DeletedUser22922
TSL-istilor priviti si partea plina a paharului. Pe lumea 7 ati fost tribul de pe locul al III-lea...aici tribul de pe locul al II-lea. Poate..poate ajungeti sa inchideti o lume pe .ro. 
mai bine taceai
Felicitari tribului S pentru victorie(mari,multi si "prosti" conteaza,imi cer scuze ca ii jignesc pe unii care nu merita dar ....) si in special tin sa le multumesc adevaratilor colegi din TSL ca au rezistat pana acum si in ce conditii
Oricum nu credeam k pot sa vad cat de repede se poate sterge un cont pe ro.In 2h poti sa ai contul sters si nici macar sa nu ai habar.....patetic
![]()
scuze...scuze...si iar scuze...fugi la mamica si spunei ca te-au batut la ”fundulet” aia mari, rai si ”prosti”din Start
exact cum am prevazut...cand TSL ia ”bataita” trebuie sa fie cineva de vina....ori adminii...ori serverul...ori vremea de afara
se pare ca acum a fost de ”vina” START..."nemernicii" au indraznit sa se ridice impotriva maretului, impunatorului TSL![]()
Postez si eu, nu neaparat in calitatea mea de fost membru TSL (de ocazie, ca sa spun asa, deoarece am fost recrutat mai tarziu), pentru a felicita in primul rand tribul Start. Intr-adevar ati fost cei mai buni (desi pe parcurs au fost momente cand ati fost criticati pentru anumite "mojicii", cu siguranta realpolitik v-a constrans sa luati acele decizii), am avut putin parte de actiune si din aceasta cauza, consider ca ati fost mai buni, mai organizati, si meritati sa castigati lumea. Asa cum am mai zis si cu alte ocazii, conducerea tribului Start a fost foarte buna pentru ca a gestionat corect harta si membrii tribului.
Pe de alta parte, TSL a fost un trib format(din ce am vazut acolo) din prieteni, amici, si mai tarziu recrutati din Patria (de unde am venit si eu). Daca ar fi jucat de la inceputul lumii, mai multi cunoscuti de-ai lor, posibil sa fi fost cu adevarat o amenintare si nu doar un adversar care nu v-a lasat sa luati toata harta. Felicit asadar si TSL, conducerea de acolo, si colegii alaturi de care am jucat pentru ca au rezistat foarte bine.
PS: Imi place sa cred ca cei din Start care insulta si jignesc pe aici nu fac parte din conducerea pe care am apreciat-o mai sus, si sunt doar niste "unii" care au venit pe parcurs pt a conta la numar. De altfel, comportamentul lor, nu este demn de membri ai unui trib care numai ce au castigat o lume, nu-ti jignesti adversarul pentru ca a pierdut, nu-l injosesti ci din contra il feliciti pentru ca s-a jucat alaturi de tine si pentru ca ti-a tinut piept atacurilor, altfel bateati barbari. Din pacate mi-am pierdut speranta ca romanii isi vor redobandi respectul pentru semeni, asa ca...
Inca o data felicitari tuturor celor care au jucat pe L29, si sa auzim de bine!
2.TSL
Still refining themselves, this tribe is still a powerhouse. Probably the premiere tribe of the world. Balanced leadership and good core members will keep them in the game. They garner respect and cannot be counted out ever. They will persevere and regain their #1 spot. They are viewed as the real number one by many. They have never backed into their rankings.
2.TSL- Well once again I am finding it hard to describe, but I think I can describe with saying “War- Machine”. This tribe is huge and they didn’t get to where they are with only recruiting. They don’t know the meaning of peace(unless you are TSL with Skill?…they will let you hit them, then let you hit them again, and then they will strike. One hit KO is all that needs to be said about their power. They demonstrated that technique with the handling of REJECTS/WAR!!...needless to say, REJECTS/WAR!! Is being eaten away pretty rapidly.
TSL (Rank 1)
The Western European flavors of this meal is difficult to describe. The recipe has not changed since it's inception, though has had slight improvements that have been recorded. The spicyness does not show when the first bite is taken, but yet is building bite after bite. As the tastes combine in the mouth, an explosion of sweet and sour and hot and everything in between appear to start dancing!
The top tribe has many small wars won, gained members from each, and also made good headway during the war with 3DX. Currently "eating" 500 in the west, are also prodding at TSB in the south. There is no reson to say that this tribe will crumble, and will likely be one of the two last tribes on the world. If anyone can say different, please provide proof.
MAGNIFICO! MWA MWA!!
Cum am mai zis s-au facut o gramada de greseli, care ne-au ingreunat si mai mult misiunea, totusi faptul ca am rezistat atat de mult in conditii de inferioritate se datoreaza calitatii unora dintre noi, cu tot respectul dar jucatori gen vndhl sau buffy2008 va dau clasa la toate capitolele.
Daca tu crezi ca jucatori ca vndhl sunt in stare sa dea clasa cuiva atunci te mai mira de ce nu castigati nimic in afara de o lume externa?
cand am avut timp sa joc cat de cat si stateam sitter pe la crewe si nu lua nici un sat vndhl desi era majoritar pe k43 si era majoritate atac ...ai doamne, plus ca ala si concept erau pe 53 plini de sate si i-am scos singur fara nici un stres, jucatori fara calitate .
buffy e ok, vndhl nu si sa nu indraznesti sa ma contrazici fiindca l-am vazut din toate posturile pe acest vndhl.
@adenauer
Apropo...stii care a fost motivul pentru care TSL a dat stergere pe L7? Au fost "asupriti" de admini...in realitate au luat bataie de la H.K.....daca nu erai in trib cu ei probabil ca si aici puneau aceeasi placa...dar asa nu au mai putut![]()