Propuneri interviuri

DeletedUser

In primul rand, felicitari pentru initiativa Ramoluad.

Sunt multi jucatori cu care as vrea sa vad interviuri de pe Lumea 4, dar probabil intrebarile nu vor fi cele pe care as vrea sa le vad. :)
Lumea 4 a fost candva frumoasa si a oferit multe momente amuzante, dar si momente tensionate intre triburi... rastunari de situatii si tot ce trebuie pentru o lume perfecta.

As vrea sa vad interviuri cu:
- Spartanu
- Vangx
- Gabi Ghost
- Spaiker
- cgal

Ce vremuri.... :)
Stima, Becks.

Gabi, se confirma ca numai post-mortem suntem apreciati unii... :p

DeletedUser

Nu ai dreptate maestre, acele razboaie duse de noi si in general razboaiele duse de triburi pe forum, fac parte din farmecul jocului. Imi place sa cred ca respectul intre triburi exista mereu.

DeletedUser

De la aliati ...
expurtucontabil
Velni

De la dusmani ...
DeathAdder
Paul **

De la mine ...
deliamisu
Imperiul Moldav

Plus ...
vangx

DeletedUser5970

Eu vreau interviu cu MAGIA SARBATORILOR, e febletea mea din tinerete

DeletedUser

Eu as vrea interviuri in tandem cu doi oameni deodata raspunzand la aceasi intrebare :) ... cu o lista buna de intrebari si perechile alese bine ar iesi un show :D

DeletedUser5970

Dap si ti-am luat-o inainte, eu la 22 de anisori, tu inca te chinui la cei 35 ai tai (multi inainte)

DeletedUser

Ati spus ca sunt trei puteri pe L4, am putea alege cate un membru al fiecarei puteri si facem un tandem. Dar peste ceva timp,dupa ce va vad ca sunt acceptata de jucatori si ca incepeti sa va acceptati intre voi. Chiar pare interesant,dar numai cu ajutorul care citesc pot face asa ceva.

DeletedUser14250

Pai atunci asteptam interviul cu Gabby. Nu-l mai fierbeti atat ca explodeaza.

DeletedUser

Voi ajunge in faza in care voi cere eu ceva pt fiecare "intepatura" pe care o citesc pe aici,si atunci sa vad pe unde scoateti camasa :p

Deleted User - 213220

Ati spus ca sunt trei puteri pe L4, am putea alege cate un membru al fiecarei puteri si facem un tandem. Dar peste ceva timp,dupa ce va vad ca sunt acceptata de jucatori si ca incepeti sa va acceptati intre voi. Chiar pare interesant,dar numai cu ajutorul care citesc pot face asa ceva.

Din partea masterului pot fi cu usurinta velni si gabby-ghost :)

DeletedUser

Interviul cu Velni este in lucru,speram sa-l terminam cat mai curand :)

DeletedUser

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Chiar mi-ar face placere sa citesc un interviu cu spiker...sa ne povesteasca de proiectu Mason.

Si,de asemenea,un interviu cu un personaj foarte controversat la inceput de lume,nu stiu cati isi mai aduc aminte de el...si anume Blackdude.

DeletedUser

Da ba sven, le ai!
Propun interviu cu toti jucatorii de pe L4, nu doar cu Blackdude, care habar nu am cine e...

Am si eu un tovaras avea un sat de 3000 de puncte la inceputul jocului si era cel mai tare dintr-un perimetru de 10x10 casute. Era foarte controversat in zona lui. Propun interviu cu el, se numea: omul.notoriu.cu.un.sat-dau.interviu

Sus