Potop/ul a trecut...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

quz0r

member
Scor reacție
144
Seara buna!

Clatiti/va ochii cu schimbarile de opinii , colective si istorie.

Numele tribului: Prin foc şi sabie!
Prescurtare: Potop


Sunt insusirile tribului sub emblema caruia am jucat incepand de la lumea 16.
Totul a inceput in perioada 2010 , pe cand calaretii farmau barbare de 100 de puncte.
Prin schimb de mesaje relativ cu vecinii, am dat peste analist .Jucator ce a urmat sa/mi fie coleg de nadejde pe toate lumi de joc..pana acum.

Am dat impreuna play propunerii mele de pe 16; De a infiinta un nou trib- a fuziona cu recrutii lui analist - O comunitate mica, la fel ca pe celelalte lumi.
Am cazut de comun acord sa redenumim profilul dupa trilogia istorica poloneza , Prin foc si sabie!.Nu ne cunosteam; El era pe atunci doar un vizitator al externului, eu un spammer.In concluzie, sarcina mea a devenit propaganda tribului pe extern si a lui conducerea interna si coordonarea.Am continuat in numar mic , am ajuns in top si ne/am confirmat valoarea printr/un numar mic de jucatori-haita.
A. mai avea experienta de genul respectiv si pe lumea 8, ca urmare si/a insumat meritele pe extern relativ tribale(In interviul luat de John Milton , pe vremea cand eu moderam sectiunea L5 pe forum).

Am avut cateva scapari si reveniri in timpul jocului sau, dar am inceput de la 0 de fiecare data.Am continuat in Potop.
Diferenta dintre un start/er si un jucator fix este sufletismul fata de colegi.Ca o paranteza.
Am fost silit si chemat incapabil , din cauza mea analistu ne/a parasit pe 16.Defapt, nimeni n/a realizat ca este start/er.
Ok, sa trecem peste..
Analist/ul pleaca de pe 16-Din cauza mea si fuziunii cu Hard( Condus de Imparatul alin si Kampfstier ) Fuziune ce nu prea a convenit pe moment.Nu ne/am mai recitit mult timp.
Lucrurile au mers inainte , conducerea Potop a restructurat informal.
Rang: 3.
Nume: Prin foc şi sabie!
Creat: Necunoscut
Membrii: 25Clasament OÎ
Puncte: 162,600,973
Sate: 16,292
Număr mediu de puncte pe sat: 9,980
Schimbări de trib: 1562
Cuceriri: 123044 (+80719-42325)
Cea mai bună clasare: 112th May 2010
Cele mai multe puncte: 495,589,34209th September 2012
Cele mai multe sate: 64,38304th March 2011
Rang OÎ: 3. (10,570,878,163 score)
Rang OÎ Atac: 3. (2,668,807,834 score)
Rang OÎ Apărare: 3. (7,902,070,329 score)

Desi am avut un drum sinuos, am mers inainte.Potop a rezistat pe 16 si fara meritele lui Analist.
Analistu/ul a infiintat pe mai multe lumi Potop/ul, dar n/a rezistat mult dupa expirarea protectiei.Pentru ca e start/er.Poate asta este si motivul pentru care nu intelege sufletismul meu fata de colegii pe care ii persecuta.Pentru ca 1 este sa joci cu ei 3 saptamani, iar alta este sa o faci ani de zile, sau sa/i cunosti personal.Explic: N/ai cum sa intelegi, niciodata.
In esenta, pe 31 am reformat tribul.Am ales echipa , am discutat strategia , pozitia si diplomatiile formale.Analistul a primit drepturi din recunostinta, ca fost coleg de arme.
S/a ajuns la ruperea drumurilor Potop.Desi , am incercat remedierea :

(...)

sau ai subinteles tu?
nu, eu nu mai am nimic de spus.
Potop se va descurca excelent si fara 200 de ferma in prima saptamana
si nici nu va innobila sate de barbari, nu te preocupa
iar daca eu sunt considerat un incompetent.Spune in fata, macar
nu sa aflu in joc despre parerile tale
[20.45.36] Bogdan: cred ca esti un bun lider
[20.45.56] Sergiu Balaban-qzr: nu ma incalzeste cu absolut nimic un compliment . mai ales dupa discutia de acum
[20.46.01] Bogdan: insufletesti multi jucatori
[20.46.07] Bogdan: sau cel putin asa te-am cunoscut
[20.46.12] Bogdan: nu am mai jucat de mult cu tine
[20.46.16] Sergiu Balaban-qzr: asta pentru ca suntem doua persoane diverse
[20.46.21] Sergiu Balaban-qzr: eu, cel ce continuu sa joc alaturi de ei
[20.46.26] Sergiu Balaban-qzr: si tu, care schimbi lumea la 5 sate
[20.46.36] Sergiu Balaban-qzr: si ii uiti pe toti, sau in cel mai bun caz
[20.46.39] Sergiu Balaban-qzr: revii cu mesaje
[20.46.41] Sergiu Balaban-qzr: dupa ceva timp
[9:46:20 PM] Sergiu Balaban-qzr:
[9:46 PM] Sergiu Balaban-qzr: revii cu mesaje
dupa ceva timp
de asta ii insufletesc.pentru ca joc alaturi de ei
tu nu joci
joc nu inseamna 3 saptamani Bogdane

Dupa strategia in joc stabilita impreuna pe 31, un camarad bun de arme a parasit tribul.In urma lui, deranjati de atitudinea lui a plecat in grup si comunitatea alaturi de care am jucat pe 16 si pe 30.N/am de gand sa pierd o satra, ca sa/i fac pe plac unui jucator ce peste 3 saptamani va schimba lumea si ne va deleta de la prieteni.Pentru o perioada..poate ca daca tribul din care pleca ajungea in top, sunt sigur ca revenea culegand meritele..la fel ca pe 16!
Dupa refuzul de a face parte din conferinta restului de membri, am reinvitat colegii in trib.Ca decizie proprie, n/am de gand sa/mi execut cunoscutii.
Personal, imi retrag definitiv puterea de infiintare a acestui trib.

Utopian a scris:
Domnule cazac. Tin sa te anunt ca esti un profesionist la a dezbina o comunitate. Si faci de rusine numele Potop.

Te consideri un jucator cu experienta, este adevarat, dar cand vine vorba de diplomatii simple intre membrii nu se poate discuta cu tine. Eviti sa raspunzi la intrebari simple si iei decizii care au ca scop numai ranirea comunitatii.


Chiar daca in realitate esti matur... in joc esti un copil, sincer dupa comportament nu iti dau mai mult de 15 ani. Eu zic sa iti revizuiesti comportamentul, eu zic sa te gandesti putin si sa lasi deoparte orgoliul acela imens.

Toate cele bune membrilor Potop. toata stima pentru voi ...dar aveti un conducator "extraordinar".


cazac în data de 03.11. la ora 22:06
Nu am convenit revenirea celor care au plecat.
iti recunosc dreptul de a lua decizii asupra tribului, ca fondator informal. Nu ma opun revenirii lor, insa consider ca revenirea se face prin acordul nostru. Daca nu consideri necesara convenirea, drumurile noastre se despart. Vei ramane cu numele Potop si in aceasta carcasa, eu plecand.


Continua jocul, dar sub alta carcasa.


Am facut publica rezistenta tribului Potop, ca sa stie toata comunitatea de ce acest trib s/a desfiintat.Relativ pe 31, de tot.

O seara placuta tuturor,
Q.
 
Scor reacție
209
Un rezumat n-ai facut si tu. Ma doare capul de la ai mei, mai citesc si romanul tau. Sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun si sa va impacati. Ar fi pacat. Te-am urmarit si pe 30 cum te-ai zbatut dar sincer, nu stiu daca se mai merita. Ai vazut ce am patit eu.
 

DeletedUser42487

Intotdeauna modul in care trecem peste probleme sau greutati ne defiinesc ca si oameni sau in cazul asta ca si jucatori.
Celor care nu stiu sa fie colegi nu trebuie sa le arati ca te-au afectat.
 

