Deleted User - 196241
DAAAA, DAAAAA !!!
Vrem fete, vrem fete, dar nu stim unde sa le gasim...
Vrem fete, vrem fete, dar nu stim unde sa le gasim...
mai iesi mah din casa si de prin pereti si o sa le vezi si din fata nu doar din spate
=))))) Hai fugi de aici))))
Zii sincer de 2 luni de cand astepti sa ti se ia interviu'.... mai dormi noaptea ? spaichi nu avem 5 ani))
Auzi si tu la ala, gore al vostru.. ce-a facut, a inceput sa imparta link cu interviul dat la oameni... s-a alintat singur, asa cum o faci tu mai sus... vai vai vai![]()
Uite-l pe Gabi ma... omul care de peste 3 ani face pe Radu Mazare pe joc...
Eu am intrat aici pe extern doar cand mi-a dat gore link-ul de la interviul lui, si am mai raspuns pe aici tocmai pentru ca voi erati prea plictisitori si vroiam sa va solicit ochisorii vostri cei dulci...
Aici este un topic despre jucatorii lumii si pareri, deci nu te supara daca-ti spun ca pentru mine atat Velni cat si voi ceilalti ati fost 0 atata timp cat am jucat eu jocul asta. Nu v-am auzit ciocul... ba mai mult, ar fi trebuit sa ne tatuam tot tribul pe spate numarul 2, ca sa stiti mereu pe ce loc va aflati voi din toate punctele de vedere.
Ati trecut si voi pe locul 1 dupa ce au renuntat Becks cu Spartanu la joc de peste 6 luni deja... si cand lui gore i se rupea de joc. Felicitari, sunteti idolii mei de-o viata! Ati reusit sa treceti pe locul 1 intr-o cursa care poate sa mai dureze inca 4 ani! Dupa ce castigati cursa, puteti sa treceti in ** ca ati reusit sa faceti la puncte tribul pe care l-a intemeiat Becks, o s-aveti un ** de 5 stele!
Sunt convins daca intrebi jumate din L4 ce vor sa se faca in viitor iti vor raspunde ca vor sa fie ca Becks, ca nu vor sa se pupe-n fund cu falsitate unul pe celalalt asa cum fac 90% din jucatorii ramasi in joc...
Nu m-am lasat de joc din cauza ca nu mai aveam timpul necesar. M-am lasat pentru ca desi aveam multi dusmani, nu aveam practic niciun adversar serios in afara de noi insine!
Becksule, ai uitat sa ne spui ce-ai mancat aseara, asa... ca sa fii mai interesant decat vrei sa pari in postul asta.
Becks, pe scurt trebuia sa spui ca dintr-un film de 2h de la TV, mataluta preferi spoturile publicitarede cele mai multe ori, de proasta calitate, nu ?
Ahahaha, hai ca esti haioasa, acum cand vrei sa te dai pisicuta pe langa becks te umfli in pene la mine, nu mai vrei sa-mi vezi chilotii la web ? hihi, ce bine ca nu ti i-am aratat![]()
Draga moderatoare, nu mai vrem interviuri cu nimeni. Suntem satui de curtezane care spun mereu ca sunt fete mari si apoi descoperi ca sunt cu totul altceva. Lumea asta a triburilor este la fel de jegoasa si murdara ca si lumea noastra reala, un colt de Romanie in care cei mai buni prieteni nu fac decat sa iti fie alaturi pentru a te sprijini cu un sut in dos. Mai bine ne facem oameni seriosi si ne ducem la sapa,este mai productiv si acolo este mai mic riscul de a te invidia cineva pentru ca poti sa faci ceea ce el nu face, pentru ca transformi in realitate ceea ce ai doar viseaza, dar nu au putere. La sapa,nu vei da peste lenesi si "fete mari",pentru ca ei presteaza cu totul altfel de munca. Ei intotdeauna aleg calea usoara, calea rusinii si a marsaviei, si, daca tu, truditorul, vei risca sa trudesti cel mai adesea singur, ei isi vor gasi intotdeauna acoliti care au aceleasi idealuri ca si ei si aproba aceleasi mijloace de a atinge acele interese, pentru ca asa au crescut, asa au vazut ca se poate si asa li s-a permis de catre sistem si de catre cei prea preocupati sa dea cu sapa. Lume de cocalari si pipite,va fi vai de tine de se vor trezi truditorii.