DeletedUser
unde am anuntat ca vrem sa cucerim ceva pe l15? noi jucam pe l14 ) Sa-mi arati si mie unde a fost anuntul ala fastuos barbatule. Imi place tare de voi astia care va masurati barbatia in luni jucate.
prietene, crezi ca ma intereseaza lumea pe care jucati voi ... ca e 15, ca e 35, ca e nustiu ce lume ???????
eu stiu doar atat , ca ati parasit aceasta lume exact cand ne-am apropiat de granita voastra ..... nu m-am intersectat cu voi , cu toate ca imi doream .... iar acum ai aparut tu , exact cand ne-am apucat si noi sa dam cu topoarele in edw ( sau cum se mai cheama acum tribul) si ai inceput sa iti faci programul de mare " player" din gurita ( mai bine spus din tastatura ) ..... pai mai prietene , daca tot joci pe aici si ai vreun cont ... posteaza draga cu nick-ul adevarat , nu cu un nick care nu spune nimic pentru nimeni decat multa vorbarie si cam atat !!!!!!!!!!
pentru playerul ce a cerut o statistica la acest razboi .... cam aceasta ar fi ...... din punctul meu de vedere , razboiul cu tribul RAI nu mai exista pentru motivul ca mai avem doar doi jucatori in zona noastra din acest trib ...
Tribes: ZARG
Players:
Side 2:
Tribes: RAI
Players:
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 277
Tabăra 2: 8
Diferență: 269
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 2,547,611