Probleme Lumea 3

DeletedUser612

corect.. am uitat sa incerc si firefox.. ceilalti cu care am vb din conducere foloseau ori IE6 ori Opera..

mersi Stodiamus, Dave pentru raspunsuri ;)

ps. ar trebui rezolvate bug-urile astea :) (eu asa il percep ca un bug)

DeletedUser

corect.. am uitat sa incerc si firefox.. ceilalti cu care am vb din conducere foloseau ori IE6 ori Opera..

mersi Stodiamus, Dave pentru raspunsuri ;)

ps. ar trebui rezolvate bug-urile astea :) (eu asa il percep ca un bug)

Problema cu limita de caractere este a IE si implicit a Microsoft. :D

DeletedUser

Un frumos mesaj de intampinare pe L3:

Momentan, serverul nu este disponibil
Pagina Triburile nu este disponibilă deocamdată, vă rugăm încercaţi din nou peste câteva minute.

Vă rog nu trimiteţi intrebări către suport, ne dăm silinţa să rezolvăm problema cât mai repede posibil.

» înapoi

DeletedUser

zid

O sa va rog sa postati aici daca aveti probleme in Lumea 3.

Toate posturile de aici trebuie sa se refere strict la componenta tehnica a jocului - bug-uri, merge greu site-ul, nu va puteti conecta, etc.

Orice post offtopic va fi sters.
Multumesc.

in imaginea satului nu mai am zidul de aparare ! cu toate ca el apare construit la nivel 20!

DeletedUser

probleme calcul puncte lumea 3

de cateva zile am ramas cu acelasi punctaj, desi am facut in continuu upgrade`uri la cladiri: nu de alta da o sa se creada ca sunt inactiv
Lista de poziþionare (3687.|11.480 P) (401|376) K34

DeletedUser2754

aceeasi problema o am si eu ... nu creste punctajul de vreo 2-3 zile ...

DeletedUser

punctaj

am avut punctajul 1997 si dupa mi-am marit nivelul la ferma 21 la 22 si am in continuare acelasi punctaj :confused:

DeletedUser2691

....

Creste..creste dar creste mai greu//asteptati si voi juma de ora..

DeletedUser

Puncte
Puncte obţii pentru contrucţia de clădiri. În momentul în care o clădire este gata, îţi vor fi adăugate punctele şi locul în lista de rang nou calculat ( câteodată calculele acestea vor fi încete, pentru a uşura funcţionarea serverului). Pentru cercetare sau unităţi nu se acorda puncte.
disperatilor...faceti voi puncte ca eu imi fac trupe:))

DeletedUser

am shi eu o problema

Salut.....am o mica problema.......nu mi se mai puncteaza upgrad-urile....am ramas la 14807 puncte [player]gyany1979[/player]. Daca se poate face ceva.....ar fi bine......

DeletedUser

Yo Am O Mare Problema

Cineva mi-a furat parola, a dat inceput nou, si dupa mi-a cucerit satul...
Satul nou este pozitionat la 20 ore distanta.......
Ziceti-mi... Cum mi-a luat ala parola?

DeletedUser1563

Bot protection si jucatul de pe telefonul mobil.

Astazi a avut providerul meu probleme serioase cu netul. A trebuit sa joc de pe telefonul mobil. Intru frumos de pe telefonul mobil si ma apuc sa dau sa imi faca trupe in sat. Imi apare frumosul mesaj cu Bot protection care ma punea sa dau click pe cercul intrerupt. Cum foloseam Opera Mini a fost imposibil sa fac asta. Am incercat sa intru din nou logandu-ma iar de pe www.triburile.ro , mesajul cu bot protection a continuat sa imi apara (delete cookie nu m-a ajutat deloc). Practic eu m-am aflat in imposibilitate de a juca din cauza acestui mesaj. Nu stiu cum sa va spun, dar folosind opera mini de pe telefonul mobil e imposibil sa faci actiuni prea repede.
Spre norocul meu nu am fost atacat. Daca eram atacat cine era responsabil de faptul ca eu pot sa fentez atacul? Eu in nici un caz pentru ca am incercat sa intru.
Sunt curios daca eram atacat, va trimiteam un tichet in care va descriam situatia si va ceream sa imi dati trupele inapoi ce raspuns primeam (daca nu m-ar fi adus in imposibilitatea de a juca acel mesaj as fi putut fenta atacurile si n uas fi pierdut nici o trupa). Trupele alea nu erau pierdute din vina mea, eu am avut backup in cazul in care am probleme cu providerul si am incercat sa joc...

Ultima editare de un moderator:
Sus