Propuneri imbunatatire joc !

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Stimati jucatori,

Dupa cum probabil va aduceti aminte, acum ceva timp am deschis un thread de propuneri pentru imbunatatiri la nivel de trib.
Acum, in prag de sfarsit de an, deschidem acest thread pentru ca voi, jucatorii, sa veniti cu propuneri legate de joc, ce ati dori sa vedeti ca imbunatatiri, ce s-ar putea imbunatati din ce exista acum, ce modificari/adaugiri se pot aduce, etc.

Va rugam sa va limitati stric la propuneri/idei/sugestii legate de joc si mecanica acestuia.
 
Scor reacție
98
1.Trofee la trib
2. In cazul aliantelor si al pna-urilor ar fi interesant un sistem in care atacurile pe aliati si pna-uri sa fie vizita, alianta/pna-ul sa fie facut printr-o cerere de la un trib la altul iar pentru a incheia o alianta sau un pna sa fie o perioada de 24 de ore sau acceptare imediata din partea celorlalti

Prin acest sistem evitam tradarile si atacurile peste noapte ale aliatiilor. :D
 

DeletedUser47065

Trofee la trib.... Si un sistem de farm mai usor... poate si actualul este usor dar daca se poate mai usor e bine venit..
 

DeletedUser47285

Nobili
Ar fi bun si un sistem in care sa putem cumpara(realiza) nobili platind cu Puncte Premium
 

DeletedUser46009

1.Trofee la trib
2. In cazul aliantelor si al pna-urilor ar fi interesant un sistem in care atacurile pe aliati si pna-uri sa fie vizita, alianta/pna-ul sa fie facut printr-o cerere de la un trib la altul iar pentru a incheia o alianta sau un pna sa fie o perioada de 24 de ore sau acceptare imediata din partea celorlalti

Prin acest sistem evitam tradarile si atacurile peste noapte ale aliatiilor. :D

Like! :D
 

DeletedUser46966

Trofee pe lumea speed. Sa fie gen la profilul jucatorilor X ( pe niste runde y) (Ai invins cu tribul tau qwrty pe lumea speed pe tribul x) sau ceva de genul .
Ar fi interesant :D
 

DeletedUser37645

o prpunere este sa mai actualizati regulamentul jocului. Am fost incuiat ca jucam 2 persoane ( eu si fratele meu ) de pe aceeasi legatura de internet si respectand regulamentul.
Nu am stiut ca nu trebuie sa intram amandoi in acelasi timp chit ca timpul nu ne confera alta ocazie. Nu suntem sigurii in aceasta situatie si nu este prima data cand facem acest lucru. Sunt familii care isi propun 2 ore de joc in acelasi timp, ca nu au cand. Pentru acest lucru noi am fost incuiat si unu din noi trebuia sa renunte la cont si celuilalt i s-au luat 8 sate
am intrebat cum vrea sa ii demostrez ca lucram 2 persoane pe 2 conturi si a schimbat subiectul. Asta este, nu este fairplay dar am acceptat ca nu a esxistat alta varianta

Mare rugaminte... actualizati-l
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser23926

buna ziua,

Cred ca ar fi util si interesant daca am putea face schimb(ca la steaguri)de pachet resurse si recompense...de multe ori "castigam lucruri care nu ne sant utile pe acea Lume..
multumesc
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Daca tot s-a mentionat de schimburi, cred ca ar fi interesant de implementat o optiune de schimb intre jucatori la cartile de abilitate ale paladinilor.
Personal, as fi incantat sa se implementeze o optiune pentru dezactivarea notificarilor, in cazul rapoartelor de farm din asistentul de farmare.
Totodata, crearea unui folder separat, pentru evenimentul cu blazoanele, cu aceeasi optiune de dezactivare a notificarilor sau integrarea rapoartelor in pagina de event, cumva, la fel ca si in eventul "Asaltati castelul".
 

DeletedUser8144

As dori o optiune , pentru a putea lasa un sitter permanent pe cont , sa nu trebuiasca sa redepui cererea daca doreste cineva (de ex conducerea sa iti verifice odata la 2-3 zile trupele , etc)
 

DeletedUser44650

Nu stiu daca aici ar trebui sa postez sau nu, dar nu am gasit alta sectiune.

Propun ca in schimbul voturilor de la concursuri cei ce voteza sa primeasca ceva, adica uiti-va la concursul de semnaturi. Castiga cel care are cei mai multi prieteni cu cont pe forum. Cred ca ar fi mult mai interesant daca sa zicem dupa ce ai votat de 5 ori la 5 concursuri primesti un pachet de resurse sau orice altceva pe joc, cred ca asa ar fi mai interesant. Altfel o sa vedeti mereu aceeasi 10-15 jucatori ca voteaza la nesfarsit si e pacat.
 

DeletedUser48253

Nu stiu daca a mai existat o astfel de propunere, daca da imi cer scuze.

Triburile sa se poate unii prin Alianta.
Ex : trib x, y, z, formeaza Alianta XyZ
Daca se pot si vedea jucatorii intre ei la nivel de alianta asa cum se vad in trib, colorati diferit in functie de trib si mai bine.
Alianta sa fie cu nivele de drepturi.
 

DeletedUser48164

Dat fiind faptul ca nimeni nu foloseste steagurile de transport si de echivalare noroc cu x% ,as vrea sa implementati un nou steag
Eu am o idee care ar rezolva mai multe probleme , eu as propune adaugarea unui steag ce scade timpii de deplasare ai trupelor in atac , e ca si sigiliul de primejdie la sprijin , la ce ar fi un astfel de steag bun ?,sa ataci mai repede inainte de bonusul de noapte , sa ai posibilitatea in caz ca ai ratat sa bagi un atac de pe un sat inaintea nobililor , sau lucruri de genul asta , eu recent am intarziat 20 de secunde si nu am mai reusit sa bag atacul cu nobil in fata celor 3 nobili ai unui coleg , problema a fost ca nu exista nici o solutie implementata spre a grabi atacurile deci RIP , de asta as prevede o mai mare utilizare a acestui steag decat in cazul steagului de transport ...
,un alt steag tot pe baza celor de la taleri ar propune scaderea costului per nobil cu un procent x% , sau un steag ce creste motivatia in lupta nu norocul de razboi :| ... , sau ce ati zice de un steag ce sa amplifice viteza de construire :| , am atatea idei marete ce ar putea schimba jocul in ceva mult mai interesant :)

Sper sa va alegeti ideiile care va plac si sa le trimiteti mai departe catre departamentul de implementare sau ce departament este :)


Toate cele bune,

F-R-M
 

DeletedUser48164

Un lucru ce ar mai tine jucatori in priza ar fi sa ne dati ceva sa facem intre timp ce ne dezvoltam satul si atacam barbare , gen sa adaugati posibilitatea de a jefui negustori ce transporta resurse :| , acuma e cam ciudat sincer sa transporti de fiecare data resurse si sa nu se intample nimic vorbim totusi de un joc medieval , negustori in antichitate erau atacati de hoti ;))
 

DeletedUser46774

Poate o sa sara lumea in capul meu dar imi asum.

Astept de mult un server cu limita de farm, multora nu le place genul asta de server dar eu mie da plus ca nu s a mai facut de mult.

Ce spuneti? Sunt sanse sa se deschida un server cu limita de farm in viitorul apropiat? Sau mai am cativa ani de asteptat?

Multumesc!
 

DeletedUser48227

Mercenarilor in loc sa implementatii ideile de aici bagati ,toate prostiile in joc. Ati adaugat facilitatea cu lansare de nobili pentru orice nub ,apoi turnul de veche sa poata orice inactiv sa vada atacurile ,iar acum porcaria cu farmul .Sa nu zic si de limita de farm bagata pe lumea 58. Ce functie o sa mai bagati?Ataca singur ?Cu un click pornesc atacurile singure ?Sau split automat ?si va baga playerul pp-uri si faceti voi splitul ? Mercenarilor
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Aveti cumva propuneri de misiuni(quest) noi pe care doriti sa le implementam in joc? :)
 

DeletedUser41053

Ar fi frumos daca am putea schimba obiectele din inventar pe pachete de resurse. Sunt anumite obiecte care nu ne folosesc. De exemplu bonusul la garda cand noi aveam sute de sate sau bonusul la arcasi calareti si sunt multi jucatori care nici nu fac arcasi calareti.
 
Sus