era sa-mi uit parola de cand nu am mai postat pe aici...
pion,
nu intru in detalii despre isotrie. e mult prea lunga si tumultoasa sa disecam acum toate celea. memoria scurta o am din principiu. care principiu imi spune ca este mai importanta viziunea despre viitor decat orice s-ar fi intamplat in trecut.
dar, totusi, imi aduc aminte de cate ori ai avut suportul meu in diferite situatii. si nu cred ca face cazul sa discutam aici, ne mai putem gasi pe alte forme de comunicare in masura in care ne dorim asta.
vis a vis de vot ai dreptate, tu ai fost primul care a votat pentru acea fuziune si eu am fost primul care a votat impotriva ei
. fiecare am avut motivele proprii pentru alegeri. unii mai cred in ideea de elita. dar e nevoie de implicare pentru a o realiza.
vreau sa mai comentez aici si schimbul de replici cu hector. in perioada cand l-ai ajutat standu-i sitter ai avut tot sprijinul colegilor. si nu e fair sa te plangi fata de ceilalti care s-au mai distrat in diferite perioade cu pozitionarea execelenta a acelui cont.
stii ca nu e locul tau acolo. si nici prin alte parti. stii unde ai crescut, unde ai fost ajutat, sustinut si ajutat cand a fost nevoie. manipularea in sine e un proces ok atata timp cat finalitatea este una pozitiva. sper ca mai ai maturitatea pe care am cunoscut-o sa vezi lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat. nu cred ca mai ai nevoie de alte detalii pt ca memoria mea scurta imi spune ca nu aveai cum sa te schimbi atat pe coordonata timp cat si pe cea intensitate.
si la final cred ca ar fi oportun sa schimbi numele temei. pion vs 3-sla nu a existat si nu exista. inca imi doresc sa cred ca este vorba de sentiment vs ratiune
.
somn usor sa aveti, eu am adormit deja