Potop/ul a trecut...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Exista doua persoane in tribul format de jucatorii si jucatoarele plecate din Potop, care au comunicat decent si politicos cu mine in preajma plecarii. Acele persoane le am ca si prieteni formali in joc si nu am de ce sa ma dezic, acum. Am constatat ca exista persoane decente in general in grupul respectiv, prin interactiune. Nu le mentionez si pe acestea, intrucat nu am comunicat bilateral pe seama incidentelor. Insa le apreciez pentru ca stiu sa miste in echipa, sa urmeze liderii.
O persoana dintre cele care au plecat a postat in mod repetat (circa 12 ori in aceleasi minute, fara alte postari straine) pe mai multe teme din forumul intern acelasi mesaj cu privire la ruptura ce se producea. Acea persoana s-a prezentat ca avand varsta de 18 ani. La tema de melodii pe care le asculta membrii tribului au existat 4 mesaje identice ale persoanei respective, cu privire la lipsa de calitati ale jucatorului cazac si la defectele sale iesite la iveala, nepotrivite pentru a-i mai retine acestuia colegi de trib.
O persoana dintre cele care au plecat a doua oara mi-a trimis mesajul, in ziua urmatoare plecarii sale definitive (in a doua instanta):
Titlu urgent. mii de scuze!
Partener de discuţie jucatoare
Dosare: Inbox
Răspunde Trimite mai departe Şterge Exportă

jucatoare în data de 04.11. la ora 11:10
Din cate am vazut esti singurul in masura sa imi dai un sfat
azi fiind a 4-a zi crezi ca este in regula daca duc fieraria la 18? sau sa duc paladinul la femei?
multumesc anticipat


Jucatoarea respectiva era sitter la 3 conturi in mod constant. Astazi acele conturi sunt incuiate. Dupa cel mesaj am blocat jucatoarea la interlocutori, nu am raspuns si altfel.
Un jucator polemizant pe aceasta tema cu un id cunoscut pe forumul extern are contul incuiat in joc. Alt cont folosit concomitent pe lumea 31 este incuiat.
Alegatia unuia dintre polemizatorii acestui topic precum ca as fi blocat jucatorii care m-au acuzat ca interlocutori, incat ei sa nu fi comunicat cu mine, nu corespundea realitatii, dupa stiinta mea.
Vizavi de indemnurile repetate ale unor polemizatori inversunati pe aceasta tema de a da socoteala si de a raspunde pe aceasta tema la alegatii, raspund cu trimiterea la primul paragraf din postarea mea precum si prin rememorarea inceputului unui dialog pe skype cu o persoana decenta in exprimari din grupul jucatorilor si jucatoarelor plecate din Potop:
[04/11/2012 16:30:53] persoana decenta in exprimari: vroiam sa iti stiu si parerea ta vis-a-vis de cele intamplate pe 31
[04/11/2012 16:31:14 | Editat 16:31:26] p.d.e.: numai daca ai timp si placere sa discuti despre asta..cu mine
[04/11/2012 16:31:59] Bogdan: am timp
[04/11/2012 16:32:13] Bogdan: si intrucat avem relatie cordiala pot discuta cu tine
[04/11/2012 16:32:25] Bogdan: intrucat am si alte comenzi e bine sa incepi cu intrebari
[04/11/2012 16:32:36] Bogdan: ca nu scriu poveste
[04/11/2012 16:32:59]p.d.e.: pai...nu stiu sa pun intrebarile pt ca nu stiu ce s-a intamplat...de fapt...
[04/11/2012 16:33:14] p.d.e: vreau doar sa stiu...ce s-a intamplat
[04/11/2012 16:33:26] p.d.e: povesteste...succint...sa nu iti rapesc timp
ultimele replici din dialog: [04/11/2012 17:08:37 | Editat 17:09:28] p.d.e: de instinct...care mi-a spus ca asa e cel mai bine...sa merg dupa ei..in ptp
[04/11/2012 17:09:03] p.d.e: n-am apucat sa "diger" lucrurile...inainte

vizavi de includerea mea intr-o conferinta skype, informez ca prima conferinta skype am avut-o cu membri TLB pe lumea 8. nu am fost inclus pana acum ca participant la nicio conferinta skype fara a mi se cere acordul. participarea mea la o conferinta skype ori in general are loc prin acordul meu. Acordul meu il dau in urma primirii unor informatii si evaluarii unor informatii. includerea mea intr-o conferinta skype fara acord este nepoliticoasa si depreciativa la adresa mea. Am cunoscut persoane care nu ma apreciau in joc. Am comunicat cat am putut de mult cu persoanele care nu ma apreciau in joc, intr-un cadru decent in exprimari (nu in sens de nevulgaritate), pe un ton ponderat si cu cuvinte echilibrate folosite de aceste persoane.
Postarea aceasta o consider utila atat cititorilor temei cat si postatorilor anteriori care au polemizat. Intr-o masura cuprinzatoare o consider si inutila postatorilor care au polemizat.

