Propunere speciala 34

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
A da, corect....atunci duminica pe 6 sau miercuri pe 9 ( as prefera miercuri pe 9 daca e cu preregs si sa dau drumul la preregs pe 6 ).
Presupun ca multi ar prefera sa deschidem speciala seara, gen dupa ora 18-19, e ok asa ?

mihaislv98

member
Scor reacție
0
Imi poate explica si mie cineva va rog la ce se refera "Relocare activa - fara prieteni"? Nu pot fi invitati prieteni pe locuri din apropiere?
+1 pentru deschidere dupa ora 17/18.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
In primul rand relocarea ( obiectul din inventar ) NU functioneaza la start cu mai mult de 1 sat.
Deci, avand in vedere ca startul va fi cu 2 sate cu preinregistrari, relocarea va fi dezactivata, daca o las activa da erori ( testat acum 5 min ).

1727857943663.png

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Imi poate explica si mie cineva va rog la ce se refera "Relocare activa - fara prieteni"? Nu pot fi invitati prieteni pe locuri din apropiere?
+1 pentru deschidere dupa ora 17/18.

Invitatia este altceva, nu exista pe speciale aceasta optiune.
Relocarea este obiectul din inventar pentru a muta satul in alta zona ( relocare fara prieteni ) sau langa un prieten ( relocare cu prieteni ).

KwaD

member
Scor reacție
0
A da, corect....atunci duminica pe 6 sau miercuri pe 9 ( as prefera miercuri pe 9 daca e cu preregs si sa dau drumul la preregs pe 6 ).
Presupun ca multi ar prefera sa deschidem speciala seara, gen dupa ora 18-19, e ok asa ?
E oke, dar, ai putea face optiunea ca manageru sa fie posibil de activat de la 2 sate?

Si incercati sa dezactivati trimiterea libera de resurse inca din prima zi(pe ultima speciala cu no-haul, a fost activata 1-2 zile si mna)

AlFi17

member
Scor reacție
0
1 sat prereg cu relocare fara prieteni, nu de loc. - relocare prieteni cu preregs pe speciala nu prea ii vad rostul.
2 sate cu prereg inca e neclar, posibil sa fie buggy - ramane de vazut pana maine.
Asta cu relocarile mie unul nu imi place, avand in vedere ca ultima lume jucata a fost 21 parca, cand nu exista asa ceva. Dar daca se cere, se da, n-am o problema indiferent de varianta agreata.
Stim ca esti batran si jucai pe vremuri, dar cu relocarea e asa: ori e full si incepe nebunia, ori e deloc si asta e. Cum e pe 104 este oribil si creaza goluri uriase pe harta si clusterFs.
Iar alegerea directiei la inceput se poate si fara relocare, aia e alta poveste (ca tot ziceai cum era pe vremuri).

Se poate face cu 2 sate si preregs...am lamurit asta.
Atunci ai raspunsul. da la 2 sate cu preregs si asta e.

misto!
gap 50ms please si 20 de membri daca se poate.
multumim
Sustin si aceste 2 modificari +++

Bizzara

member
Scor reacție
0
Momentan am stabilit urmatoarele setari ( nu sunt finale )

1. Viteza 3 x 0.667 ( viteza deplasare trupe pe harta = 2 )
2. Limita in trib 15 fara restrictii
3. No haul ( fara prada ) - productie 2x
4. Bonus de noapte dinamic ( factor 2x )
5. Barbare 1,9, bonus 0,1 ( per jucator ) = 2 sate parasite per jucator inregistrat.
6. Moral NU, fake NU
7. Protectie 3 zile.
8. Start 1 sat de 207p ( minaj 10, CP, ferma, magazie 10 )
9. Taleri cost 0,8

Si ar mai fi o propunere venita, cu care eu personal sunt de acord = randomizare timp sosiri cu +- x milisecunde

Start Duminica 6 Octombrie fara preregs, sau miercuri 9 Octombrie cu preregs duminica.
+1 pt randomizare timpi

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Setarile vor ramane asa :

Viteza 3 cu 0,667
Fara moral, fara fake limt
Trimitere resurse dezactivat total

AM activ de la 3 sate ( nu se poate mai jos )
Trib 20
Restrictii trib - Uber-Arrival cu blocare primire-trimitere sprijin timp de 24h ( 1 zi )

Gap 100ms
Start 2 sate cu preregs ( 207p satul )
Relocare dezactivata - nu merge cu 2 sate start

Barbare 1,6 / bonus 0,2 ( total 1,8 per jucator ) crestere pana la 1500p
Fara prada - productie 2x
Bonus de noapte dinamic factor 2x

Taleri redusi ( 0,8 )
Realizari active ; realizari de final inactive ( motivul e simplu, serverul asta se restarteaza, alea merg doar la lumi normale cu arhivare )
Cu paladin simplu fara arme
Arcasi NU

Facilitati premium - Doar Manager, restul NU

Duminica pe 6 dau drumul la preregs, startul va fi miercuri pe 9, intre 18:00 si 19:00

Voi pune azi anuntul oficial dupa ce fac ultimele verificari si etc...

Lady Kristine

member
Scor reacție
0
1727948936291.png

Oare de ce pe alte servere merge setarea asta si pe .ro nu?
Setarea este de pe serverul .uk clasica 35 deschisa curand.

AlFi17

member
Scor reacție
0
Acum ca ai pus runda la ora vietii, da manager la saracu asta de Kwad ca fara nu stie sa creasca satele si e singur pe cont, macar asa isi baga managerul si doarme in tihna 3 zile.

KwaD

member
Scor reacție
0
Acum ca ai pus runda la ora vietii, da manager la saracu asta de Kwad ca fara nu stie sa creasca satele si e singur pe cont, macar asa isi baga managerul si doarme in tihna 3 zile.
Pai vezi ca stii sa latri si ceva corect? Ma bucur ca-mi imi iei partea, te pup.
P.S: Ma inveti tu sa cresc satele daca e, dupa ce le iau de la tine, aflu cum se cresc, te pup x2

navarra

member
Scor reacție
0
Setarile vor ramane asa :

Viteza 3 cu 0,667
Fara moral, fara fake limt
Trimitere resurse dezactivat total

AM activ de la 3 sate ( nu se poate mai jos )
Trib 20
Restrictii trib - Uber-Arrival cu blocare primire-trimitere sprijin timp de 24h ( 1 zi )

Gap 100ms
Start 2 sate cu preregs ( 207p satul )
Relocare dezactivata - nu merge cu 2 sate start

Barbare 1,6 / bonus 0,2 ( total 1,8 per jucator ) crestere pana la 1500p
Fara prada - productie 2x
Bonus de noapte dinamic factor 2x

Taleri redusi ( 0,8 )
Realizari active ; realizari de final inactive ( motivul e simplu, serverul asta se restarteaza, alea merg doar la lumi normale cu arhivare )
Cu paladin simplu fara arme
Arcasi NU

Facilitati premium - Doar Manager, restul NU

Duminica pe 6 dau drumul la preregs, startul va fi miercuri pe 9, intre 18:00 si 19:00

Voi pune azi anuntul oficial dupa ce fac ultimele verificari si etc...
Hai cu anunțul oficial sa putem chema lumea :)))

Sus