DeletedUser

Pacat..
Sper ca Q o sa treaca peste asta si o sa ramana acelasi om si jucator pe care il cunosc
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Am sa revin cu niste completari..
Din pacate lucrarea Prin foc şi sabie! are partizanat care acuma nu se poarta: Sienkiewicz condamna ridicarea taranilor si a claselor sarace la lupta contra obligatiilor feudale si lauda grosier cruzimile micii si marii nobilimi in inabusirea rascoalei. Il demonizeaza pe liderul Hmelnitki al cazacilor si taranilor infatisand in alb faptele “cavalerilor poloni”. Stilul sau e mare dar distorsionarea realitatii e crunta. Cand zice calarimea polona intra in fibrilatie: ea bate orice. Daca erau sa fie tancuri T35, atunci pana sa maiastra ajungea la “husarii sparg multimea monstrilor verzi, nelasand in urma decat roti, senile, piulite si degete insangerate. Domnul ii va ierta, pentru ca nu se face sa te ridici contra stapanilor legitimi.” Si mai tragea si Zagloba ceva vorbe de duh, trase rau de par, “tunurile tancurilor semanau cu niste degete uriase, gata de a scuipa continutul”. Macar in Potopul se infraneaza asupra drepturilor claselor dominante de a impune biruri absurde.
Daca ar fi trait in Romania zilelor noastre, s-ar fi invartit pe la guvern si l-ar fi pistonat pe ministrul banilor cu “iobagi, iobagi?” cu privire la cei care platim taxe pentru binele natiunii.
Imi insusesc textele din paranteza, ca sa se lamureasca.

Analist:

Despre Potopul de pe 16..

Pe 16 am intrat de unul singur, de nebun. Incet am inceput recrutari: eram zi de zi multumit ca suntem putini, foarte bine grupati, sub numele Potop, o mana/doua de jucatori. Si de data asta Potop facea legea in zona sa. La un moment dat, unul, balabans(quz0r), imi zice de un proiect de al lui, pe care l-am considerat exaltat: ca vor veni sau ii va aduce el pe multi altii in zona. Am crezut ca e un alt adolescent isteric sau exaltat, dar cu idee noua. Q a pus osul la treaba, numele asta Potop sta in mare masura in lucrarea stransa dintre noi: el cu recrutarea masiva, eu “cu barda”, cel exigent (ca in filmele de politisti: ala bun si ala rau). Dupa ce a intrat Q in Potop am crescut mult numeric si am luat anvergura. Ne-am inhamat apoi ambii la caruta externului si am facut si propaganda. Am intrat pe extern datorita timpului liber si pt ca grupul POTOP mergea excelent intern. Intr-o saptamana ne umflaseram numeric dar eu am inceput sa concediez pt abateri de la reguli, cea mai „miscatoare” fiind nobilarea de sate mici. In acel timp primeam 30 de mesaje pe zi, majoritatea stupiditati: nebuni, isterici, copii nevinovati si cereri de recrutare total ilogice, tineam rubrica de forum: mesaje amuzante/ridicole….as putea scrie carte de bancuri bune cu mesajele alea. Ma supara mult in joc sustinerea acerba a unora de pretentii nejustificate, de inrolare sau diplomatie. Le lipseste multora atat bunulsimt cat si simtul masurii.

