Propun activarea bonusului de noapte

  • Autor subiect DeletedUser40564
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser40564

Lumea clasica are nevoie disperata de bnusul de noapte. Datorita lipsei acestei calitati clasica are un numar foarte mic de jucatori activi la ora actuala.
Sa fim seriosi...Noaptea este facuta sa dormi,orice om normal doarme noaptea. Sunt numeroase cazuri in care jucatorii doresc sa fie cu un pas inainte in fata adversarului si pun ceasul sa sune la 3 dimineata. Clasica nu e speed ci o lume normala. Multi nu mai accepta sa continue pe clasica in ritmul asta. Pe triburile sunt jucatori cu varste de la 10 ani pana la 60 de ani ca pe toate lumile. Nu se scoala ala de 10 ani la 3 dimineata sa fenteze atacuri. Copil pe care masa il baga in pat la ora 9 seara. Lumea Clasica e ceva special,ceva deosebit de alte lumi si din nefericire a fost distrusa de anumiti playeri. Nu vrea sa adresez atacuri la persoana nimanui,dar asa se intampla cand ai prea multi oportunitati si prea multe posibilitati pe care ti le ofera jocul. Bonusul de noapte va aduce un echilibru in limita posibiliatii Lumii Clasice,un echilibru intre profesionisti si incepatori. Se va crea o securitate mai mare a jucatorilor pe timpul noptii,iar pofta de joc nu va mai disparea asa de usor. Cand stii ca ai 3-4 sate si dimineata vezi ca ai fost cotropit de unul care doarme pe tastatura....iti mai vine sa continui pe acea lume?
Astept raspunsurile voastre...

S7@fi3
 

DeletedUser35377

sau probabil sunt oameni care muncesc noaptea si au acces la net :confused:
 

lordkiller

Impotriva.

Inseamna ca nu e de tine, dute si culca-te :) clasica intotdeauna a fost lumea celor care pot (inclusiv sa stea noaptea :D ) daca nu iti convine intra pe orice alta lume, sunt atatea unde te lasa sa dormitezi zii si noapte, fuga fuguta ca vine maicata :))

Cum se inchide chiar nu are rost introducerea "bnusul de noapte", iar satele tale nu sunt in "securitate" niciodata :D
 

DeletedUser40564

Ma scuzi marite nomad ca nu am scis corect "bonus de noapte". Imi pare rau daca si tu esti o cauza pierduta a lumii clasica,un individ cu caracter antisocial care dormi pe tastatura. Slujbe de noapte au toti,dar nu toti la fel ca tine freaca menta la birou;). Ma inclin in fata mintii dumneavoastra,ilustrul nostru nomad.
Nu a zis nimeni ca nu mai poti sa ataci cu bonusul de noapte activ,dar daca esti atat de bun cum imi pari din propriile tale vorbe inseamna ca nu ai treaba,te descurci tu....
Bonusul de noapte avantajeaza pe toata lumea nu doar cateva persoane....
Triburile va deveni un joc mai bun fara puterea maxima a vanatorilor de noapte.......
 

DeletedUser40564

Clasica va avea sigur un restart. Sper ca va fii introdus bonusul de noapte. Cea mai rezonabila calitate care lipseste lumii clasice;).
 

DeletedUser3824

Clasica ce va fi sa fie, sper sa nu aiba acea prostie numita BONUS DE NOAPTE.
Cei care nu fac fata, sa faca fete-fete si sa mearga pe alte lumi. SI mai sper sa fie LEIT cea care nu peste mult timp, desi se afla inca in continua miscare, se va inchide.

Clasica va avea sigur un restart. Sper ca va fii introdus bonusul de noapte. Cea mai rezonabila calitate care lipseste lumii clasice
Parerea ta.

Ar fi un defect introdus anapoda.
 

DeletedUser40564

Ce sa zica si astia din triburile dusmane:-j. Voi ati distrus clasica,din cauza voastra multi jucatori valorosi s-au pierdut pe drum si in momentul de fata mai mult de 30 de jucatori activi nu mai exista. Voi sunteti o adunatura de lasi care traiti din atacuri nocturne. Intr-o lupta fata in fata pe timpul zilei cand adversarul e online va retrageti. Nu mai vorbiti voi astia rezboinici ai clasicii. Si eu am stat nopti si am furat sate de la Lupii,dar era altceva cand luam atunci cand inamicul era online. Asta inseamna sa fi bun. Voi in ritmul asta nu o sa ajungeti pana acolo....
 

lordkiller

S7@fi3 sa inteleg ca nu ai viata, slujba, scoala sa-ti ocupi ziua ? :D dar ai o mamica care te pune in pat la ora 9 ... interesant copil minune esti :eek:
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Scoaterea moralului face parte din etapele inchiderii unei lumi, bonusul de noapte nu intra in discutie si nici nu va fi vreodata introdus/eliminat.
Procedura de scoatere a moralului se va initia numai daca majoritatea jucatorilor va fi deacord cu aceasta.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus