Propuneri de îmbunătățire

DeletedUser47578

Revin cu inca cateva pareri, pe langa cele legate de lumea casual si depozitul premium.

La notitele satului (cele partajate cu colegi) sa fie aratate atunci cand ti mousul pe satul respectiv, gen :http://prnt.sc/dcvpky
-Pe scurt sa arate Notite propri si Notite colegi, nu doar pe ale mele si sa trebuiasca sa intru in fiecare sat in parte (e o pierdere de timp imens de mare la un organizat)
-tot odata,sa apara undeva unde poti selecta stergere total sau partiala

La steaguri:
-asa cum pot fi avansate mai departe,asa sa fie date si inapoi , de la lvl 4 la lvl 3

Cartile paladinilor:
-daca tot a-ti implementat asta care sincer...preferam inainte vechile arme, La obtiunea "inlocuieste cartea" faceti-o sa fie una care ti-o poti alege. Daca dau sa fie inlocuita o carte ,sa imi pot alege una din celelalte 2 de acelas lvl ,nu sa fie inlocuita aleatoriu, ca pana la urma pe pp-urile mele o fac.
Tot veni vorba ,sau implementat foarte multe lucruri pe costul pp-urilor, dar HEI!!! preturi imens de mari ,100 pp 200pp ... de 20,30,50 pp ? na-ti auzit? ,de ex la inlocuirea carti..sa fie pe 50pp ,nu 100 si aleatorie :|

Mi-au placut ideeile colegului meu atomm in care a spus despre recomensele la nivel de trib, insa sa fie acceptate doar pe lumile fara depozit premium ,pt ca daca o luam logic,odata ce un trib cu abonamente la depozit, automat iei vor primi recompensele mai mari ceea din nou nu e ok pt restul.
 

Chaos

member
Ar fi super o optiune la realizari de customizare. Mai exact sa poti face vizibile realizarile de pe lumea x, si sa ascunzi realizarile dupa lumea y. Sau sa le poti face vizibile doar pe o anumita lume cu niste simple casute de bifare/debifare.
 

DeletedUser20832

As propune sa se introduca optiunea de a putea transfera continutul inventarului de pe o lume pe alta.
Daca joci pe mai multe lumi si renunti la una sau esti cucerit, obiectele sa nu le pierzi, sa se poata muta pe alta lume.
Inafara de cartile paladinului.
 

DeletedUser10188

Buna ziua,

Vin si eu cu cateva propuneri:

1. Miscari de trupe
-ar fi frumos sa avem o posibilitate la vederea generala/trupe prin care sa selectam satele(1-2-3-5 sate) si apoi sa putem trimite din toate satele trupele in atac/sprijin pe 1 sat anume(ceva de genul sa putem introduce niste coordonate undeva jos si trimitere in masa). (adica pe principiul la retragere in masa)

2. Mesaje
-posibilitatea de a activa/dezactiva chatul de trib daca esti intemeietor/conducator - pe principiul, chatul de trib sa fie o facilitate ce poate fi folosita doar daca este activata de conducere

3. Logari
-momentan se poate loga playerul si coplayerul in acelasi timp, atat timp cat unul foloseste calculator/laptop si celelalt foloseste aplicatia. Ar fi frumos sa se faca ceva pe principiul skype-ului, adica sa te poti loga de pe oricate PC-uri doresti pe acelasi cont.(in caz ca nu stiati, pe skype pot sta 2 persoane, in acelasi timp, conectate, de pe calculatoare diferite, si sa scrie in acelasi timp). Cer acest lucru pentru ca foarte multi joaca cu coplayer si consider ca i-ar ajuta enorm acest lucru.


4. Realizari
-consider ca este un punct foarte important acesta. Pana acum la realizari apare la profil doar tribul castigator, cel ce castiga lumea si cel ce are cei mai multi inamici invinsi. Consider ca ar fi frumos si normal sa se modifice acest lucru, iar locul 2 si locul 3(ca jucatori ma refer) sa primeasca la realizare ca a incheiat lumea respectiva pe 2 sau 3. Atat ca jucator, cat si ca inamici invinsi. Pana la urma este un podium, frumos ar fi sa primeasca si realizarea ca pana la urma s-au chinuit pt locul 2 sau locul 3.