Vizavi de postarea lui chiripantoi relativa la inhaitarea cu Evolution care ar fi subminat capacitatea mea de comunicare, mentionez ca am fost pe mai multe lumi inhaitat cu Evolution, insa sunt multe lumi de cand nu am mai fost inhaitat cu el. La momentul incidentelor din tribul Potop de pe 31 nu eram ”inhaitat” cu Evolution, astfel ca as asuma ipoteza ca vreo stricare la capacitatea mea de comunicare trebuie sa se fi produs lent, in timp, prin expunere timp de cateva minute zilnic in unele luni.

In concluzie, propun cititorilor acestei teme sa se intrebe cat de credibile pot fi persoane care tin mai multe conturi, incuiate de administratori. POt avea ele dreptate cand aduc critici altuia? Cred ca da. Sunt ele cele care detin adevarul ori dreptatea?
Le propun cititorilor sa reflecteze: daca o persoana necunoscuta venind pe sensul din sensul opus pe acelasi trotuar le spune: ba prostule/ba proasto du-te mai incolo, esti chior/chioara! iar apoi pe un ton calm ori chiar revendicativ ii cere sa spuna unde e strada X ori cat este ora, daca ar raspunde la intrebare.
Le cer cititorilor sa reflecteze: daca vine un instalator chemat de dvs acasa pentru o problema nespecificata va intreaba: la chiuveta de la baie ori la la cada aveti problema? dvs. veti aprecia instalatorul acela care exclude faptul ca mai intai trebuie sa va intrebe unde aveti problema, caci orice locuinta are si bucatarie si WC?
Daca un vecin de scara vine la dvs. si va spune: suntem chemati la Primarie, nu stiu pentru ce, hai sa mergem! dumneavoastra mergeti la Primarie? Va conformati indemnului vecinului ori somatiei acestuia?
Daca un sofer in trafic va tine lectie ad-hoc aspra regulilor desi aveti experienta vasta, sunteti spasit/a la indicatii? Ori aveti propria abordare despre indicatiile sale?
 

DeletedUser42837

trebuia initial sa postezi mesajele tale prin care ai incercat sa intimidezi amenintand (mesaje trimise mult inaintea celor primite), apoi sa formulezi eseul de mai sus in care te victimizezi.
un sfat constructiv : afla ce inseamna spiritul de echipa si lasa supraestimarile. inca nu s-a demonstrat stiintific al cui mod de dezvoltare e mai eficient pe acest joc.


si inca ceva.....scoate aschia din ochiul tau ...parca au fost si doua conturi ale tale inchise:)
dar ce sa facem si noi...scriem! scriem! scriem!...primim o parere contra si ne victimizam sau dimpotriva topaim in fatza calculatorului cand cineva ne da dreptate:)
 
Ultima editare de un moderator:

quz0r

member
Scor reacție
144
Bogdane, te cunosc mult mai bine decat iti imaginezi tu.
Jumatate din activitatea mea in joc a fost alaturi de tine, asa ca nu/ti incerca psihologia inversa tocmai pe jucatorul care ti/a tinut spatele mai bine de 2 ani de zile.
Subliniezi factorul indecis:
Jucatoarea care te/a contactat pe skype este la curent cu schimbarile , legaturile dintre grupul tau si restul.Noi.Faptul ca tu subliniezi un mesaj din primele 3 minute de discutie-Nu schimba cu nimic propaganda de aici.Posteaza totul, daca tot incepui sa ciripesti.


Uiti un lucru, cand afirmi ca oile si/au urmat tapul:
Oile au parasit turma , inaintea tapului- deci, nu/si are farmec treaba cu instalatorul de wc/uri.E inutil sa folosesti gramatica ta juma' italieneasca atata timp cat nu mai esti de mult considerat mafiot.


Jucatoarea respectiva era sitter la 3 conturi in mod constant. Astazi acele conturi sunt incuiate.

Din moment ce afirmi asa ceva, asteptam si dovezi ca suntem multiaccount.
Tu ce ai de zis despre :
4love-spawnz
cazac-sahmatpe23

Si imi asum cuvintele din moment ce stiu sigur ca sahmat este contul tau din Potop-ul lumii 23, iar spawnz a jucat foarte mult timp pe 4love.

Se pare ca noi nu corespundem realitatii,din moment ce am fost tratati ca niste invizibili in joc/pareri/opuneri.Pe skype ti/am specificat motivul conferintei.Nu te scuza cu motivul necunoasterii de subiect- A fost motivul evitarii noastre.
Nu crezi ca dupa ce s/a intamplat in serile trecute pe joc, culmea, te invitam in conferinta ca sa ne strangem in brate?
Esti stiut ca un jucator cu judecata , un sahist.
De ce nu te intrebi logic?Astepti mura/n/gura explicatii ca la clasa intai?

Te recunoastem pentru buna practicitate de eschivare a discutiilor, asa ca raspunde/ne la subiect.

Later edit:

Nu mai schimba numele cu x/uri.Noi nu ne vorbim pe la spate, deci stim cu cine si cand porti vreo discutie -legat strict de colectivul nostru.La fel stim si de vorbele dulci care le spuneai pe skype despre potenta mea ca lider.
Revin: Se pare ca nu ai cum sa stii , din moment ce tu in joc nu ai avut asemenea experiente.Se numeste incredere.
 
Ultima editare:

DeletedUser

scoate aschia din ochiul tau ...parca au fost si doua conturi ale tale inchise:)

dubiul continut de cuvantul parca salveaza aceasta postare a dvs.
pe www.triburile.ro nu am avut niciun cont, pe vreo lume, nicicand, blocat.
am jucat putin pe www.tribalwars.net. nu am avut vreun cont blocat acolo, nicicand.

vizavi de cuvintele care vi le-am citat mai sus, voi enunta urmatoarele ”parca aveti mai multe fete decat baieti sambata, deoarece auzindu-va pe skype mi s-a parut auditiv ca aud voci subtiri mai mult decat voci mai groase. totusi, parca aveti mai multi baieti decat fete duminica, deoarece auzindu-va pe skype duminica mi s-a parut auditiv ca aud voci mai groase mai des decat voci mai subtiri, toate aceste voci mi s-au parut de copii.”
 

DeletedUser42487

Un conducator bun, e acela care isi mobilizeaza toti jucatorii, buni sau rai. Acela care se vrea inconjurat doar de jucatori dupa un anumit tipar nu e conducator.
Un bun manager sau conducator, trebuie sa stie sa-si puna echipa pe drumul corect, nu cu pumnul in masa ci civilizat si normal.
Un bun conducator nu e parasit in masa, ci urmat de colegi, chiar daca asta inseamna sa plece dintr-un trib de top si sa o ia de la capat.
As incepe oricand alaturi de echipa veche, as pleca oricand de pe primul loc ca sa fiu cu ei. Asta inseamna triburile, nu locul I cu orice pret, ci oameni care sa-ti fie alaturi oricand, jucatori care renunta la trupe sau sate pentru coelgi.
Dar nu toti gandim la fel...s i pana la urma asta e farmecul vietii... ca suntem toti diferiti.
 
Ultima editare de un moderator:

quz0r

member
Scor reacție
144
... parut auditiv ca aud voci mai groase mai des decat voci mai subtiri, toate aceste voci mi s-au parut de copii.”

Este o ipocrizie sa atingi viata personala.Stii nu?Dar daca asta e satisfactia ta..n/am cuvinte.

Later edit:

Aici vorbim strict despre conturile 31.Nu o mai aburi ..


Si totusi, subiectul e altul nenea analistu'..

Later later edit:
Nici din colectivul nostru, nu sunt experiente de ban ..Din cate stiu eu.La fel cum afirmatia "parca" iti este cuvant necunoscut , nici noi nu recunoastem abrevierea ta .


Neguţătoruldelemn (şters) în data de 24.10. la ora 21:50
sunt starter.
doar pe lumea 8 am avut asa multe sate...prea complex si solicitant, nemotivant...
 
Ultima editare:

DeletedUser

Pe skype ti/am specificat motivul conferintei.Nu te scuza cu motivul necunoasterii de subiect- A fost motivul evitarii noastre.

Nu m-am scuzat cu motivul necunoasterii subiectului.
Pe skype ai specificat motivul conferintei, in sensul de subiectul conferintei, asa cum a reieseit si din citarea anterioara a acelei conversatii. Sunt de acord ca ai specificat motivul conferintei. In sensul de subiectul conferintei.
Mentionez ca ai specificat motivul conferintei dupa introducerea mea in conferinta, fara acord.
Privind A fost motivul evitarii noastre, mentionez ca in acele minute in care am fost bagat pe conferinta fara acord, avem o conversatie bilaterala. M-ai intrebat daca sunt de acord sa raspund la 3 intrebari.
de ce te rusinezi?
[03/11/2012 21:25:11] quz0r: atunci raspunde/mi aici
[03/11/2012 21:25:14] quz0r: la 3 subiecte
[03/11/2012 21:25:22] quz0r: pe care eu sincer, le consider vorbe/n vant

[03/11/2012 21:25:40] Bogdan: si nu cred ca este corect sa intrebi de ce ma rusinez
[03/11/2012 21:25:44] Bogdan: sper ca ai spus in gluma

