Propuneri de îmbunătățire

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,


Astăzi dorim să vă întrebăm dacă aveți propuneri noi pentru funcțiunile în trib sau feedback cu privire la caracteristicile actuale și îmbunătățirea acestora.

Vă rugăm să rețineți că aici colectăm doar sugestii și nu există nici o garanție că acestea vor putea fi puse în aplicare.


Vă mulțumim anticipat,

Echipa Triburile
 

DeletedUser

Pe lumea casual 1 sa se mareasca limita de membrii in trib, 20 este un numar foarte mic.
 

DeletedUser48075

Nu mai faceti totul automatizat,scoateti depozitul premium,stim ca va trebuie si voua un profit din asta,dar ar fi frumos sa fie ca inainte :)
 

DeletedUser23374

Scoateti depozitul premium si cumpararea de resurse in schimbul punctelor premium! Jocul a devenit foarte dezechilibrat! Scoateti optiunea de a cumpara resurse cu ajutorul punctelor premium!
 

DeletedUser

As propune sa se faca o lume cum a fost pe vremuri fara sa fie cont premium si sa nu se poata folosii scripturi sa nu mai fie acel script atac cu nobil
o sa fie o lume a veteranilor si multi vor fi de acord cu ea
 

DeletedUser10188

Idem cu cei 2 colegi ai mei de mai sus(stegaru si lupu nemilos)

ca o imbunatatire, pe langa lumiile speciale, ar fi frumos din cand in cand(si asa scoateti lume noua la 3-4 luni) sa scoateti si lume cu setari clasice(fara depozit, posibilitate sa ridici cladiri cu pp etc)


de asemenea, imbunatatirea maxima, managerul sa farmeze singur :)
 

feraru

member
Scor reacție
0
De pe telefon (aplicatie) sa se poata trimite circulara ...si sa poti incarca poza de profil de pe telefon.
 

DeletedUser48145

O lume cu setarile vechi , fara noul comert cu puncte premium ...

Sa fie o lume cum era odata...sa vedeti acolo cati jucatori se vor inregristra , asa ati pierdut multi jucatori in tot acesti ani si in ritmul asta o sa pierdeti muuulti mai multi jucatori.
 

DeletedUser47831

1. Sa fie eliminat comertul de resurse contra puncte premium;
2. Sa nu mai apara lumi in care poti cumpara taleri/nobili cu puncte premium;
3. Din aplicatie (telefon/tableta) sa poti trimite raportul catre tot tribul;
 

Black Prince

member
Scor reacție
11
no, sincera sa fiu nu cred ca va intereseaza parerea noastra, asta-i doar asa..un fel de praf in ochi.
totusi, hai sa-ncercam..revenim la vechea noastra problema:sa li se interzica adminilor sa joace pe .ro. da, stiu, o sa-mi spuneti ca sunt impartiali, ca trateaza totul cu obiectivitate, blablabla. ghiciti ce, nu cred nimic din tampeniile astea. si daca vreti sa ne aratati ca pt voi conteaza parerea jucatorilor, atunci incepeti sa luati masuri!
 

DeletedUser47652

Salut!

Pe langa problema cu acest Depozit Premium, care din punctul meu de vedere este o mizerie si preamaresc si ridica anumiti jucatori care n-au nicio treaba cu jocul, intr-un timp foarte scurt (dar care dispar imediat de pe harta la un moment dat), doresc sa punctez si eu cateva lucruri pe care as dori sa le vad pentru a facilita activitatea noastra:

1. Stergerea notitelor de pe sate, folosind cateva comenzi, nu prin a lua fiecare sat in parte.
2. In ceea ce priveste Planificatorul de Atacuri, incercati ca si in cazul notitelor, sa se poata sterge satele marcate pe harta mult mai usor si posibilitatea de a marca viitoarele tinte pe harta.
3. Probabil aici voi intra si mai mult in atentia adminilor, dar eu unul doresc rescrierea sau modificarea regulamentului, deoarece foarte multe reguli sunt facute pentru a fi interpretate asa cum doresc adminii si tot "prostimea", care investeste bani este luata peste picior si sanctionata.
4. Legat de aplicatie, prefer sa ma abtin, deoarece nu am o parere deloc buna ...

Seara placuta va doresc si sper sa faceti ceva din ce vor posta si restul colegilor la acest topic si ca nu sunteti ca cei din conducerea tarii, doar sa promita si atat o_O
 

kalkko

member
Scor reacție
0
Cred ca este clar ca pana acum principala nemulțumire a noastra este acest depozit premium care a destabilizat jocul . Peste 80% din jucătorii de triburi sunt impotriva acestei implementari si totusi voi nu faceti nimic in privința asta.
M-am întors in acest joc datorită dorintei de a juca Triburile ,dar am gasit altceva.

Vrem jocul innapoi!!!

Cu bine!
 

DeletedUser47578

Salut!.

Exact ca si colegi mei de mai sus, aceleasi probleme cu Depozit-Premium prea multi ajung in top doar pentru simplu fapt ca au o stare financiara foarte buna,iar restul sunt luati la misto pentru acest lucru.
Pe langa asta am de adaugat:

-Eliminarea sau modificarea interdicti de a atacat pe casual 1 daca nu e punctajul mai mic de 120% ,Va rog...sa deschis deja casual 2,incepeti odata modificarile pe acea lume ca locurile de top sunt ocupate de aceiasi jucatori intangibili de ani de zile doar prin aceasta regula stupida.
-Interzicerea adminilor sa joaca pe servere, deja este clar ca orice trib care are ca si conducator un admin este deja in top. Iar pe langa asta,de fiecare data tichetele depuse membrilor lor, ori nu sunt luate in seama ori primesc cele mai mici sanctiuni posibile,iar cealalta tabara? pai ar fi in stare sa ii baneze permanent oricand .
 

DeletedUser48154

Sa se introduca din nou acea optiune de aveai acces la cont din bara si vedeai ce se intampla. Am uitat cum se numea..
 

DeletedUser48066

Depozitul premium trebuie scos neaparat si cat mai repede dar stiu ca astea cu parerile noastre sunt povesti de seara
Hai pa ca si asa mi-am tocit tastatura degeaba...
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Eu vreau sa ii aduceti inapoi pe forum pe gicu, raducu, aquilla, hades, si lista poate continua...in rest, ce sa zic, depozitul premium nu se va scoate pentru ca este o sursa importanta de venit pentru Inno asa ca n-are rost sa militam in acest sens.
Jocul nu va mai fi niciodata ca acum cativa ani :)
 

DeletedUser47126

Eu vreau sa ii aduceti inapoi pe forum pe gicu, raducu, aquilla, hades, si lista poate continua...in rest, ce sa zic, depozitul premium nu se va scoate pentru ca este o sursa importanta de venit pentru Inno asa ca n-are rost sa militam in acest sens.
Jocul nu va mai fi niciodata ca acum cativa ani :)
ehh,esti si tu negativist,poate se va scoate depozitul.. :)
 
Sus