DeletedUser7996
am rezolvat problema
Ultima editare de un moderator:
"Cont încuiat
Nu deschide un Thread de reclamaţie în forum!
Motivul pentru excluderea ta: Am observat ca folositi mai multe conturi pe acelaşi computer, fara a respecta regulile jocului. Aveţi voie să jucaţi numai cu un cont!
Die Sperre gilt permanent."
asta imi apare cand vreau sa intru in l5.chiar nu am folosit un alt cont
mi-am faqt cont pe lumea 5 si astept de 5 ore codul de activare sa pot trimite msg si tot nu imi vine mail-ul.ce sa fac???ca m-am saturat sa tot astept.
salut am si eu o problema in lumea 5... dupa ce ma loghez imi arata satele si nu pot sa dau nici o comanda.. daca dau pe mesaje imi arata primul sat, daca dau pe rapoarte tot primul sat imi arata, pe orice as da clic ma da pe primul sat (imaginea) mai are cineva aceasta problema? mai rau e ca nu imi arata nici daca am mesaje noi sau rapoarte... deci daca sunt atacat nici n-am cum sa aflu
salut am si eu o problema in lumea 5... dupa ce ma loghez imi arata satele si nu pot sa dau nici o comanda.. daca dau pe mesaje imi arata primul sat, daca dau pe rapoarte tot primul sat imi arata, pe orice as da clic ma da pe primul sat (imaginea) mai are cineva aceasta problema? mai rau e ca nu imi arata nici daca am mesaje noi sau rapoarte... deci daca sunt atacat nici n-am cum sa aflu