[03/11/2012 21:26:06] quz0r: Renumele Potop este meritul tau? (prima intrebare)
[03/11/2012 21:27:16] Bogdan: la intrebarea respectiva nu raspund cu da sau nu pt ca ar fi oricare raspuns gresit
[03/11/2012 21:27:37] quz0r: :) raspunde/mi corect, te rog

[03/11/2012 21:59:37] Bogdan: mai ai altceva sa imi spui in seara asta?
[03/11/2012 21:59:47] Bogdan: voi iesi de pe skype apoi si de pe joc

Aceste mesaje contrazic, dupa stiinta mea, alegatia ca v-am evitat.
de asemenea, cititorii acestei teme pot reciti, probabil, postarea lui utopian care cuprinde conversatie bilaterala de pe skype. Am conversat. Exista o conversatie mai lunga de skype cu pulbere de stele. si la momentele din seara nu am conversat cu ea. Nici cu Utopian. Daca exista mesaje de-ale voastre din seara, sunt dispus sa arat ca in mod gresit contest ca v-am evitat.
Totusi, propun cititorilor sa analizeze atent solicitarea quz0r: :) raspunde/mi corect, te rog
. Cred ca aici sta cheia dezbaterii incipiente de pe aceasta tema.
Ma voi feri sa mai postez la aceasta tema. Consider ca cititorii straini de incidente au obtinut pozitia mea.

l.e.: alegatia ca in afara de contul acuzat mai posed unul, anume sahmatpe23, este in opinia mea, echivalenta gnoseologic, unor alegatii care le-as aduce lui quz0r:
1. cand merge pe trotuar, calca mai apasat cu calcaiul stang si cu varful pantofului
2. cand ploua afara, tine umbrela mai inclinata spre stanga
3. atunci cand alearga, calcaiele se duc mai mult in exterior iar genunchiul stang ajunge mai des mai sus decat genunchiul drept.
4. inainte de culcare, paharul de apa sta mai des in partea dreapta a noptierei si este mai des plin pe trei sferturi decat pe doua treimi.
5. atunci cand vede copii venind de la scoala se uita mai des la ghiozdanele pe care le duc in spate decat la cele pe care le duc in mana.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser42837

”parca aveti mai multe fete decat baieti sambata, deoarece auzindu-va pe skype mi s-a parut auditiv ca aud voci subtiri mai mult decat voci mai groase. totusi, parca aveti mai multi baieti decat fete duminica, deoarece auzindu-va pe skype duminica mi s-a parut auditiv ca aud voci mai groase mai des decat voci mai subtiri, toate aceste voci mi s-au parut de copii.”

auzindu-va...mi s-a parut auditiv...ca aud...si din nou auzindu-va ...etc
drept sa iti spun si eu "auzindu-te auditiv" am constatat ca exista o problema si de aceea am iesit din trib fara stau in povesti cu tine=)))


cu toate ca mi-am dorit sa postez o singura data si sa te las sa iti etalezi talentul inca 3 zile, ma simt nevoita sa intervin datorita frazei de mai sus.
doar o minte infantila poate face referire pe un forum la viata privata a cuiva. ca sa dormi linistit afla ca duminica mai imprumutasem copii de la vecini sa iti dau tie subiect de meditatie:))
 
Ultima editare de un moderator:

quz0r

member
Scor reacție
144
(....)
[03/11/2012 20.33.20] Sergiu Balaban-qzr: uitam conversatia
[03/11/2012 20.33.20] Sergiu Balaban-qzr: stim amandoi
[03/11/2012 20.33.22] Sergiu Balaban-qzr: ca esti starter
[03/11/2012 20.33.24] Sergiu Balaban-qzr: -
[03/11/2012 20.33.34] Sergiu Balaban-qzr: colegii care au plecat, sunt de acord sa revina.
[03/11/2012 20.33.41] Sergiu Balaban-qzr: si sa ducem Potop acolo unde a ajuns de fiecare data
[03/11/2012 20.33.49] Sergiu Balaban-qzr: impreuna
[03/11/2012 20.33.57] Sergiu Balaban-qzr: tu, ca de fiecare data.vei renunta
[03/11/2012 20.34.05] Sergiu Balaban-qzr: dar , cum au facut si altii pe lumea 16
[03/11/2012 20.34.12] Sergiu Balaban-qzr: noi vom continua
[03/11/2012 20.35.34] Sergiu Balaban-qzr: nu are rost sa ne despartim acum,
[03/11/2012 20.35.36] Sergiu Balaban-qzr: cand suntem deja
[03/11/2012 20.35.41] Sergiu Balaban-qzr: vazuti ca cel mai serios trib
[03/11/2012 20.35.43] Sergiu Balaban-qzr: de pe lumea 31
[03/11/2012 20.35.50] Sergiu Balaban-qzr: si suntem cu totii constienti de asta
[03/11/2012 20.36.46] Sergiu Balaban-qzr: astept un raspuns.cat de curand
[03/11/2012 20.37.03] Sergiu Balaban-qzr: in cazul in care ma lasi in Pom, imi sterg contul pe 31
[03/11/2012 20.37.04] Bogdan: asupra a ce chestiune, la ce intrebare
[03/11/2012 20.37.20] Sergiu Balaban-qzr: .. :) Bogdane, tu chiar crezi ca dupa atata timp, nu te cunosc?
[03/11/2012 20.37.37] Sergiu Balaban-qzr: reciteste ultimele fraze
[03/11/2012 20.37.43] Sergiu Balaban-qzr: si da/ti o parere analista
[03/11/2012 20.38.08] Bogdan: nu vad asupra a ce parere analista
[03/11/2012 20.38.14] Bogdan: nu mi-e clar asupra a ce

[03/11/2012 20.38.28] Sergiu Balaban-qzr: renuntam acum, la Potop?
[03/11/2012 20.38.32] Sergiu Balaban-qzr: tu oricum vei renunta
[03/11/2012 20.38.34] Sergiu Balaban-qzr: si nu ma contrazice
[03/11/2012 20.38.39] Sergiu Balaban-qzr: sau sa zici , ca in interviu
[03/11/2012 20.38.42] Sergiu Balaban-qzr: ca din cauza mea ai renuntat
[03/11/2012 20.39.01] Sergiu Balaban-qzr: stim amandoi ca nu ai jucat nici macar pe lumea 8 cu prea multe sate
[03/11/2012 20.39.04] Sergiu Balaban-qzr: nici pe 16
[03/11/2012 20.39.06] Sergiu Balaban-qzr: nici pe speciala
[03/11/2012 20.39.10] Sergiu Balaban-qzr: si pe nici o alta lume
[03/11/2012 20.39.20] Sergiu Balaban-qzr: si la un momentdat, vei pleca si de aici
[03/11/2012 20.39.56] Sergiu Balaban-qzr: asa ca nu te da in vant, ca reusesti si faci ceva
[03/11/2012 20.40.01] Sergiu Balaban-qzr: de fiecare data tu ai fuzionat Potop
[03/11/2012 20.40.04] Sergiu Balaban-qzr: sub alte embleme
[03/11/2012 20.40.15] Sergiu Balaban-qzr: nu cred ca ai stat sa lupti , in adevaratul sens al cuvantului
[03/11/2012 20.40.17] Sergiu Balaban-qzr: sub emblema lui
[03/11/2012 20.40.21] Sergiu Balaban-qzr: sau pentru acest nume
[03/11/2012 20.40.42] Bogdan: Sergiu, am receptionat mesajul acesta
[03/11/2012 20.40.44] Bogdan: subscriu la el
[03/11/2012 20.40.52] Bogdan: treci la detalii concrete te rog

[03/11/2012 20.41.02] Sergiu Balaban-qzr: intra inapoi, mergem inainte
[03/11/2012 20.41.10] Sergiu Balaban-qzr: impreuna
[03/11/2012 20.41.14] Sergiu Balaban-qzr: tu, cand o sa/ti vina timpul
[03/11/2012 20.41.19] Sergiu Balaban-qzr: te retragi ca de fiecare data
[03/11/2012 20.41.24] Sergiu Balaban-qzr: si totul e bine si frumos
[03/11/2012 20.41.26] Sergiu Balaban-qzr: :)
[03/11/2012 20.41.50] Bogdan: Sergiu, sunt de acord cu evaluarea ta
[03/11/2012 20.41.54] Bogdan: treci la detalii

[03/11/2012 20.42.02] Sergiu Balaban-qzr: ti se pare ca as mai avea ceva de spus?
[03/11/2012 20.42.17] Sergiu Balaban-qzr: sau ai subinteles tu?
[03/11/2012 20.42.34] Sergiu Balaban-qzr: nu, eu nu mai am nimic de spus.
[03/11/2012 20.42.49] Sergiu Balaban-qzr: Potop se va descurca excelent si fara 200 de ferma in prima saptamana
[03/11/2012 20.43.08] Sergiu Balaban-qzr: si nici nu va innobila sate de barbari, nu te preocupa
[03/11/2012 20.43.28] Sergiu Balaban-qzr: iar daca eu sunt considerat un incompetent.Spune in fata, macar
[03/11/2012 20.43.38] Sergiu Balaban-qzr: nu sa aflu in joc despre parerile tale
[03/11/2012 20.44.17] Bogdan: cu privire la ce incompetent
[03/11/2012 20.44.18] Sergiu Balaban-qzr: si , pentru evaluarea mea sunt de acord sa pun pe extern un mesaj legat de reprezentantul Potop
[03/11/2012 20.44.43] Bogdan: ca nu poate fi termenul general de incompetent aplicabil unei persoane fara sa fie un sb, un domeniu de activitate...etc
[03/11/2012 20.44.46] Sergiu Balaban-qzr: la mine bogdane, la mine
[03/11/2012 20.44.51] Sergiu Balaban-qzr: :)))
[03/11/2012 20.45.06] Sergiu Balaban-qzr: nu incerca sa ma aburesti, cazace
[03/11/2012 20.45.20] Sergiu Balaban-qzr: nu crezi deloc in valoarea mea ca si lider, asta stiam
[03/11/2012 20.45.32] Sergiu Balaban-qzr: dar sa vorbesti si pe la spate chestiile astea, in defavoarea mea
[03/11/2012 20.45.36] Sergiu Balaban-qzr: e foarte, foarte urat
[03/11/2012 20.45.36] Bogdan: cred ca esti un bun lider
[03/11/2012 20.45.56] Sergiu Balaban-qzr: nu ma incalzeste cu absolut nimic un compliment . mai ales dupa discutia de acum
[03/11/2012 20.46.01] Bogdan: insufletesti multi jucatori
[03/11/2012 20.46.07] Bogdan: sau cel putin asa te-am cunoscut
[03/11/2012 20.46.12] Bogdan: nu am mai jucat de mult cu tine

[03/11/2012 20.46.16] Sergiu Balaban-qzr: asta pentru ca suntem doua persoane diverse
[03/11/2012 20.46.21] Sergiu Balaban-qzr: eu, cel ce continuu sa joc alaturi de ei
[03/11/2012 20.46.26] Sergiu Balaban-qzr: si tu, care schimbi lumea la 5 sate
[03/11/2012 20.46.36] Sergiu Balaban-qzr: si ii uiti pe toti, sau in cel mai bun caz
[03/11/2012 20.46.39] Sergiu Balaban-qzr: revii cu mesaje
[03/11/2012 20.46.41] Sergiu Balaban-qzr: dupa ceva timp
[03/11/2012 20.47.12] Sergiu Balaban-qzr: de asta ii insufletesc.pentru ca joc alaturi de ei
[03/11/2012 20.47.15] Sergiu Balaban-qzr: tu nu joci
[03/11/2012 20.47.24] Sergiu Balaban-qzr: joc nu inseamna 3 saptamani Bogdane
[03/11/2012 20.47.26] Sergiu Balaban-qzr: ;)
[03/11/2012 21.00.54] Bogdan: mai ai altceva sa imi spui in seara asta?
[03/11/2012 21.01.03] Bogdan: voi iesi de pe skype apoi si de pe joc
Ca urma a discutiilor, am invitat in trib colegii.Urmarea se stie.

Priveste atent ora discutiilor, inainte sa mai afrimi ceva!

cazac în data de 03.11. la ora 22:06
Nu am convenit revenirea celor care au plecat.
iti recunosc dreptul de a lua decizii asupra tribului, ca fondator informal. Nu ma opun revenirii lor, insa consider ca revenirea se face prin acordul nostru. Daca nu consideri necesara convenirea, drumurile noastre se despart. Vei ramane cu numele Potop si in aceasta carcasa, eu plecand.

Dupa acest mesaj, am parasit si eu tribul.Inseamna deja ca m/ai luat de fraier.Dupa ce ti/am spus in repetate randuri ideea de continuare.

alegatia ca in afara de contul acuzat mai posed unul, anume sahmatpe23, este in opinia mea

Opinia noastra de ce n/o consideri nene? Tu cum de afirmi ca avem 3 sferturi din conturile din trib banate?

Stiai de ce psihanaliza dureaza mai putin pentru un barbat?
Nu e necesara reintoarcerea la copilarie...


l.e.: alegatia ca in afara de contul acuzat mai posed unul, anume sahmatpe23, este in opinia mea, echivalenta gnoseologic, unor alegatii care le-as aduce lui quz0r:
1. cand merge pe trotuar, calca mai apasat cu calcaiul stang si cu varful pantofului
2. cand ploua afara, tine umbrela mai inclinata spre stanga
3. atunci cand alearga, calcaiele se duc mai mult in exterior iar genunchiul stang ajunge mai des mai sus decat genunchiul drept.
4. inainte de culcare, paharul de apa sta mai des in partea dreapta a noptierei si este mai des plin pe trei sferturi decat pe doua treimi.
5. atunci cand vede copii venind de la scoala se uita mai des la ghiozdanele pe care le duc in spate decat la cele pe care le duc in mana.