Eu nu am ales hard, rolul meu a fost doar de a-i da lui Q binecuvantarea pt fuziunea cu hard sau celor din conducere care doreau fuziunea cu hard. Eu deja anuntasem in cercul restrans si in cadrul general ca ma retrag treptat si intr-adevar eram “ofiter in retragere”. Ca paranteza, se implicau prea putini in conducere, nu puneau osul la treaba. ( Te contrazici cazace! Dovedeste/ne ca ai jucat pe vreo lume cu mai mult de 8 sate.Nu lovi in dreapta ta, ca si cum renunti din cauza colectivului .Pentru ca pe fiecare lume ai avut colective potente.N/ai stiut sa apreciezi, problema ta.) Singurul remarcat de mine a fost „kingunu”, restul nu erau indeajuns de priceputi sau de implicati.( la fel ai facut si pe 31, unde mi/ai subestimat calitatile in raport cu Potop/istii loiali mie, declarandu/ma incompetent.Te/ai grabit cand m/ai vorbit pe la spate..) Q era implicat dar mai avea scapari, dupa gustul meu. Deci, am parasit l16 partial din cauza nepasarii colegilor cu potential( NU.Ai parasit lumea 16, pentru ca asa faci dintotdeauna . Asa ai facut pe fiecare lume unde ai jucat.Sub emblema Potop, sau oricare alta) care nu si-au asumat rol. As mai fi stat, dar nu accept in acest joc sa fiu parazitat, sa se profite de sacrificiile mele.( Sacrificii prezente doar in primele 3 saptamani de joc, te corectez) Revin: am postat pe forumul nostru sustinerea pt fuziunea cu hard, cu o anecdota despre Churchill: il intrebase o doamna de ce isi schimba opiniile des si el raspunde: „vremurile se schimba, ramai la fel?” Aici Q/piciu-xxx probabil imi este oarecum recunoscator: eram probabil autoritatea suprema in Potop si daca ziceam nu, erau cel putin mari greutatii n fuziunea cu Hard. Apropo de asta, diplomatia Potop a stat mai tot timpul inchisa la aliati si PNA (eu personal nu am avut de-a face cu Hard, ii ignoram diplomatic pt ca nu se bagau in zona noastra). Din fericire nu am avut concurenti in zona si nu aveam cu cine sa ne “imprietenim”, insa marcam des triburile care “ridicau capul”, adica recrutau excesiv fermele. Sincer, Potop, pana am iesit eu din scena, deci mai tot timpul, nu a probat ca este un trib de varf, in absenta provacarilor de granita. Nefiind stress si tensiuni si bucataria noastra mergea bine, de asta in exterior apaream ca o familie fericita.Eram vreo 10 jucatori apropiati, comunicam des, deschis si organizam destul de bine grupele. O nemultumire a mea fata de fostii colegi tine de insuficienta implicare in conducere, eram doar vreo 4-5 care faceam treaba: piciul porno, eu, kingunu si slit. De altfel, alaturi de cytor/dragos, pe ei 3 i-am investit intemeietori cand am abandonat sentimental tribul. Un singur moment delicat a fost in Potop: cand piciul porno ( Q ) mi-a zis sec: plec, dai satele. Eu deja eram satul de delasarea colegilor si am decis scurt cum sa dau satele, el s-a razgandit si a emis pretentii cum sa dau satele. Dupa ce fluctuase anterior de cateva ori cu retragerile, de data aceea doream sa il scot din trib, dar numai motivat operativ. S-a razgandit asupra abandonarii, fara sa imi spuna explicit asta. Am ascultat de opinia lui cytor ca merita pastrat in trib Sergiu(Q), dar am ascultat numai pt ca cytor avea dreptul sa spuna cum sa se aseze tribul, cine merita si cine nu. Daca nu era cytor mediator, istoria Potop era alta, probabil faceam dictatura si ramaneam sa joc, pe o abordare foarte pragmatica…cu Sergiu in afara echipei. Acuma, eu il apreciez pe Sergiu/quzor si il apreciam, dar la acel moment decisesem ca el era bun iesit. Cum erau cativa in Potop care puneau inima si se implicau in organizare (slit, kingunu, cytor, piciulxxx), am decis ca e pe maini destul de bune si nu stric jucaria, daca plec.

Intre timp, dupa plecarea Ta, jucaria a continuat sa functioneze.Fara bateriile de marca Analist , si fara comenzile autoritaro-statistice / intelepte ale tale.
Interviul ti/a fost luat dupa ce Potop a ajuns in top 5, respectiv conducator pe lumea 16.Ti/am subliniat meritele in cadrul colectivului ca si autoritate , nu ca si jucator.
Ti/as adresa intrebari pe care le/ai evitat in ultima noastra discutie ( discutie care ar fi trebuit sa aiba loc intr/un cardu public, in inima colectivului Potop si pe care tu ai refuzat/o pe motivul "necunoasterii de subiect"):

1 . Ai ramas pe vreo lume sa joci sub emblema Potop? Tinand cont ca pe fiecare lume, ti/ai fuzionat grupul.
2 . Crezi ca toti cei ce m/au urmat in acest joc si s/au plimbat dupa mine din trib in trib sunt niste idioti, iar tu esti cel autosatisfacut moral?
3 . Crezi ca istoria sau meritele tribului de pe 16, ne/ar fi dus in sus/ul lumii 31?
4 . Ai idee , probabila despre jucatorii care au continuat in conducerea Potop ? Spune/ne un nume. Pentru ca Potop nu mai este de foarte mult timp perfectiunea ta, ci a jucatorilor care au ramas loiali in urma ta.

Inca iti asteptam explicatiile.Pentru ca pe skype ne/ai evitat , pe joc ne/ai blocat. Daca in privat ti/ai permis sa blochezi 33 de jucatori, macar aici in vazul lumii apara/ti autoritatea.
 

DeletedUser

Pe tine quz0r te stiu de pe lumea 9 cand erai cu mine in trib (actualul AT) si le vindeai informatii la SR (scorpioni rosii) din trib de la noi ca sa te lase in pace cu atacurile si dupa ce s-a aflat te-ai mutat la ei , stiu ca te injurai cu pheonix bird ca la usa cortului . (membrii vechi AT pot confirma) .

