DeletedUser
mai bine ar scrie cineva povestea lui
cred ca e mai interesant
cred ca e mai interesant
Buna seara draga "familie" ...
[...]
Imi cer scuze daca am jignit anumite persoane dar am considerat ca si restul tribului sau "familiei" ... sa vada aceste statistici
am intrat in posesia acestei circulare, zic eu...si mi s-a parut funny
In primul rand cum de ai intrat tu in posesia acestui mesaj?
In al doilea rand de ce a trebuit sa il scrii pe forumul extern?
In al treilea rand chiar nu mi s-a parut "funny" pt ca era o problema care chiar trebuia dezbatuta pt ca distribuirea satelor nu a fost corecta.
ps:SexySadik estii cel mai jalnic om pe care il stiu.
de ce te dai de gol?..sexy-sadic nu a pomenit nici expeditorul nici destinatarul mesajului..
..oricum, nu e nimic rusinos in acel mesaj..e doar o parte a istoriei lumii 5..chiar interesant..nu e ceva ce te-ar supara..
ps: sexi-sadic, tine-o tot asa..faci o treaba buna
@Megara, te aştept cu o poveste, te rog. Am auzit numai lucruri frumoase, în special începuturile. Sincer, consider că este cea mai bună idee de pe forum şi sunt individios că nu a fost mea.
@trifrazvy, tu în ce fel eşti implicat în acel mesaj ? Asta dacă nu este atât de secret şi actual încât să dăuneze cumva, vorbim totuşi de istorie aici. Cât despre problemele triburilor, acestea se regăsesc în P&P, iar acolo tocmai asta se face, se spală rufe murdare pe forumul extern. Este plin acel thread de astfel de circulare si mesaje, astfel că dorinţa ta ironică s-a îndeplinit.
@Megara, te aştept cu o poveste, te rog. Am auzit numai lucruri frumoase, în special începuturile. Sincer, consider că este cea mai bună idee de pe forum şi sunt individios că nu a fost mea.
INSA, in K 44 aparea un trib puternic, cu pretentii la conducerea lumii, marele si atotputernicul IMMO!!!!!!
Il descrieti voi? Numai care stie!
gygy..
Urmeaza part.2 moh..
e MUUUULT de povestit..