DeletedUser
Probleme logare
Acest mesaj apare doar pe lumea 2. Celelalte lumi merg perfect.
Parolã nevalabilã
Pagina principalã
Acest mesaj apare doar pe lumea 2. Celelalte lumi merg perfect.
Parolã nevalabilã
Pagina principalã
mai , pai ce joc e asta ?am dat 2 euro ptr premium , si am dat degeaba ? ca sa aveti voi ? sau cum ? fratilor faceti ceva , ca nu am chef sa ma cert cu nimeni , si nu mai stergeti msg ......... faceti ceva daca sunteti asa buni
http://img124.imageshack.us/img124/57/60696132st3.jpg
Poza va spune care e problema si aceasta problema apare si pe celalate lumi.
Verifica-ti sistemul de probleme. Spyware, adware, etc. Poti incerca si cu IE.
trenulet de 4 nobili
la unul din atacuri moare nobilul
la celelalte 3 nu moare nobilul
toate 4 au acelasi timp de intoarcere
e posibil asa ceva?
Inca o data, acest subforum si discutiile specifice fiecarei lumi sunt strict pentru anuntarea problemelor si atat. Orice comentarii in plus vor fi considerate drept off-topic si sanctionate cu avertisment.
am de doua zile probleme:
1. pe harta cand esti cu mouse0ul pe un sat nu-ti mai arata nimic ( denumire, etc) desi am cont premium
2. cand alegi satul din pick-list (de exemplu sa trimiti resurse sau trupe ) nu-ti mai ia automat coordonatelle satului;
3. cand dai sa faca trupe si dai pe maxim la o anumita pozitie nu-ti ia deloc nr. de trupe selectat.
care poate sa ma lamureasca de ce se intampla asa ??? si cand se remediaza aceasta situatie ?
Hmm am vazut ca se lauda unu k face treansfer si nul vede nici un admin si zicea k admini sunt nubi de nul vad :| numele lui cik e TheLionPrise si face transfer cik cu acc Bl@der :| nush dak minte totusi verificati