Daca tot ne/o dai in teorii de cunoastere, afla ca aceste corespondente semantice care fac legatura dintre una sau mai multe limbi , te avantajeaza doar atunci cand vrei sa eviti un subiect.Relativ, crezi ca ai scapat si de data asta , tot datorita imaginatiei?Nu vocabularului, sau dreptatii?
De curiozitate:
Gen masculin, singular , caz acuzativ-Asta ca sa vezi lematizarea cuvantului.
E cam comuna caracterizarea, nu?

btw:
Analist inseamna autor de anale.Frantzuzule.

Noroc cu soacra/mea, nu cu google.
Bu!
 
Ultima editare:

DeletedUser30525

Nu vreau sa iau partea nimanui in acest conflict
Pe Bogdan il stiu de pe L8 si il salut pe aceasta cale (daca nu mai tii minte nickul meu de pe extern atunci Florin te saluta)
Pe Sergiu il stiu de pe L..., scuze Sergiu dar cum ti-am zis pe privat chiar nu-mi mai aduc aminte exact prima lume pe care ne-am intalnit
Sunteti doi jucatori pe care ii stimez si ii respect si o sa o fac cat voi mai juca triburile (sper ca nu mult timp da asa tot zic de vreo cativa ani :D )
Inteleg ca in acest moment aveti divergentele voastre
Dar dupa parerea mea ati facut impreuna destule lucruri bune pe acest joc si nu cred ca are rost sa analizati acuma care dintre voi mai mult; poate unu din voi mai mult, poate aveti aceeasi contributie
Nu cred ca are rost sa lasati aceasta discutie sa degenereze si scuzati-mi umila parere dar deja ia o turnura care nu le place (sunt sigur de asta) multor jucatori care va cunosc si stiu ce inseamna sa joace alaturi de voi si chiar impotriva voastra
Eu am facut si una si alta si n-as schimba orele sau zilele cand am facut-o pentru nimic pe jocul asta
Greseli se fac in orice trib fie ca esti conducator fie ca esti jucator simplu fara drepturi iar daca e vreo unul care citeste externul si spune ca nu a gresit niciodata atunci nu stie ce vorbeste ori a baut prea mult
Important dupa parerea mea e sa ajungeti la un compromis si sincer mi-as dori ca aceasta discutie sa se incheie cu o strangere de mana intre voi doi

Cu respect
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Ar fi ceva daca la profilul tau, cazace, ai posta fragmentele complete.Nu doar ce/ti subliniaza tie..zambetul.
Din cat de calculat ai fost, pretinzi ca esti...si cum ai ajuns sa te justifici.

Din toata chestia asta am invatat ca dusmanii nu ma vor crede oricum, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.

Se poate inchide topicul, multumesc.

Petitia negativista cu semnatura cotidiana:

Quz0r
pulbere de stele
utopian
adryanv
dmxd
boris81bullet
1nvidia2
nelutzu1978
cracota1
ferdinandXI
bogdandacau
toiagul
clau dv2
nationalistul

Ne asumam riscul de a deveni ferme pe 31, pentru ca nu mai avem conducator de elita...noi , astia , suntem cei care nu te/am vrut si am reactionat ca atare.
Asta ca sa nu te mai obosesti sa postezi la profil texte incomplete.
Si semnatura mea, are intelesul ei..

Q va saluta!
 
Ultima editare:

DeletedUser

de acord cu Quz0r... citatele trebuie sa fie complete, nu doar selectii, ca asa si celui mai mare filozof i se pot intoarce intelesul cuvintelor lui de nici el nu se putea gandi la acel lucru. Mai ales ca nu au fost postate si motivul acelor mesaje.

la inceput am avut o parere, trebuie sa recunosc, extraordinara fata de cazac. Si nu credeam ca acea parere se va schimba in doar o zi. Nu port ura, nu port pica. Comunitatea "asuprita" sa reunit sub un alt nume de trib, lucru care nu deranjeaza deloc.

part1.jpg

part2.jpg

part3.jpg


nu am mai editat taote pozele, nu are rost... deja se stiu interlocutorii.


presupun ca acum se observa de ce, cei care am revenit in trib am avut doar sectiunea "Spam" la dispozitie.

Pe urma ...cand Sergiu(Quz0r) ne-a invitat inapoi ... Pulbere de Stele a primit mesajul acesta :
part4.jpg


[11/3/2012 7:29:50 PM] Bogdan: cele mai mari merite pt potop pe 31 le are sergiu
[11/3/2012 7:29:54 PM] Bogdan: el are decizia
[11/3/2012 7:30:00 PM] Bogdan: nu ma substitui lui
[11/3/2012 7:30:09 PM] Bogdan: el a facut tribul

putezi vedea citatul in screenshoturile de mai sus.

