Provocare!!!!

• Autor subiect infected.punk
  • Data de început

stou

member
Scor reacție
0
Lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Cam atat !! Mai:rolleyes: mult nu se merita :)!

DeletedUser

am aparut mai nihilus ca am vazut ca pe forumul principal au sters topicul....coordonatele sunt 205|384

DeletedUser

ti-am trimis si eu un grup de cercetasi...numiti sprionii:)) sa iti faca o vizita;)

sa vad si eu dc tot vrei sa te atakam..:confused::confused:

PS pana maine ajung :D:D:)

DeletedUser

ma indoiesc ca daca sunt sub 2000 ar avea vreo sansa de ceva dar ma rog

DeletedUser

Atac asupra the fortress of TNW
Poruncă modificarea numelui
Origine Jucător: pele2pac
Sat: » ViRu$$ aLeRT.099 (409|395) K34
Ţel(direcţie) Jucător: infected.punk
Sat: the fortress of TNW (205|384) K32
Durată: 20:25:47
Sosire: 02.11.08 10:59:53:035
Sosire în: 20:04:38
» Piaţa centrală

0 0 0 x:eek: 0 0 0 0 0

asteptam...;)

DeletedUser10929

:))

nu mi-e frik...

ar trebui...il cunosc pe pele2pac, are niste spioni dati naibii, innobileaza satele direct...si ma tot intreb (vroiam intr-o vreme sa depun ticket pt el la adimini) cum naiba el face cate 50.000 de spioni care pe deasupra mai si innobileaza satele??? dar l-am iertat ca e in trib cu mine:)))))

DeletedUser

ar trebui...il cunosc pe pele2pac, are niste spioni dati naibii, innobileaza satele direct...si ma tot intreb (vroiam intr-o vreme sa depun ticket pt el la adimini) cum naiba el face cate 50.000 de spioni care pe deasupra mai si innobileaza satele??? dar l-am iertat ca e in trib cu mine:)))))

Dumnezeu ti-a dat o gura mare !!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

DeletedUser

Agresor: pele2pac
Sat: » ViRu$$ aLeRT.099 (409|395) K34

Număr: 0 0 0 9174 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Apărător: infected.punk
Sat: the fortress of TNW (205|384) K32

Număr: 82729 56644 1920 0 752 15 100 122 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0

deasta ai tu tupeu:D:D
frate in loku tau nu comentam akolo e sprijin o gramada nus trupele tale...nu-i munka ta...
daka vrea cineva sa se laude sa o faca aia care te-au sprijinit :)

te atakam si eu....nu mor eu de 40 de sat ede atak rupe ,da moralu e super mic :mad::mad::mad:

DeletedUser

iti dau si tie definitia blindajului:

se numeste blindaj sprijin intens ce poate fi retras dintr-un sat la orice moment.

nu cred ca se mai numeste blindaj in momentul in care trupele sunt create de catre jucator sau sunt castigate in urma vreunui pariu sau tratat de pace sau mostenite sau in urma oricarui fapt ce le face sa ramana acolo pana la innobilarea satului;)

DeletedUser8950

iti dau si tie definitia blindajului:

se numeste blindaj sprijin intens ce poate fi retras dintr-un sat la orice moment.

nu cred ca se mai numeste blindaj in momentul in care trupele sunt create de catre jucator sau sunt castigate in urma vreunui pariu sau tratat de pace sau mostenite sau in urma oricarui fapt ce le face sa ramana acolo pana la innobilarea satului;)

dute copile la spovedanie

DeletedUser

ma duk sa castig si eu un pariu deasta :)))
si sa imi blindeze si mie satele:):D:D:D

DeletedUser

sorinele nu stiu cat de copil sunt eu...pele ceea ce tu nu ai realizat pana acum e ca diplomatia pe triburile nu se rezuma numa la rzboaie, aliante sa pna si la multe alte chestii...ca sa nu mai zic ca eu nu am spus ca le-am castigat in urma unui pariu

Sus