Profiluri Amuzante

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser28514

Să înţeleg că pe tine dacă te întreabă cineva de cât timp joci triburile o sa spui ca ai jucat 1 an triburile 5 luni tribalwars şi vreo 7 luni die-staemme? Eu cred că o să spui 2 ani:).

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
Da, joc de 5 luni triburile si de 2 sapt tribalwars. Am dar un exemplu. Dar, sa zici ca joci "Triburile" de 5 ani, e chiar penal. :confused:

DeletedUser28514

Ce ţi se pare aşa "penal"? Eu am descoperit jocul triburile (nu contează pe ce sv) în 2007, din 2007 până în 2011 fă şi tu caculu cam câţi ani sunt. Vreo 4 ani jumate. Jocul este idtentic în toate ţările dacă ar exista diferenţe atunci ţi-aş da dreptate.

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
Nu, penal mi se pare modul cum se lauda ca a jucat 5 ani triburile. Sa fim seriosi, te bati cu pumnii in piept ca joci de cand te nasti, si dupa 5 zile esti ferma. ( **`ind in cazul lui )

DeletedUser28514

Faptul că e îngânfat şi narcisit e altă mâncare de peşti :)). Eu mă refeream strict la faptul că un jucător poate să spună că joacă triburile de mai mult de 4 ani chiar dacă acum 4 ani nu era încă sv pe .ro.

DeletedUser

Chiar nu conteaza de cat timp joci triburile , degeaba ai tu 4-5 ani de triburi daca vine unu cu cateva luni care a jucat alaturi de jucatori cu experienta si a invatat jocul asa cum trebuie .

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
Faptul că e îngânfat şi narcisit e altă mâncare de peşti :)). Eu mă refeream strict la faptul că un jucător poate să spună că joacă triburile de mai mult de 4 ani chiar dacă acum 4 ani nu era încă sv pe .ro.

E diferenta in vorbe, pe care vad ca nu o sesizezi.
E impropriu spus, joc "Triburile" de 5 ani, cand jocul a aparut de 3 sau de 4, de cand e.
Daca zici, joc triburile de 5 ani pe serverul strain sau tribalwars, sau "n" specificatii, atunci inteleg. Dar trebuie adaugat. Nu sa te lauzi ca joci triburile de 5 ani cand la noi e de 4 ani, si dupa 5 zie esti ferma. Cred ca l-a asta s-a referit respectivul, cand a comentat.

DeletedUser

Nu conteaza de cat timp joci, important este daca ai descoperit sa te simti bine pe acest joc, daca joci de 5 ani si esti nervos ca trebuie sa ajuti un coleg (pt ca el este un incepator), atunci degeaba joci

DeletedUser40629

Mulţi sunt nubi pentru că nu au avut de unde învăţa , un joc nu se învaţă singur !

DeletedUser39696

dar faza e ca multi ... multi se dau ''experti'' si cum s-a mai spus mai sus ajung ferme dupa ce dispare protectia .. insa un jucator adevarat care sa zicem ca joaca tw.net de 5 ani , dupa parerea mea .. ar trebuii sa se prefaca putin noob si sa zica ,: ''am descoperit si eu jocul acum 2 saptamani'' astef neparand o amenintare pentru un jucaotr ''intermediar'' si dupa ce esti ''noob'' ii cam termini pe aia din k tau ....

pentru ca daca sa zicem ca pe viitor pe lumea 28 o sa fi cu cel mai mare punctaj , cel mai mare ODA si tot asa .. pe lumea 29 ar trebuii s intrii cu alt nick ... ca nu te va lasa nimeni sa ajungi la 300 de p :D

DeletedUser

Nu are mportanta Nickul, atata timp cat esti intr-un cerc de oameni

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser11365

dar faza e ca multi ... multi se dau ''experti'' si cum s-a mai spus mai sus ajung ferme dupa ce dispare protectia .. insa un jucator adevarat care sa zicem ca joaca tw.net de 5 ani , dupa parerea mea .. ar trebuii sa se prefaca putin noob si sa zica ,: ''am descoperit si eu jocul acum 2 saptamani'' astef neparand o amenintare pentru un jucaotr ''intermediar'' si dupa ce esti ''noob'' ii cam termini pe aia din k tau ....

pentru ca daca sa zicem ca pe viitor pe lumea 28 o sa fi cu cel mai mare punctaj , cel mai mare ODA si tot asa .. pe lumea 29 ar trebuii s intrii cu alt nick ... ca nu te va lasa nimeni sa ajungi la 300 de p :D

un jucator adevarat nu e ala care se joaca tw.net de 5 ani,ci ala care intelege jocul rapid,urmand ca ulterior sa-l aprofundeze(nicio legatura cu numarul de ani jucati)..e destul de greu sa le spui la vecini ca esti incepator si sa ai 12k cand ei au 3k..sanse mici sa te creada..mai departe,daca esti un jucator adevarat,intri cu ce nick vrei tu,si faci fata...

DeletedUser19202

un jucator adevarat nu e ala care se joaca tw.net de 5 ani,ci ala care intelege jocul rapid,urmand ca ulterior sa-l aprofundeze(nicio legatura cu numarul de ani jucati)..e destul de greu sa le spui la vecini ca esti incepator si sa ai 12k cand ei au 3k..sanse mici sa te creada..mai departe,daca esti un jucator adevarat,intri cu ce nick vrei tu,si faci fata...

O mica corectie daca se poate

jucator adevarat e ala de intra cu nickul lui pe orice lume si face fata;)

in momentul cand ai schimbat nickul deja trebuie luat in calcul si faptul ca toti astia de teoretic sunt buni pleaca cu 2 sau mai multe conturi si opresc pe cel pe care are cea mai avantajoasa zona.
ori asta nu inseamna ca e bun ca la 10 conturi sigur pica cu unu bine(si au fost destui pe 25 care au facut asa)

DeletedUser17308

in momentul cand ai schimbat nickul deja trebuie luat in calcul si faptul ca toti astia de teoretic sunt buni pleaca cu 2 sau mai multe conturi si opresc pe cel pe care are cea mai avantajoasa zona.
ori asta nu inseamna ca e bun ca la 10 conturi sigur pica cu unu bine(si au fost destui pe 25 care au facut asa)

tin sa te contrazic:)
eu am avut vreo 20 nick-uri asta ma face jucator slab?:)

DeletedUser

scuza-ma tin sa te contrazic.
Eu, unul, pe fiecare lume ( sau cel putin asa cred ) imi schimb nick-ul, partea ciudata e ca nu sunt singurul care face asta, nu poti afirma ca este cineva un jucator slab daca isi schimba numele de joc e impropriu spus ; pot fi diverse motive ( cedari de cont, elementul surpriza... etc ).

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus