DeletedUser16001
rrrrrr....bad cata,bad
)
nu-l mai fa mai sa planga.fie-ti mila
nu-l mai fa mai sa planga.fie-ti mila
ceva idei noi pentru animarea forumului ?)) ma cam plictisesc :|
atunci treci la spam)
cred ca si aliat cu bune si cu rele face parte din istoria lumii 5
Se pare ca pentru multi de aici Calin nu poate fi uitat,cu bune cu rele tot ce a facut el pana la momentul banarii sale ramane doar istorie.
Bau-bau,
Pana una alta m-am intalnit la mare cu cativa tribali si tribalite', cele 10 luni de absenta totala a mea din acest joc ( dupa 5 ani de joaca..), mi-au deschis alte "apetituri" personale.., felicit pe artificie, ZaMaster si pe alti prieteni pentru ca ne mai auzim si intalnim din cand in cand, pentru cei doi astept o invitatie la nunta voastra..intai Ionut si apoi Ana.
Povestea mea pe L5 o voi lasa sa o spuna dusmani mei, pentru ca ei stiu cum am disparut din joc. Prieteni mei stiu tot ce trebuie sa stie, iar playeri actuali nu dau doi bani pe ce spun eu ca a fost sau ..etc.
Cine stie..candva undeva poate voi reveni, in L3 sau L5, in amandoua lumi pe serverul romanesc am facut istorie.
Pentru prieteni va astept la o bere cat mai este vara...
Pentru dusmani ...
Bau-bau ...
navigam in ziua de 15 aprilie 2008 pe net...bla bla.. si am dat de triburile..mi-am facut cont pe l5 si am cazut pe k 73....la inceput am intrat in B.I.H.(trib de 3 vecini) si peste cateva zile primesc invitatie in tiest0(trib ce domina zona sudica si era in top 10 si avea ceva aliante cu ceilalti ce dominau zona..doar de C.G. imi mai aduc aminte). Intre timp cresc eu creste si tribul si vine data de 16 mai cand tiest0 si TROAN fuzioneaza la SWAT(trib care ajunge la vreo 500-600 membri si primul loc pe l5).In acel moment era un razboi mare SWAT vs GRL.Mai trece timpul si in jurul datei de 11 iunie sunt certuri mari in SWAT si fiecare pleca pe unde apuca,unii s-au dus in |US|,altii in KOMURA cativa au infiintat FFSPCT(care peste inca cateva zile a devenit UFO).Mai trece ceva timp UFO creste usor si frumos in rank,are razboaie in zona cu |US|,C.G.,DHBM,MoH..castigand razboaiele si recrutand vreo 15 playeri in total.Si am ajuns la situatia actuala dina ceste momente.
Nu mai tin minte multe ca va ziceam cu mai multe detalii da am uitat.
Once upon a time....si de aici stiti voi ;D
Cea mai frumoasa lume ever...cei mai buni jucatori ever..cele mai frumoase razboaie/tradari/aliante ever!!..oricat ar incerca diferiti conducatori sa refaca triburile lor pe alte lumi asa cum erau pe L5 niciodata nu va fi cum a fost aici..
Mi-e dor de lumea asta
Respect acestei lumi care ma invatat multe...
un fost jucator al acestei lumi..