Bot protection si jucatul de pe telefonul mobil.
Astazi a avut providerul meu probleme serioase cu netul. A trebuit sa joc de pe telefonul mobil. Intru frumos de pe telefonul mobil si ma apuc sa dau sa imi faca trupe in sat. Imi apare frumosul mesaj cu Bot protection care ma punea sa dau click pe cercul intrerupt. Cum foloseam Opera Mini a fost imposibil sa fac asta. Am incercat sa intru din nou logandu-ma iar de pe
www.triburile.ro , mesajul cu bot protection a continuat sa imi apara (delete cookie nu m-a ajutat deloc). Practic eu m-am aflat in imposibilitate de a juca din cauza acestui mesaj. Nu stiu cum sa va spun, dar folosind opera mini de pe telefonul mobil e imposibil sa faci actiuni prea repede.
Spre norocul meu nu am fost atacat. Daca eram atacat cine era responsabil de faptul ca eu pot sa fentez atacul? Eu in nici un caz pentru ca am incercat sa intru.
Sunt curios daca eram atacat, va trimiteam un tichet in care va descriam situatia si va ceream sa imi dati trupele inapoi ce raspuns primeam (daca nu m-ar fi adus in imposibilitatea de a juca acel mesaj as fi putut fenta atacurile si n uas fi pierdut nici o trupa). Trupele alea nu erau pierdute din vina mea, eu am avut backup in cazul in care am probleme cu providerul si am incercat sa joc...