DeletedUser18437
daca lethal a plecat din quit, trib intemeiat de el, atunci e ceva putred la mijloc
trib intemeiat de el ?
daca lethal a plecat din quit, trib intemeiat de el, atunci e ceva putred la mijloc
Bog tata vezi ca pentru multi-post era sanctiune Daca ai ceva de adaugat poti da editare primului post Dar mai bine o lasi sitter si pe forum pe mythra ca se descurca mai bine... oups aici nu merge sa lasi sitter :-s
Cat despre nea sonu, unde a disparut? De cand am aratat ca doar gura e de el nu a mai raspuns... haide iti ofer dreptul la replica, foloseste-l
Lasa-i vario sa creada ce vor, sunt tradator, jucator slab...de asta am plecat in SL., ca eram prea slab pentru Quit.Am pierdut 50 de sate la un organizat pe mine in care am avut maxim 10 sate acoperite de trib la 1700 + atacuri, sunt praf..cum pot eu sa joc in Quit?
Prefer sa fiu numit tradator, praf si cum se mai zice decat sa fi ramas in Quit sa-si bata altii joc de munca mea.
Cu ce drept invita domnu' crapu jucatorii concediati de mine, cine e el?Am incercat sa ajut Quit-ul acum cand am preluat conducerea grupei, cand mi-a dat drepturile am impus si cateva conditii mythrei, printre care sa fiu lasat in pace sa-mi fac treaba, asta nu s-a intamplat si...s-a ajuns aici.
bamse,te respect k jucator,esti unul din cei mai buni pe aceasta lume dar stai de vorba cu ady intai si o sa ii intelegi decizia.crapu se lupta si il felicit pt asta...insa a iti contra colegul din conducere...nu e cel mai potrivit...daca iti aduci aminte pe 13 am dat afara jucator din trib crezand ca e spion la voi...insa desi am gresit,noi ca si conducere am ramas impreuna si am preferat sa pierdem un jucator activ decat sa ne contram noi si sa pierdem increderea celorlalti din trib