Propunere: Speciala 40

• Autor subiect Autor subiect KwaD
  • Data de început Data de început

KwaD

member
Scor reacție
1
Viteza serverului - 4 (factor productie x3) no haul
Viteza trupelor: - 0.5
Membrii trib - 10-15

Moral - NU
Misiuni - NU
Steaguri - NU
Trofee - DA
Biserică - NU
Garda - NU
Cercetare - SIMPLA
Arcaşi - NU
Paladin - DA ( simplu fara arme )
Sate de barbari/BONUS DA - crestere pana la 3000p
Sate de barbari- 4 per jucator
Sate bonus - 1 per jucator

Nobilul poate străbate o distanţă de 25 de campuri
Fara limita fake
Protecţie de începător - 3 ZILE
Bonus noapte 0-08 300%
Setări premium:

Manager de cont - DA (1 SAT)
Asistent Farmare - Nu
Înjumătăţiri - nu
Construirea imediată - nu
Reducerea costurilor de construcţie - nu
Producţie mărită - nu
Depozit premium -nu

Setări trib:
Sprijin doar în trib
Atacurile între membri tribului nu produc daune.
Tribelock dupa 15 zile de la inceperea lumii

@Archangel707

@Rakanishu Unde se poate trimite un email catre inno games, poate ei pot sa puna lumea speciala, sincer nu am mai vazut asa ceva sa aiba un delay de mai bine de 2 luni, pentru ca atunci cand erai tu admin sa punea exact la un timp anume gen 90-120 zile.

@Rakanishu Unde se poate trimite un email catre inno games, poate ei pot sa puna lumea speciala, sincer nu am mai vazut asa ceva sa aiba un delay de mai bine de 2 luni, pentru ca atunci cand erai tu admin sa punea exact la un timp anume gen 90-120 zile.
Deci, am trimis ticket sa vad ce zice domnul @Archangel707 despre deschiderea unei speciale, mi-a zis sa propun setarile pe forum, dar el nu raspunde mai departe=))

Imi place ca l-ati tot injurat pe Raka ani de zile, si parca acum e bun. Putin penibila toata treaba, sper sa nu se intoarca. Acum se poate vedea lipsa unui om implicat, desi consider ca am luat si eu am luat ban si asan

Esti cel mai prost obiect @Archangel707. Nu ești în stare să deschizi o lume cum trebuie, greșești setările, greșești anunțul. Mai bine nu o mai deschideai că ai făcut o mizerie.

Înapoi
Sus