Nu mai am nimic de comentat ... "onorata instanta" :)
 

DeletedUser42487

Inca nu am mai vazut trib, in care jucatorii sa fie concediati pentru ca au o opinie diferita de ceea a unui membru din conducere... sau in care sa li se restrictioneze accesul la forum :|
 

DeletedUser30007

mda...totul e posibil atata timp cat gaseste naivi care sa ai faca pe plac,sa ai asculte si respecte regurile stupide de parca ar avea un contract semnat cu el.
Uni se cred generali de razboi si duc lucrurile la extrem...uita ca este doar un joc si scopul cel putin din punctul meu de vedere este sa ne distram.
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
atatea orgolii pe aia
de parca ei au creat triburile
sincer
mai revenitiva in pnm de jucatori de weekend
nici la inchiderea unei lumi nu se bat aia cu pumnu in piept cum va bateti voi cu tribu vostru de soparle
 
Ultima editare:

DeletedUser

orgoliu? unde?
ne batem in piept? wha? serios?
jucatori de weekend ... categoric!

daca ai fi citit tot nu veneai cu comentariul acela de arici. De ce zic asta? Daca ai fi citit ai fi inteles ce se intampla. Nu te intereseaza? nu te baga, oricum nu te ajuta cu nimic ca ai aruncat o parere de perete.
 

DeletedUser

Si de ce ne aburiti cu topicul asta chiar pe L31 ?rog moderatorii sa-l mute undeva ...la general ...chiar nu intereseaza pe nimeni de "legenda" lor si de numele lor .triburile se fac si se destrama ,dar raman vesnic in memoria unora o_O .jucatorii sunt uitati chiar daca sunt valorosi si buni strategi si macar ca ei au facut tribul atat de cunoscut .

ps :n-am auzit in viata mea de potop ,si crede'ti-ma ,va faceti de ras cu vaicarelile si plansetele voaste .Pace !
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Chiar n/am nici un interes sa va raspund la mesaje.Discutia nu/si mai are rostul, valorificarea noastra nici atat.
Pentru ce/i externul, stimati zei?
Mai presus, din partea voastra.N/am avut tangente in joc pana acum.

Am mai rugat 1 data moderatorul sa inchida topicul.

Ete, motivul este Ibidem - care pentru cultura voastra generala, nu este un organ genital..
Tocmai de asta fug romanii de voi, de joc, de extern....citez:
constat cu regret ca sunteti o o adunatura de romani fitzosi si iresponsabili, cu harfe in cap si mofturi in fund care de o saptamana de cand a inceput jocul nu incetati sa va aratati muschii unii altora si sa va dati in stamba care mai de care.
ma simt responsabila ca am adus cu mine inca doi jucatori fata de care imi prezint scuze si pe care ii rog sa ma ierte ca i-am facut sa isi piarda timpul cu harfe romanesti si impresii de doua parale.
ati dovedit o mentalitate tipic romaneasca bazata pe principiul "ba pe-a ma-ti" pe care o vedem zilnic pe strada si pe care eu personal o detest si nu accept sa continui sa joc langa oamnei care nu se diferentiaza de animale decat prin aceea ca nu fac pipi sub ei.
mi se pare ca "la revedere" nu merita sa spun decat catorva jucatori care au demnitate si un minim de bun simt elementar pe care ii rog totodata sa ma ierte pentru generalizarea din acest mesaj.

Nu omiteti si de data asta sa inchideti topicul.
 

DeletedUser

Am mai rugat 1 data moderatorul sa inchida topicul.


Nu omiteti si de data asta sa inchideti topicul.

Rog moderatorii acestui forum sa nu inchida acest topic intrucat sunt pus in discutie si se cere cititorilor forumului extern sa ia la cunostinta de defectele mele ca persoana ori/si ca jucator si sa le comenteze (prespun ca in mod defavorabil). Exista acuzatii incitante la adresa mea carora consider ca trebuie sa li se ofere un spatiu de extindere si de analiza de catre jucatori, pe mai multe zile.
Intentionez ca peste cateva zile sa postez alte informatii si opinii pe seama incidentelor care au dus la disparitia tribului la care se face referire de catre utilizatorul care a deschis subiectul.
 

DeletedUser42487

Da, de parca chiar ii pasa cuiva de modul in care tu crezi ca stapanesti jucatorii din trib cu tine, sau de pretentiile aberante pe care le ai.
Pe de alta parte, cred ca v-ati balacarit destul pe extern. Si asa mi se cam pare ca plangeti unul dupa celalalt... treceti mai departe si lasati-o balta, ca nu plange nimeni ca voi ati bagat divort.
Vad ca romanilor le plac tot mai mult genul asta de povesti inutile si fara substanta :(
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus