Poveste fara sfarsit

• Autor subiect mirceaberzovan
  • Data de început

DeletedUser

ca sa ne mai destindem din discutiile aprinse fiecare este rugat sa isi foloseasca in mod impersonal imaginatia si sa ofere o continuitate povestii pe care propun sa o incepem astfel:

( sper sa se inteleaga ca nu este nici o aluzie si fiecare sa icnerce sa nu faca referiri la anumit trib sau anumiti jucatori aici doar ne destindem si ne simtim bine creand ceva cat mai fun)

"A fost o data ca nici o data un nobil beat care s-a impiedicat de un sat"

DeletedUser

Dar si asta-i beata toata, ca venise un transport de bere, in crasma de la cazemata.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser574

Dupa ce s.a terminat berea astia au inceput sa se certe...dar nu a durat mult ca au lesinat toti de beti ce erau..

DeletedUser

Dar deodata nobilul se ridica incet,sprijinandu-se in sabie striga:

DeletedUser

sa.....
Draci, am uitat. Mai beau o bere poate-mi aduc aminte.

DeletedUser574

A baut o bere...a baut doua...pana s.a facut iar prastie...

DeletedUser

si cand se trezi lua iar cu asalt satul , dar se impiedica de un ciot si-si pierdu curajul

DeletedUser184

La intrarea in sat o biata printesa leflutura o batista!
fara facut cu mana .. ca nu facea skandenberg cu el :D

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Da tocmai atunci se-ntoarsera din umblat creanga niste ametiti de spioni.
- Maria ta! racni unul, stii ce au in satul vecin?

DeletedUser310

Si nu oricare Maria Ta, ci bere nemteasca, buna, si multa sa se imbete toata armata a 14-a de bravi eroi.

DeletedUser

... si-o pastreaza in butoaie de lemn de stejar, lemn bun, furat din sat de la noi.

DeletedUser

"Ba, ai dracu. Si noi ce-am facut?"
"Am facut pe ...... Ca de, sefu` se batea cu echipa de majorete a regimentului de lancieri."
"Care ai zis, ma? Care comentasi acolo-n spate? Nu ziceti, a? Aia e, v-am taiat ratia de aghezmuiala pe 2 zile. Sa ziceti mersi..."

DeletedUser

"Nu sefu'!!! Orice, da' nu bauta. Mai bine mergem sa luam lemnu' inapoi... cu tot cu berea din el!"

DeletedUser

Regele pufni manios si scuipa intr-o parte fix pe cizma lustruita-lampa a garzii din dreapta. Dupa ce trase o privire inciudata de-a lungul frontului format de osteni mai pufni odata, trase de bracinari in sus si-o lua agale spre cortul comandamentului de vara.

"Curier, la mine!" racni Maria - Sa.

Sus