R.S si familia Vs. Divin + familia + DEATH

  • Autor subiect DeletedUser36072
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Lilith

Uite ce va propun eu,daca tot nu sunt statistici de razboi.Faceti topic de poze ambele familii,eu intru,spionez si jurizez si va spun cine a castigat ,ok?(se accepta si mita:rolleyes:)
 

DeletedUser42954

:))) ti-am zis ca suntem rai de felul nostru :) revenind la subiect nici nau trecut 2 zile si cei din rs cer invitatii in divin :))=))
[player]nedved14[/player],[player]TATANKALORD [/player],[player]asy2000 [/player] [player]raduando[/player],[player]gamma3[/player]-sunt cativa din jucatorii vostri care au trecut la noi, in schimb strategul tribului eufrate a plecat la voi,trist si suparat ca nu i-am impartasit strategia, citez din arhiva tribului:
DIVIN - eufrate în data de 17.09.2014 la ora 20:05 Mulţumesc Citat Prelucrare
Cum arata zona cu adevarat [ triburi + academii (marcaje in stanga) ]

Daca coloram putin harta,eu consider ca avem probleme mult mai grave si mai reale fata de acesti 20-25 jucatori,fiecare avand cate o zona de foc cu triburi precum Divin,Comedi sau Drept.Dupa cum se vede pe harta in partea de N a continentului probleme sunt cu Divin (aici fac si eu parte),in partea de sud-est Comedi sunt foarte frumos instalati,iar ceea ce vreau sa subliniez ca tribul Drept? + academia lor ar trebuii sa fie cea mai mare bataie de cap ,deoarece sunt asezati exact ca noi,si ar trebuii sa fim mai atenti la ei decat la mana aia de oameni.Plus,nu inteleg de ce avem 10-15 jucatori aruncati aiurea pe harta...

In concluzie ar trebui analizata putin harta si colaborarea cu unul (nu mai multe) din triburile de mai sus,deoarece este cam imposibil sa ni punem pe toti in cap din start,macar momentan.
iar ceea ce vreau sa subliniez e ca tribul Drept? + academia lor-e unul din marii strategi deoarece este cam imposibil sa ne punem toata harta in cap din start, macar momentan.
-e non comment, felicitari pentru achizitie, v-ati ales cu un mare strateg, ne punem in cap academia unui trib?!(intre timp au disparut)
:)imi cer scuze dar daca tu faci spam pe forum si debitezi niste anecdote,imi permit sa raspund identic:)
 

Lilith

aca coloram putin harta,eu consider ca avem probleme mult mai grave si mai reale fata de acesti 20-25 jucatori,fiecare avand cate o zona de foc cu triburi precum Divin,Comedi sau Drept
De noi vorbea?
 

DeletedUser42954

:)) e un fel de profet, numai ca profetiile lui s-au dovedit a fi false, probabil i-a incurajat pe cei din drept cu preziceri ale destinului lor luminos, iar ei au facut organizat pe voi, deoarece erati putini si de neglijat.
 

DeletedUser46254

:))...Tribul DIVIN o sa inceapa sa imi atraga topoarele la momentul potrivit:))...App pe lumea 32 am jucat in tribul Drept?...Am jucat pana cand jumate de harta era albastra jumate rosie...Dar astia de pe 41 care erau in tribul Drept? erau doar plagiatori ca sa stranga jucatori...Nu mi sa parut cunoscut nici un jucator de acolo;)...
 

Lilith

Poate te ajuta prezentarea lor de la inceputul lumii:confused:
Wselwulf:

Un trib de oameni celebri pentru l41 !
Am zis ca suntem prea buni si frumosi ca sa nu aparem , ca fara noi , viata voastra e pustiu ! Asa ca daca ne nimerim prin vecinatate , ori platiti tribut ori dormiti ca iepuru .

Trec direct la dream team , cei omisi sunt armele noastre secrete , iar pe restul ii voi prezenta pe masura ce apar :

- regina valorii si a spamului , nemiloasa si apriga , seceratoarea posi.alexandru (inainte de schimbarea de sex) .

- nr 1 fan al mizerabililor (si nu e boschetarofil) dar totusi un Napoleonofil convins si un mare filozof si istoric , nu mai trebuie sa precizez numele ca il stiti voi , o mentiune ca aduce in premiera in trib si jumatate din familie , a invatat si bulldogul sa joace triburile !

- Theos1 un doctor in matematica si cu chimia la degetul mic , ofera meditatii oral la tinerele domnisoare care vor sa dea masterul si nu numai (a nu fi considerat cuvantul oral ofensator , deoarece folosim skype , lectile se pot preda decat oral) .

- Tony nici noi nu stim daca vine , dar o sa vina , ca nu are de ales , asteapta si el sa vada reprezentanta de sex femeiesc din echipa si apoi va fi mai decis .

-Un visator si om politic cu o pagina de facebook remarcabila !

- Subsemnatul , pentru ca zeu si nu e biserici !

Ar mai fi , dar e timp sa ii scriu sau se prezinta ei aici corespunzator .


Daca semanati cu cei de mai sus , lasati un mesaj si va integram , conditia esentiala este sa fiti cuminecati , pentru sexul femeiesc ( zic baietii ) nu se impune nici un fel de conditie !!

PS. un contact pe skype , pentru cei interesati :notsureifsrs1
(daca sunteti urati nu va dau add) , pentru conferinta si alte discutii !
 

DeletedUser46254

Pe mine ma lasat putin masca descrierea aia:))...Parca sunt cei mai mari jucatori care au jucat triburile vreodata:)))...
 

Memo14

Dar death ce cauta in razboi tocmai cu voi ?
Ei nu au terminat razboiul cu noi si mi-e ciuda ca au doua :))
 

DeletedUser46254

:))..Este in razboi cu noi deoarece au vrut sa fie mai smecheri ca voi si sa participe la 2 razboaie:))
 

Memo14

Am inteles,nu de alta,dar in fiecare dimineata cand ma trezesc,am cate 5-6 mesaje cu invitatii,un adevarat calvar ;)))
 

DeletedUser36072

sigur nu din echipa de samurai, poate o fi de pe harta dar din triburile de samurai nu asi crede...

si eu pot sa zic ca ma trezesc cu 10-20 de mesaje de la cutare trib... e o vrajeala vazand ca deja ati slabit si ca pierdeti sate...
 

Memo14

ibcm nu m-am referit la samurai,eu m-am referit la colegii din legiunea blestematilor :))
 

DeletedUser28860

Inca o lume pe care R.S va reusi sa o piarda ca si restu lumilor unde au fost el grande pana au dat de organizate pe ei apoi pa pa .. clasic
 

DeletedUser36072

iauze-l si p'asta ce vorbeste :)))

Dai doamne cap ca piciare are :p
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.