realitate
cat va mai certati voi aiurea, io maresc oferta la 2 baxuri pentru pozele lu' ruga...
hai repejor