Imi poate explica si mie cineva va rog la ce se refera "Relocare activa - fara prieteni"? Nu pot fi invitati prieteni pe locuri din apropiere?
+1 pentru deschidere dupa ora 17/18.
Am inteles. Multumesc frumos de explicatie.Invitatia este altceva, nu exista pe speciale aceasta optiune.
Relocarea este obiectul din inventar pentru a muta satul in alta zona ( relocare fara prieteni ) sau langa un prieten ( relocare cu prieteni ).
E oke, dar, ai putea face optiunea ca manageru sa fie posibil de activat de la 2 sate?A da, corect....atunci duminica pe 6 sau miercuri pe 9 ( as prefera miercuri pe 9 daca e cu preregs si sa dau drumul la preregs pe 6 ).
Presupun ca multi ar prefera sa deschidem speciala seara, gen dupa ora 18-19, e ok asa ?
Stim ca esti batran si jucai pe vremuri, dar cu relocarea e asa: ori e full si incepe nebunia, ori e deloc si asta e. Cum e pe 104 este oribil si creaza goluri uriase pe harta si clusterFs.1 sat prereg cu relocare fara prieteni, nu de loc. - relocare prieteni cu preregs pe speciala nu prea ii vad rostul.
2 sate cu prereg inca e neclar, posibil sa fie buggy - ramane de vazut pana maine.
Asta cu relocarile mie unul nu imi place, avand in vedere ca ultima lume jucata a fost 21 parca, cand nu exista asa ceva. Dar daca se cere, se da, n-am o problema indiferent de varianta agreata.
Atunci ai raspunsul. da la 2 sate cu preregs si asta e.Se poate face cu 2 sate si preregs...am lamurit asta.
Sustin si aceste 2 modificari +++misto!
gap 50ms please si 20 de membri daca se poate.
multumim
+1 pt randomizare timpiMomentan am stabilit urmatoarele setari ( nu sunt finale )
1. Viteza 3 x 0.667 ( viteza deplasare trupe pe harta = 2 )
2. Limita in trib 15 fara restrictii
3. No haul ( fara prada ) - productie 2x
4. Bonus de noapte dinamic ( factor 2x )
5. Barbare 1,9, bonus 0,1 ( per jucator ) = 2 sate parasite per jucator inregistrat.
6. Moral NU, fake NU
7. Protectie 3 zile.
8. Start 1 sat de 207p ( minaj 10, CP, ferma, magazie 10 )
9. Taleri cost 0,8
Si ar mai fi o propunere venita, cu care eu personal sunt de acord = randomizare timp sosiri cu +- x milisecunde
Start Duminica 6 Octombrie fara preregs, sau miercuri 9 Octombrie cu preregs duminica.
Amin Cristinelule, @Rakanishu lasa manageru activ de la 2 sate te rugam, mersi mersiVezi atașament 6379
Oare de ce pe alte servere merge setarea asta si pe .ro nu?
Setarea este de pe serverul .uk clasica 35 deschisa curand.
Pai vezi ca stii sa latri si ceva corect? Ma bucur ca-mi imi iei partea, te pup.Acum ca ai pus runda la ora vietii, da manager la saracu asta de Kwad ca fara nu stie sa creasca satele si e singur pe cont, macar asa isi baga managerul si doarme in tihna 3 zile.
Hai cu anunțul oficial sa putem chema lumea ))Setarile vor ramane asa :
Viteza 3 cu 0,667
Fara moral, fara fake limt
Trimitere resurse dezactivat total
AM activ de la 3 sate ( nu se poate mai jos )
Trib 20
Restrictii trib - Uber-Arrival cu blocare primire-trimitere sprijin timp de 24h ( 1 zi )
Gap 100ms
Start 2 sate cu preregs ( 207p satul )
Relocare dezactivata - nu merge cu 2 sate start
Barbare 1,6 / bonus 0,2 ( total 1,8 per jucator ) crestere pana la 1500p
Fara prada - productie 2x
Bonus de noapte dinamic factor 2x
Taleri redusi ( 0,8 )
Realizari active ; realizari de final inactive ( motivul e simplu, serverul asta se restarteaza, alea merg doar la lumi normale cu arhivare )
Cu paladin simplu fara arme
Arcasi NU
Facilitati premium - Doar Manager, restul NU
Duminica pe 6 dau drumul la preregs, startul va fi miercuri pe 9, intre 18:00 si 19:00
Voi pune azi anuntul oficial dupa ce fac ultimele verificari si etc...