Nu are nici o legatura cu Potopul despre care nu stiu nimic , dar doresc ca cititorii tai sa stie cine este autorul acestor texte pline de morala si incarcare emotionala
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Spre lamurirea lupului :

quz0r oct 24,2012 18:51
Ai revenit?

Phoenix bird oct 31,2012 00:18
E altcineva pe cont acum dar Contul de pe Lumea 9 il tin inca activ

Si ca sa nu rascolim , ca miroase urat; Daca faci parte din sustinatorii Makuka..taci . Si marsaluieste mai departe.
In AT, am fost primul membru invitat de Marian.Sunt jucatori care au meritat recunostinta mea de pe 9, alaturi de care am continuat sa joc si pe alte lumi . Retragerea mea de pe contul quz0r , a fost cunoscuta bine de dnt si ingerul.Cu tine nu/mi aduc aminte sa fi conexat pe joc, asa ca nu ai nevoie de explicatii.

Ca sa va citez din mesajele recente:

Si?
Conteaza ce cred altii din afara?
Cine joaca alaturi de voi trebuie sa stie adevarul iar aia banuiesc ca il stiu.
Ce iti pasa de ceea ce crede lumea?

Late edit:

Am plecat de pe 9 pentru ca m/am opus razboiului cu Scorpionii .
 
Ultima editare:

DeletedUser11083

deoarece n-am rabdare sa citesc atatea povesti acum,
facem 50/50
si dau dreptate lui
quz0r
pentru ca inteleg ca e sufletist
fara sufletisti ce ar fi de jocul asta? :)
 

DeletedUser

OK, discutia o ia pe aratura... aici era vorba de Analist/Cazac...

Am fost martor direct la ce s-a intamplat acolo.
Motorul dezbinarii adevaratului Potop este Cazac/Analist.
Cazac a propus un barem de trupe minime la expirarea protectiei. Majoritatea din conducere am fost de acord, inclusiv eu.
A urmat urmatoarea cerere:
Pentru luni la ora 12 fiecare coleg/a trebuie sa aiba un barem de 200 locuri ocupate in ferma de armata. Scaderea baremului se face pe baza rapoartelor de spike iar daca nu sunt destule, pe studiul ODA/zile. Verificarile se fac luni intre orele 9-12 de catre membrii conducerii. Vi se va comunica din vreme ce membru al conducerii va verifica prin sitter, luni dimineata trebuie sa ii lasati cererea.
Cine nu se incadreaza in baremul de armata la diferenta clara, nejusticat, va fi sanctionat/a.

La scurt timp dupa aceasta, jucatorul Adryanv a luat legatura cu quz0r spre asi exprima nemultumirea fata de impunerea unui asemenea barem care practic limita felul de dezvoltare a fiecarui jucator, in momentele acelea si eu am inceput sa imi pun intrebari legate de baremul minim obligatoriu, dar am ales sa tac si sa astept. Quz0r l-a contactat pe cazac ...
mesajQuz0r-Cazac-1.jpg



In urma acestui mesaj Sergiu(quz0r) nu a mai raspuns, iar cazac a luat legatura cu adryanv:

mesajCazacprtscren-1.jpg



practic dupa plecarea lui adryanv au inceput din ce in ce mai multe persoane sa isi exprime nemultumirea. Astfel la putin timp dupa ce adryanv a plecat au iesit prima sarja de jucatori din trib sub forma de protest. Noi am venit pe lumea 31 sub forma de grup, nu ne permiteam sa pierdem un jucator de baza din cauza deciziei unui singure persoane pe care noi inca nici nu o consideram conducator de trib. conducatorul tribului Potop tot timpul a fost considerat Quz0r.

nov 03
17:04 Pulbere de stele a părăsit tribul.
nov 03
18:02 dmxd a părăsit tribul.
nov 03
18:13 Utopian a părăsit tribul.
nov 03
18:11 eu.mary a părăsit tribul.
nov 03
18:11 anakhin a părăsit tribul.

atata am salvat de la prima plecare a mai multor colegi de trib, dar au plecat mai multi

In urma acestui mic protest Sergiu(quz0r) a luat initiativa peste cazac si ne-a invitat inapoi in trib. odata intrati inapoi, toti cei care "am indraznit" sa protestam am fost tratati ca ultimii jucatori de aici, blocand chear si forumul general si lasand deschis "accesului public" doar sectiunea SPAM.

intre timp quz0r primea mesajul urmator
cazac în data de 03.11. la ora 22:06
Nu am convenit revenirea celor care au plecat.
iti recunosc dreptul de a lua decizii asupra tribului, ca fondator informal. Nu ma opun revenirii lor, insa consider ca revenirea se face prin acordul nostru. Daca nu consideri necesara convenirea, drumurile noastre se despart. Vei ramane cu numele Potop si in aceasta carcasa, eu plecand.

A urmat iesirea lui Quz0r din trib si infiintarea noului trib. In urma plecarii lui Sergiu aproape toti jucatorii l-am urmat fara sa ne uitam inapoi ce s-a intamplat cu ce a fost sa fie ... Potop.




Lucrul cel mai deranjant care l-a facut cazac a fost ca in urma "scandalului" creeat ca sa ignore total orice mesaj ii era trimis. Pe skype la fel, evita sa raspunda la orice intrebare care ii era pusa si incerca sa ocoleasca subiectiul.
Iar in momentul in care l-am invitat in conferinta cazac a evitat din nou ca sa dea nas in nas cu jucatorii pe care practic a incercat sa ii tina sub un regim comunist.

convskype.jpg

Am acoperit numele de pe skype din motive evidente.




Am prezentat in mare ceea ce sa intamplat in decursul a doua zile in interiorul tribului Potop de pe lumea 31.
Si il rog pe cazac ca sa apara aici si sa isi exprime si punctul lui de vedere, ca pe skype/ pe privat in joc refuza sa isi motiveze actiuniile sau sa raspunda la niste intrebari simple (am discutat si eu cu el pe skype, dar discutia nu isi are rostu spre a fi postata).

P.S.
Daca ati citit postul lui quz0r atunci puteti sa faceti legatura cu al meu si veti avea povestea si mai detaliata.

Restul aricilor gen --emy-- va rog frumos sa va abtineti de la comentarii inutile. Pana cand nu aveti ceva constructiv de zis rog tacere si rumegare a informatiilor prezentate... poate este ceva de invatat.
 

DeletedUser

analist a incercat sa faca din voi un trib de elita..n-a avut cu cine..bine ca a plecat, ca se compromitea.
 

DeletedUser

trib de elita fara a avea dreptul la exprimare.
A incercat sa impuna o forma de conducere comunista. Cum de in alte triburi de elita se poate ca toata lumea sa se exprime si toata lumea sa joace dupa cum stiu ei mai bine? si totusi ca totul sa fie OK? iti zic eu ... se mai numeste si prietenie... unitatea intr-un grup nu se face prin puterea biciului, acolo este o iubire fortata si se ajunge la urma urmei... la dezbinare.

Daca vroia sa faca un trib de elita putea macar sa raspunda intrebarilor care au fost adresate. Daca vroia trib de elita putea ca sa apara si aici si sa isi exprime punctul de vedere.

nu zic ca ideea lui era proasta, din potriva, era foarte buna. Dar, multi prefera sa se dezvolte int-un fel diferit. oricum tot la un numitor comun se ajunge la un anumit punctaj.

EDIT.
nu a plecat Analist din trib... am plecat noi.
 

DeletedUser

regulile pe care le trancanea sunt de bun simt si era bine sa le urmati, altfel o sa fiti un trib mediocru.

ce spui tu legat de comunicare, aici cred ca e influenta lui evolution, care e un analfabet..daca analistu s-a incardasit cu el a facut o mare greseala..
 

DeletedUser

el "trancanea" de cerinte minime la data X nu de reguli de bun simt. Regulile acelea "de bun simt" de care zici ... tocmai el le-a incalcat.
Un lider care vroia sa faca ceva dintr-un trib ar fi raspuns la niste intrebari puse de conducerea care a fost in acel trib.

Un lider asa de bun ca el ar fi trebuit sa stie cum sa se comporte cu membrii tribului, mai ales ca el a fost cel nou intrat in comunitatea venita de pe 30, care deja ne stim bine si stim ce avem de facut.
 

DeletedUser42487

Se va vedea cine a avut dreptate.
Poate ei vor ajunge tribul de elita care se vroiau, poate voi veti ramane la nivelul de trib mediocru... pana la urma conteaza doar ceea ce lasi in urma si alaturi de cine joci. degeaba vrei sa faci treaba daca nu ai cu cine, iar dictatura nu prea a functionat niciodata, mai ales cand nu stii sa pui problema si sa te apropii de jucatori.
Cine se crede mare jucator sau mare conducator, ramane mereu singur...si din pacate cand esti singur nu pot demonstra ca esti nici jucator nici conducator. E un joc de echipa pana la urma.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus