=))))) Hai fugi de aici
))))
Zii sincer de 2 luni de cand astepti sa ti se ia interviu'.... mai dormi noaptea ? spaichi
nu avem 5 ani
))
Nu vorbi in numele tuturor, tu cu siguranta daca nu ai 5 ani, (maxim) 6 in schimb e rezonabil pentru ceea ce ai demonstrat pe aici, un flamer obosit care e un "average consumer" pe diferite site-uri fara sa realizeze nimic in timp ce sta cu oile la pascut si taie branza pe tastatura.
Esti un Jiji Berbecali al L4, atat. Si chestia e ca nu te inveti minte, nu te apuci si tu de lucruri mai serioase, pur si simplu limitandu-te in a pierde N ore pe zi pe JOCU asta iti arati limitele. Pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui dar sa nu realizezi ca dupa sa zicem 2-3 ani de tot intrat pe jocu asta trebuie sa faci ceva mai bun din timpu tau inseamna ca ai grave lacune de intelegere a rostului vietii sau ai doar un mic retard. Oricum nu ai inteles nimic din ce am zis, am uitat ca vorbesc cu "imperiu moldav".
Keep walking, evolve, asta ar trebui sa fie o perioada, nu intreaga ta "viata" pe NET.
Imperiu lu Jiji "Sabia Luminii" Moldavia esti doar un mic spammer obsedat de jocu asta, simplistu asta joc a devenit un viciu prea puternic pentru tine si invidia te roade ca poate acum 2 luni sau peste 2 ani cineva va vrea macar un interviu cu mine si CU TINE NU, desi nu ma intereseaza, "viata" mea pe jocu asta mai consta decat in citirea a cateva topicuri pe extern in schimb tu probabil nu ai vreo ora pe zi in care sa nu te gandesti ce si cum sa mai faci in mica ta lume tribala.
Search pe facebook...
- cocalar "D&G" pe tot tricou
- tzaran cu cap mic si fizic dezordonat
- barman ca job, carte multa
- suporter rapidist = tzigan ?!
- ce nume e ala "Perhinschi" ? ucrainian ?
Asta esti moldave, prea multi isi dau aere pe jocurile astea online si in lumea asta virtuala, fiind defapt nulitati in RL.
Deja ti-am dat prea multa importanta. App... Ai votat cu PDL, nu ?