Ptp

  • Autor subiect DeletedUser42674
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser42674

PTP a fost înfiinţat de către quz0r.

Numele tribului: Prin foc şi sabie!
Prescurtare: Potop

Sa va fie rusine!!


L7,L16/L30

SUD/VEST

Din pacate lucrarea Prin foc şi sabie! are partizanat care acuma nu se poarta: Sienkiewicz condamna ridicarea taranilor si a claselor sarace la lupta contra obligatiilor feudale si lauda grosier cruzimile micii si marii nobilimi in inabusirea rascoalei. Il demonizeaza pe liderul Hmelnitki al cazacilor si taranilor infatisand in alb faptele “cavalerilor poloni”. Stilul sau e mare dar distorsionarea realitatii e crunta. Cand zice calarimea polona intra in fibrilatie: ea bate orice. Daca erau sa fie tancuri T35, atunci pana sa maiastra ajungea la “husarii sparg multimea monstrilor verzi, nelasand in urma decat roti, senile, piulite si degete insangerate. Domnul ii va ierta, pentru ca nu se face sa te ridici contra stapanilor legitimi.” Si mai tragea si Zagloba ceva vorbe de duh, trase rau de par, “tunurile tancurilor semanau cu niste degete uriase, gata de a scuipa continutul”. Macar in Potopul se infraneaza asupra drepturilor claselor dominante de a impune biruri absurde.
Daca ar fi trait in Romania zilelor noastre, s-ar fi invartit pe la guvern si l-ar fi pistonat pe ministrul banilor cu “iobagi, iobagi?” cu privire la cei care platim taxe pentru binele natiunii.Analist :
Despre Potopul de pe 16..

Pe 16 am intrat de unul singur, de nebun. Incet am inceput recrutari: eram zi de zi multumit ca suntem putini, foarte bine grupati, sub numele Potop, o mana/doua de jucatori. Si de data asta Potop facea legea in zona sa. La un moment dat, unul, balabans, imi zice de un proiect de al lui, pe care l-am considerat exaltat: ca vor veni sau ii va aduce el pe multi altii in zona. Am crezut ca e un alt adolescent isteric sau exaltat, dar cu idee noua. Sergiu Balaban a pus osul la treaba, numele asta Potop sta in mare masura in lucrarea stransa dintre noi: el cu recrutarea masiva, eu “cu barda”, cel exigent (ca in filmele de politisti: ala bun si ala rau). Dupa ce a intrat Sergiu in Potop am crescut mult numeric si am luat anvergura. Ne-am inhamat apoi ambii la caruta externului si am facut si propaganda. Am intrat pe extern datorita timpului liber si pt ca grupul POTOP mergea excelent intern. Intr-o saptamana ne umflaseram numeric dar eu am inceput sa concediez pt abateri de la reguli, cea mai „miscatoare” fiind nobilarea de sate mici. In acel timp primeam 30 de mesaje pe zi, majoritatea stupiditati: nebuni, isterici, copii nevinovati si cereri de recrutare total ilogice, tineam rubrica de forum: mesaje amuzante/ridicole….as putea scrie carte de bancuri bune cu mesajele alea. Ma supara mult in joc sustinerea acerba a unora de pretentii nejustificate, de inrolare sau diplomatie. Le lipseste multora atat bunulsimt cat si simtul masurii.
Se poate inchide topicul, multumesc.
 

DeletedUser

Sergiu, si pe S1 tot eu l-am fondat.
Multumesc de propaganda.
Ia legatura cu neguțătorul.
 

DeletedUser42674

Restructurare:
Numele tribului: Prin foc şi sabie!!
Prescurtare: Potop!

Număr de membri: 25
Punctajul celor mai buni 25 jucători 15.515
Punctaj total: 15.515
Punctaj mediu: 620
Loc: 294
Inamici învinşi: 118.099 (224.)

Actionam pe modul rosu, cu diplomatie neschimbatoare , iar ca aliati sunem solitari.

2 razboaie in desfasurare pe K52.
 

DeletedUser

Cred ca va bate si romana (ce sa mai zic de alte triburi), asa solitari cum sunteti.
 

DeletedUser42674

Se poate inchide topicul, multumesc.

23, ai gresit fereastra sau ai incurcat borcanele?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus