Propuneri interviuri

DeletedUser5970

Au fost multe dezamagiri pe parcursul jocului propriu-zis, in special in continuarea de pe L22 unde s-a vazut diferenta dintre conturi si jucatori, dar pe ansamblu ma bucur ca am avut cu totii deschiderea necesara - sa zic asa:)) - sa jucam si sa ne bucuram de joc impreuna.

Dap, dezamagiri mari, chiar si eu m-am dezamagit singur :D Ai gresit undeva, conturile sunt cele tinute pe sitter, jucatorii sunt cei care joaca, chiar daca o fac slab sau bine :p. E adevarat, multi de pe l4 care se tin bine aici, s-au impiedicat pe alte lumi (chiar si spaiky si-a furat-o urat rau de tot pe 19 cu tribul lui de vedete..) dar detaliile fac mereu diferenta.

Daca nu-s la coada la carne, cauta-ma la Oo :D
http://www.youtube.com/watch?v=uXE4AlE3lY4

DeletedUser

Howdy verma! Long time no see...
Ma bucur sa vad ca mai scrii cate ceva... si sunt convins ca nu m-as fi bucurat la fel de mult daca inca mai jucam. :)

Ca sa fiu si eu ontopic, ca tot am uitat in interviu, as vrea sa vad interviuri cu:
- paracetamol (ca sa fiu si eu o data pe aceeasi lungime de unda cu verma) - cred ca ar iesi caterinca.
- Mater Dolores sau ISeeVoices... daca mai da cineva de vreuna din ele.
- SirDevil - omu' s-a reprofilat pe ceva joc cu politica si cacaturi.
- Chestii mai amuzante: motoflete sau sani
- ... si nu in ultimul rand: Mason Spaiker... imi e mila de el, ca cerseste acest interviu!

DeletedUser

Cersesc interviu, da :)) Ai nimerit-o si pe asta. E bine ce ai dat tu un interviu in care te-ai facut singur de cacao, ai reliefat exact care a fost rolu tau in TRX si unde ai mai fost pe L4.

DeletedUser4219

Spaiker,dar ce suferi ma,esti bolnav cumva?Ce mare treaba ai fct tu pe L4?Cand noi aveam 10 sate,tu aveai 15,...deci taci dreaq din gura!
Vrei atata recunostinta de parca tu ai inventat lumea 4!!!
Imi aduc si acuma aminte de zecile de jucatori care aparusera dintr-o data pe harta si culmea,toti in aceeasi zona:Masson Marius,Masson George,Masson Vali,etc!apoi dispareau unul cate unul la "interne" inainte sa apuca apogeul de 5 sate!

iaute frate ce important se crede manelistul asta!!!

DeletedUser

Va rog inca odata,evitati cuvintee precum "draqu" ...serios nu imi face nici o placere sa le citesc(si eu chiar sunt obligata sa va citesc postarile)!

Eu vreau ca acest forum sa fie un loc placut,nu sunteti pusti de 15 ani sa nu cunoasteti un vocabular civilizat...sunt totusi femeie,v-am respectat mereu si cred ca v-am vorbit mereu frumos. Imi intoarceti macar un gram de respect?

Stiu ca va stresez cu asta...dar fiecare din noi are "o pasarica-doua"....fiind blonda am un intreg "stol" !

DeletedUser5970

Asta ca sa vezi cat de prefacut a fost in interviul acordat ;) ce nu-mi plac mie astia cu 2 fete...

DeletedUser4257

cat de inapti in gandire puteti fi!
doar niste penibili ca voi ar putea da replici din astea...

DeletedUser5970

Tu macar nu te ascunzi si iti pastrezi reputatia de golan, jignind in continuare. Doar pentru ca gore e febletea ta nu inseamna ca trebuie sa ocolesti adevarul, te minti singur si iti bati joc de tine... penibil esti tu pentru ca te contrazici pentru o cauza de mult pierduta

DeletedUser4257

cand cineva iti zice adevarul nu inseamna ca te jigneste...ai auzit de distinctie? tre sa faci distinctie intre unele chestii; mi se pare de cea mai joasa speta atunci cand cineva da un interviu de joc si unul ca tine sa vina sa traga concluzii gen ca are iq mic si ca e un om cu 2 fete...
eu nu ma contrazic....si nu am am feblete, idol, m-as fi simtit ridicol intr-un infim rol de discipol!...tu esti opusul meu!

DeletedUser5970

TInd sa cred ca tu din asta te hranesti, din astfel de contre. Daca tie ti se pare normal ca intr-un interviu gore sa se pisiceasca iar aici sa apara cu cuvinte ofensatoare (si alea pocite) inseamna ca te clasezi pe o alta scara ierarhica in societate, cu mult inferioara fata de cea normala si ar fi indicat sa va luati de mana.

Ti-am explicat, doar pentru ca iti e amic nu trebuie sa-i iei apararea in orice, din contra, un amic adevarat iti spune in fata unde si cand gresesti, sunt lectii de viata, ce tin de rutina, e grav, nici in anumite formalitati nu reusesti sa te integrezi.

DeletedUser4257

ha...asta e gore cand coboara treapta ca sa discute cu voi!
ma bucur ca ai reusit sa faci diferenta.

DeletedUser4219

cdef,cred ca la interviul cu Michael Jackson de pe CNN....:))

Gabby,n-am mai rezistat sa citesc sutele de fapte marete care le-a fct Spiker pe L4 si i-am amintit inceputurile!

Tu atat ai inteles din ce am scris eu acolo?Doar cuvantul "dreaq"?Hmm,esti penibil,sensibil si ar trebui sa mai iesi din casa,ramai uimit pt ca s-au schimbat multe!

DeletedUser5970

da sa stii ca ai dreptate, de-a dreptul ciudat, ieri am confundat usa din camera cu cea de la balcon...
Uita-te la nr meu de sate si numara-le pe ale tale, pune in balanta cu timpul petrecut pentru a le administra si mai scrie odata: mai iesi si tu din casa :)

DeletedUser

Gabi, tu cand joci fotbal si ceri mingea la fault zici "Domnule, apelez la corectitudinea dumneavoastra si indraznesc a va ruga sa imi inapoiati mingea pentru a executa acest fault care cred ca este justificat si mi se cuvine in totalitate!" sau zici "Bai, EDITAT TT la fault... si mai fa o data tiganii daca vrei sa pleci pe bucati si in saci acasa!"...???

Chiar si eu mi-am permis sa o ard mai politicos in interviu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa am aceeasi atitudine mereu... si cu atat mai putin ca am doua fete (fetze!!! ca fete am mai multe).

Avea dreptate Gore. Nu mai fiti asa sensibili la cuvinte... Pe Ramo o inteleg, cum a zis si ea: are pasarica; dar nu va inteleg pe voi restul de ce nu va purtati ca niste barbati si sa discutati ca niste barbati! Forumul asta poate sa fie activ doar daca are cel putin o doza mica de umor, sarcasm si ironie in el, iar asta nu se poate face prin prea multa politete. Toti mai lansam atacuri la adresa altor persoane sau folosim cuvinte inadecvate, dar asta nu inseamna ca ceilalti trebuie sa le ia personal ca trenu'!

Serios Gabi, facand abstractie de cei pe care-i cunosc, mi se parea ca dintre cei multi care intra aici pe forum, tu si cgal sunteti genul de oameni care chiar puteti sa nu luati lucrurile personal si sa nu va iritati asa repede.

Totusi, daca ceea ce ai spus tu a avut o doza de sarcasm sau ironie pe care eu n-am prins-o, atunci mea culpa!

Scuze pentru offtopic!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

...
Uita-te la nr meu de sate si numara-le pe ale tale, pune in balanta cu timpul petrecut pentru a le administra si mai scrie odata: mai iesi si tu din casa :)

...gabi, este ceva relativa si incompleta, metoda ta de calcul in a afla cit timp petrece un jucator pe acest joc.

Daca ai fi inmultit si cu Lumile pe care joaca, sau incearca sa joace acel jucator cred ca te poti apropia de realitate..

..dar daca iei in calcul si jobul--parca, asa ii spune in engleza lu aia care inseamna "servici"-- acelui jucator, unde poate avea acces, sau nu la net, deja putem devia mult sa putem spune ca un jucator pazeste calculatorul...ca la servici mai dai un CLIK, mai bei o =cafea si gata 8 ore de program..

Spune-ai ca ai incurcat nu-stiu ce usi......dar, cred ca ai inteles cum am incercat eu sa te ajut, in a privi si altfel situatia data de tine mai sus.

..in viata totul este relativ, depinde din ce unghi privesti.

DeletedUser

Becks,Gaby...scumpilor nu am preferinte...pur si simplu nu am observat,daca aveti chef de spam si de discutii in 2 treceti la Spam sau pe privat!

Becks,nu iti voi tolera nimic neregulamentar pe forum!

Gaby,nu mai acuza fara dovezi...daca si eu sunt partinitoare si nu va convine stilul meu de moderat va pun sa votati si daca nu ma vreti predau stafeta altui coleg,fara nici o suparare!

DeletedUser

Uuuu, prima iesire mai violenta...

Ramo, nu fa pe moderatorul agresiv ca nu iti sta bine. :) Mai bine iti sta ca terorista... :p
In plus. chiar te rog sa nu imi tolerezi nimic... cand gresesc imi asum greselile.

Sus