DeletedUser
Moaaaaaica ce am ratat...ce suturi la turloaie si pumni la operatie..aquilla...paseaza popcornu' ala si scoate si whisky de la rece..
ON Topic: sa cad jos de pe scaun cand am vazut ca "amicul" blackmamba13 s-a dus..si Iulynho (sau ceva de genu)..ce spionaje in miez de noapte..heheee, ce vremuri..duse pe apa sambetei...am o singura satisfactie in ceea ce ii priveste:
Etete cine vorbea ca am fost inconjurat de noobi..ete ca tu nu ai fost inconjurat de noobi, te simti mai bine ?? mai curat ? mai uscat ?
ON Topic: sa cad jos de pe scaun cand am vazut ca "amicul" blackmamba13 s-a dus..si Iulynho (sau ceva de genu)..ce spionaje in miez de noapte..heheee, ce vremuri..duse pe apa sambetei...am o singura satisfactie in ceea ce ii priveste:
madfalcon81 în data de 20.12. la ora 23:09
Inca un curajos ?
IuLyNhO în data de 20.12. la ora 23:11
?
madfalcon81 în data de 20.12. la ora 23:12
esti curios sa vezi ce am in sat...asta i-a cam costat pe cam toti, indiferent pe lumea pe care am jucat.. poate tu esti mai breaz
IuLyNhO în data de 20.12. la ora 23:13
ai satul atat de prost dezvoltat inca nici macar ferma nu meriti sa fii..
madfalcon81 în data de 20.12. la ora 23:14
buna observatie.. incearca sa o mentii asa
IuLyNhO în data de 20.12. la ora 23:15
pai da, nu merita sa te fac ferma, tu fa puncte in continuare, ca tot pe la mine va ajunge satul tau, iti voi transmite si multumiri dupa
madfalcon81 în data de 20.12. la ora 23:16
daca imi innobilezi satul, ai fi primul care face asta, de cand joc eu triburile.. iti dai seama ca te voi felicita sincer...
IuLyNhO în data de 20.12. la ora 23:17
inseamna ca e prima ta lume sau ai fost inconjurat de noobs.. pacat
madfalcon81 în data de 20.12. la ora 23:18
nici - nici
madfalcon81 astăzi la ora 00:33
ti-am zis.... nimeni pana acum...tu si mamba erati ultimii care m-au atacat...se pare ca oricum v-am intrecut ca durata de "viata" pe lumea asta
IuLyNhO astăzi la ora 07:58
normal, tu n-ai avut parte de tradatorisi te rog nu te mai da mesaje, stiu ca suferi de bagare in seama, dar eu unul nu mai am chef, sunt prea multi retardati pe lumea asta... si mi-a pierit tot chefu datorita lor...
IuLyNhO astăzi la ora 19:15
editat si sters
madfalcon81 astăzi la ora 19:47
nu raman pe lumea asta![]()
Etete cine vorbea ca am fost inconjurat de noobi..ete ca tu nu ai fost inconjurat de noobi, te simti mai bine ?? mai curat ? mai uscat ?
Ultima editare de un moderator: