Deleted User - 6932
Contul colegului nostru raembo a fost spart ieri seara undeva in jurul orei 19 (inclusiv furata si adresa de mail cu contul de messenger).Fostul titular cu noul titular au avut un schimb de replici in care cel care e acum pe cont ia cerut 2000pp ca sa-i cedeze contul inapoi si e acelasi care prin circulara cere pp de la colegii din trib.
Admini au zis sa le dea discutia intre el si cel de pe cont in care acela cerea cele 2000p ca o sa-i dea contul inapoi, totusi nu au facut-o.
Intre timp contul lui raembo ataca aliatii din persia.
Eu personal am vorbit cu raembo la telefon si stiu sigur ca acum cel de pe cont nu e proprietarul.
Deoarece adminii nu dau curs unei cereri rezonabile facuta prin tiket de multi dintre colegii nostrii va rog sa sustineti demersul nostru de pe forum, poate poate ...
Solicitam ca pana la solutionare cazului,contul sa ramana inchis.
Admini au zis sa le dea discutia intre el si cel de pe cont in care acela cerea cele 2000p ca o sa-i dea contul inapoi, totusi nu au facut-o.
Intre timp contul lui raembo ataca aliatii din persia.
Eu personal am vorbit cu raembo la telefon si stiu sigur ca acum cel de pe cont nu e proprietarul.
Deoarece adminii nu dau curs unei cereri rezonabile facuta prin tiket de multi dintre colegii nostrii va rog sa sustineti demersul nostru de pe forum, poate poate ...
Solicitam ca pana la solutionare cazului,contul sa ramana inchis.
Ultima editare de un moderator: