DeletedUser
ciudat.. nici nu exzisti pe lumea 25
Nimeni nu exzista pe lumea 25
ciudat.. nici nu exzisti pe lumea 25
Prescurtare: ZER0
Intrebarea 6: Ce va cistiga tribul nostru daca ni te vei alatura?
saracu .. triburile nici macar nu e deschis de 5 ani ..... (4 ani si 3 luni daca nu ma insel)
Poate omu a jucat pe .net înainte să se deschidă pe ro. La asta te-ai gândit?
Faptul că e îngânfat şi narcisit e altă mâncare de peşti ). Eu mă refeream strict la faptul că un jucător poate să spună că joacă triburile de mai mult de 4 ani chiar dacă acum 4 ani nu era încă sv pe .ro.
Chiar nu conteaza de cat timp joci triburile , degeaba ai tu 4-5 ani de triburi daca vine unu cu cateva luni care a jucat alaturi de jucatori cu experienta si a invatat jocul asa cum trebuie .
dar faza e ca multi ... multi se dau ''experti'' si cum s-a mai spus mai sus ajung ferme dupa ce dispare protectia .. insa un jucator adevarat care sa zicem ca joaca tw.net de 5 ani , dupa parerea mea .. ar trebuii sa se prefaca putin noob si sa zica ,: ''am descoperit si eu jocul acum 2 saptamani'' astef neparand o amenintare pentru un jucaotr ''intermediar'' si dupa ce esti ''noob'' ii cam termini pe aia din k tau ....
pentru ca daca sa zicem ca pe viitor pe lumea 28 o sa fi cu cel mai mare punctaj , cel mai mare ODA si tot asa .. pe lumea 29 ar trebuii s intrii cu alt nick ... ca nu te va lasa nimeni sa ajungi la 300 de p