ca die si OG vor urca in barca celor aflati pe val, nu mai era un secret pentru nimeni de mult.
ca 3/4 din harta sunt "mai buni" decat 1/4, este iarasi evident pentru toata lumea.
ca TJ a facut efortul de a juca organizat si colectiv, stim toti asta si am fost primul care sa-i felicit.
toate astea nu sunt noutati.
de aceea socotesc intrebarea: "deja recunosti infrangerea?" ca fiind deplasata.
totusi, pentru rigurozitate, iti semnalez ca postarea mea precede anuntul facut de die - nu a fost consecinta lui.
------
motivatia propunerii mele mea e experienta esecului in incercarea de a construi un trib cu jucatori care n-au alte afinitati comune decat asezarea pe harta.
probabil vina imi apartine si mi-o asum in intregime. am invatat lectia si de-aia vreau sa stiu daca exista interes pentru crearea unui grup coeziv, pasionat de joc si cu stiinta de a juca. faptul ca am jucat impreuna (chiar si ca adversari) pe L19 poate sa constituie un liant (probabil ca o parte din jucatorii din die, tj, og au jucat impreuna pe alte lumi).
am convingerea ca daca majoritatea ne vom reunii la sfarsitul acestei lumi intr-o entitate pe o lume noua, vom scrie o poveste frumoasa acolo.
dar ce cred eu, nu inseamna mare lucru.
de aceea, e doar o propunere.
ca vom face sau nu asta, hoataraste fiecare.