daca vreti trimiteti-mi 50 lemn, 50 argila(optional), 50 fier:D:D
DeletedUser 9. Mai 2009 #2 OMULE nu ai de ce sa postezi pe extern chestii d'astea,nu o sa-ti trimita nimeni+te faci de ras...LOL...n00bi sunt in crestere zilele astea
OMULE nu ai de ce sa postezi pe extern chestii d'astea,nu o sa-ti trimita nimeni+te faci de ras...LOL...n00bi sunt in crestere zilele astea
DeletedUser 9. Mai 2009 #4 lasa ma omu` sa ceara ... ti`as trimite eu dar nu prea am :| roaga-l pe yettisor ca el e samariteanul pe aici
lasa ma omu` sa ceara ... ti`as trimite eu dar nu prea am :| roaga-l pe yettisor ca el e samariteanul pe aici
DeletedUser 9. Mai 2009 #6 iti dadeam eu dar : Trimiterea liberă este limitată, poţi trimite resurse doar membrilor tribului tău
iti dadeam eu dar : Trimiterea liberă este limitată, poţi trimite resurse doar membrilor tribului tău
DeletedUser 9. Mai 2009 #7 SirEmiL a spus: iti dadeam eu dar : Trimiterea liberă este limitată, poţi trimite resurse doar membrilor tribului tău Click pentru a extinde... Pai luati-l in trib la voi si asa va dotati cu un noob de elita!
SirEmiL a spus: iti dadeam eu dar : Trimiterea liberă este limitată, poţi trimite resurse doar membrilor tribului tău Click pentru a extinde... Pai luati-l in trib la voi si asa va dotati cu un noob de elita!
DeletedUser 9. Mai 2009 #8 invicibilul a spus: Pai luati-l in trib la voi si asa va dotati cu un noob de elita! Click pentru a extinde... omul e incepator ar fii bine sa fie ajutat,poate cu timpul va deveni o paine buna de mancat
invicibilul a spus: Pai luati-l in trib la voi si asa va dotati cu un noob de elita! Click pentru a extinde... omul e incepator ar fii bine sa fie ajutat,poate cu timpul va deveni o paine buna de mancat