Propun anularea setarii "Moral" pentru lumea clasica

  • Autor subiect DeletedUser2711
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser2711

Conform setarilor lumii clasice, Moralul este activ (nu pe baza de timp).
Daca tot se incheie clasica in 2 luni, propun spre vot anularea acestei setari. Sunt sanse destul de mari ca jocul pe final sa devina mai activ, cu implicare mai mare din toate partile.
Daca tot incheiem aici, sa o facem frumos !

======================================================

Variante de vot, pentru cine vrea sa voteze

1. Da, sunt de acord cu scoaterea setarii "moral"
2. Nu, nu sunt de acord cu scoaterea acestei setari.
 

DeletedUser

DA, sunt de acord dar.........domnii si domnisoarele admini impreuna cu onorata conducere a acestui joc se poate sa nu achieseze la ideile noastre pe motivul ca noi trebuie sa ascultam si dansam doar pe muzica difuzata de dansii :))

In plus asule cred ca tre sa mai deschidem un topic in care sa ne dam cu parerea ce jucator am deranjat de s a decis inchiderea clasicii, fara nici un motiv si nici un fundament acoperit de regulament. :) ACEL REGULAMENT INVOCAT SI SUTINUT CU OBSTINENTA DE PERSOANELE MENTIONATE MAI SUS.
 

DeletedUser2711

Probabil cam toti jucatorii mari vom fi de acord cu scoaterea moralului, insa tocmai asta e si ideea: pe finalul unei lumi, jucatorii mari sunt cei mai multi si mai activi, nu cei de cateva sute de mii de puncte, siteriti de luni de zile.
Nu are sens pentru conturi inactive, sa taiem din farmecul jocului, de aceea m-am gandit inca de prin luna mai la aceasta varianta iar unul dintre admini a venit cu ideea sa facem un sondaj pe forumul comun.

=============================================

Publicarea ticketelor se poate face numai cu acordul adminului respectiv ! ( Regula 4 a jocului ) si regula 2.8 a forumului !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser20758

1. Da, sunt de acord cu scoaterea setarii "moral"

mai trebuia sa scriu altceva ?:D
 

DeletedUser

Nu, sub nicio forma nu sunt de acord!
Ba chiar refuz asemenea lucru. Vreti sate moka? La muncaaaa, nu la intins manaa!!! :D

Cred ca s-a trezit vreunu' sa se tina de glume proaste si sa joace la moral, si astfel a aparut topicul asta.. :D
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
In cursul zilei de astazi ( 13.07.2011 ) va fi realizat un poll (sondaj de opinii ) legat de eliminarea moralului pe Lumea Clasica.
In functie de rezultatul votului va fi eliminat sau nu moralul.
 

DeletedUser2711

In cursul zilei de astazi ( 13.07.2011 ) va fi realizat un poll (sondaj de opinii ) legat de eliminarea moralului pe Lumea Clasica.
In functie de rezultatul votului va fi eliminat sau nu moralul.

Totusi, durata desfasurarii votului este subiectiva, pentru ca asta permite tuturor inactivilor care intra pe cont o data pe saptamana, sa acceseze poll-ul si sa voteze diferit de cei care sunt activi pe lumea clasica.
E-adevarat ca voturile majoritatii sunt importante, dar in acest caz ati putea lua in considerare sa acceptati voturile majoritatii active a jucatorilor de acolo, scurtand perioada de vot de la o saptamana la 4 zile sa zicem.
Daca si asa ati dispus inchiderea lumii clasice, poate n-ar fi rau sa setati reguli care sa aduca ceva spectacol pe ultima suta de metri, pentru ca in caz ca lasati in vigoarea setarea "moral", nu ajutati cu nimic inactivii de pe clasica, oferindu-le chinul de a mai agoniza pe aici.
 

DeletedUser4249

in plus cei care sunt contra vor fi chiar cei care sunt jucatori de moral
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus