Puncte CP cumpãrate prin fraudã!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Doresc sã fac niºte precizãri, pentru a preveni pe viitor eventuale probleme precum cele de ieri.

InnoGames face tot posibilul pentru a îmbunãtãþii experienþa de joc a userilor de pe triburile.ro. Printre altele, pentru a face cât mai rapidã activarea sau prelungirera unui cont premium, acordã punctele cumpãrate imediat, dupã prima verificare fãcutã de procesatorul de plãþi - care este o terþã parte.

Din pãcate, se întâmplã uneori ca anumite persoane sã profite în mod abuziv de acest avantaj oferit, deoarece dureazã o perioadã de timp pânã plãþile fãcute prin carduri de credit furate sau false sunt depistate, întâi de procesatorul de plãþi ºi apoi de InnoGames.


In cazurile în care se depisteazã o platã frauduloasã, toþi cei care au beneficiat de punctele cumpãrate prin respectiva platã vor fi banaþi definitiv, atât din joc cât ºi pe forum.

De aceea, rugãmintea noastrã este sã ne anunþaþi prin sistemul intern de suport în cazul în care aveþi cel mai mic dubiu cã punctele primite de la un alt user nu sunt cumpãrate corect. In acest fel, ne ajutati sã depistãm mai repede pe cei care comit fraude ºi evitaþi sã fiþi banati din joc, în cazul în care beneficiaþi de ele.

Ne pare rãu cã trebuie sã luãm astfel de decizii ºi ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate jucãtorilor de acestea, dar considerãm cã fraudele pe internet sunt ceva extrem de grav ºi vom face tot posibilul sã le prevenim.

Mulþumim pentru înþelegere.


În numele Teamului InnoGames:

Carmen Schwarz

-Conducãtoarea proiectului Triburile-
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus