DeletedUser40605

RUŞINICĂĂĂĂ
Scitii - Descriere
Scitii a fost înfiinţat de către Pentru Sisu. Dacă ai întrebări adresează-te Pentru Sisu.
Textul acesta poate fi modificat de către diplomaţii tribului.
![]()
RUŞINICĂĂĂĂ
Quit-ul de pe L26 e acelasi cu cel de pe L25? Sau alti plagiatori?
Si sa inteleg ca tu esti kalla.rom killer de pe l20 ? Adica tu erai in trib cu Bigdady, cristipc, gorj3, distrugatoruxxx si gigi the-godfather ?
E acelasi, doar ca toti au intrat cu nume diferite ca sa ne duca in eroare![]()
Apropo de nwo.NEW WORLD ORDER e plagiat?
Black Light astăzi la ora 21:00
Incep prin a te ruga, sa nu te superi de deranjul provocat. Am sa fiu scurt:
-suntem un trib vioi, activ, in plina expansiune si dorim sa te avem alaturi! nimik mai mult! nu promitem pace eterna sau razboaie sangeroase! tot ce iti pot garanta, este o mana de viitori prieteni alaturi de care vei avea un joc frumos, care te vor ajuta la nevoie daca ii vei ajuta la randul tau!
in speranta ca nu am cauzat prea mult deranj, inchei prin a te mai ruga odata sa te gandesti la invitatia mea, si sa te rog sa imi raspunzi mesajului fie ca accepti sau nu!
Bafta la joc!
Respect - [player]Black Light[/player]
joyman2 astăzi la ora 21:05
so....?
Black Light astăzi la ora 21:07
so = da sau ...nu?
joyman2 astăzi la ora 21:08
so=deci....
Black Light astăzi la ora 21:11
ti-am dat invitatia...te astept...asta in cazul in care te-ai decis...
joyman2 astăzi la ora 21:16
Nu pune la inima.black light a spus:Incep prin a te ruga, sa nu te superi de deranjul provocat. M-am suparat. Am sa fiu scurt: Cum devinesti tu scurt.Ce faci te miscorezi acum?
-suntem un trib vioi, activ, in plina expansiune si dorim sa te avem alaturi! Stai sa nu faci atac de inima nimik mai mult! nu promitem pace eterna sau razboaie sangeroase! tot ce iti pot garanta, Sa ne intelegeme cati ani? este o mana de viitori prieteni alaturi de care vei avea un joc frumos, care te vor ajuta la nevoie daca ii vei ajuta la randul tau! Pai atunci de ce mai is prieteni daca ii ajut?Prietenii is aia de le iei satele cu sitter,nu?
in speranta ca nu am cauzat prea mult deranj,spera tu,spera inchei prin a te mai ruga odata sa te gandesti la invitatia mea, si sa te rog sa imi raspunzi mesajului fie ca accepti sau Aleg sau nu!
Bafta la joc! Si tie
Respect - Black Light
Sa ai o zi buna.
Black Light astăzi la ora 21:18
asemenea!
MihaibZ. astăzi la ora 22:44
de ce ne-ati furat numele?
futake astăzi la ora 22:45
creca noi am fost primii cu numele asta ... si voi lati furat !
MihaibZ. astăzi la ora 22:46
Dute nene , noi suntem de pe lumea 22 cu numele asta.
Dovada : http://ro.twstats.com/ro22/index.php?page=tribe&id=4593