Ingerasa astăzi la ora 15:01
Aveti la dispozitie 24 de ore sa schimbati numele tribului in ce vreti voi daca nu vreti razboi.
NU sunteti adevaratii SCITI ci niste mincinosi. Faptul ca va dati drept cei care au inchis lumea e de doi lei dar asta e alegerea voastra. Exista twstats pentru demonstratia asta.
Astept raspuns sa stiu daca va trec de-acum cu rosu pe harta!
motou astăzi la ora 15:11
bai u stii cu cine ** eu am jucat pe l10 l 25 in scitii deci nu ** in necunostiinta de cauza
motou astăzi la ora 15:12
ai inteles deci mai ** nu **
Ingerasa astăzi la ora 15:14
In primul rand nu imi vorbesti mie cu bai ca nu ne-am tras de sireturi prin nicio gara. In al doilea rand noobule, toti din ZEN sunt fostii sciti de pe l3 si tocmai ptc am jucat acolo stiu ca tu n-0ai avut nicio treaba cu scitii de pe l3.
Faptul ca ai jucat cu alti noobi si alti presupusi sciti pe l10 sau l25 cine stie ce amarate de triburi ca si aici nu iti da dreptul sa tii macar profilul scit pe care il afisezi, dar numele ala la trib. Ma repet aveti timp pana maine la ora 15:00 sa va gasiti alt nume, altfel deveniti ferme!
motou astăzi la ora 15:16

)) m-ai spart cine te crezi ma u ai ajuns mare scula pe triburile si nu am auzit eu de tn :?
nu e vina mea ca nu sunteti in stare sa pune-ti numele scitii unui trib deci adio ! hai ca mi-o fi frica si de voi de zen
motou astăzi la ora 15:17
te crezi cineva pe triburile sa ** asa cine te crezi admin?:>
Ingerasa astăzi la ora 15:28
Nu trebuie sa fiu admin ca sa va declar razboi si sa fiti atacati

Dar ma repet: alegerea va fi a voastra.
Ingerasa astăzi la ora 15:34
,,,
Mesajele acestea au fost trimise de către Ingerasa mai departe.