esti cel mai josnic "jucator" ...
Dacă te intreb ce e aia josnicie, sau in ce fel am interacționat noi in viata reală, sau pe hartă, știm bine că ar trebui sa taci malc. Pentru atacul tau absolut absurd, nejustificat si inept, sper, firește, sa iei warn/ban.
cine a zis ca trebuie sa ai rolul de ferma 1 an ca sa faci pp ?
Nimeni nu a zis asta, ăsta este doar un procedeu comun, e plină lumea de oameni umflati cu pp și vânzători de pp.
eu am facut peste 50 k din o singura lume si asta in 1-2 luni de joc pana nu au mai cumparat baietii dar iti trebuie putin cap nu doar rabdare ca nu trebuie sa ai rabdare pentru asa ceva ...
Aplauze.
Ai ajuns sa-mi zici mie de cap. Mai nou, triburile e un joc intelectual. Dați-i unui babuin 10k de premium și într-o lună își domină autoritar continentul.
numai ca sunt din ce in ce mai multi copii ca si tine care nu aveti treaba cu acest joc si apareti acuma cu diverse ïdei , una mai proasta ca alta
Din nou, nu stii o iotă despre mine. Faptul ca iti permiti arogante de felul ăsta spune multe despre tine. E de observat cum la final nu ai mai găsit insulte (ai gandit si tu că nu mă cunosti probabil), asa ca m-ai băgat într-un grup fictiv - cea mai pură dovadă de "strawman fallacy" submediocru.
Ceea ce raul82io nu poate intelege, pentru că il depaseste cu sigurantă, este faptul ca amatorismul meu (oare chiar sunt amator?) mă recomandă să vorbesc despre chestiuni de acest fel. Nu este important daca se creează o discrepanță între cei cu premium si cei fără premium dacă vorbim de jucatori de top. Pană la urma, 99% dintre jucătorii de top tot vor cumpăra/consuma premium pe o lume pe care vor juca serios. Adevărata problemă e diferența colosală intre cei care folosesc puncte premium si incepătorii, amatorii triburilor, care sunt eliminați și îndepărtați mai repede ca niciodată. și, ca în orice joc, dacă rămân aceleasi fețe, e urat.
Indiferent din ce perspectivă ar fi privite lucrurile, am dreptate când vorbesc de incorectitudine aici. Cu punctele premium se cască o diferență care nu mai poate fi recuperată de ceilalți jucători prin NICIUN FEL de mijloace. Daca ai sate mereu lângă tine pe care le farmezi, construiesti efectiv non-stop, dacă o faci fără pp, cand ajungi la 1500 de puncte, vecinul tău cu pp-uri deja are nobil, dacă știe să joace. Dacă nu construiești nonstop, ești norocos/ai mult timp liber dacă ajungi măcar la 1000 de puncte.
bună, dacă suntem "opinişti", îmi dau şi eu cu părerea la întrebarea "de ce doar atâtea k-uri"

)
răspuns: pentru că joacă mai puţină lume
Lumi - jucători:
l47 - 801
l48 - 1.184
l49 - 2.759
l50 - 3.654 (deschisă în martie)
l51 - 8.356 (deschisă recent)
Astea sunt cifre și atat. Ce insinuezi? Numărul de jucători scade, de la lume la lume; pentru a face o comparatie relevantă trebuie totuși, să se pună in balanta numărul de jucători prezenti la debutul fiecărei lumi. 8000 de jucători e chiar putin, sincer. Oricum, chiar dacă numărul de jucători ar creste de la lume la lume, facilitătile premium tot ar fi exagerate.