Nu stiu data ca eu am intrat de vreo 10,11 zile.
Printuri de pe forum pot sa iti pun si eu, ce le-am rasfirat la momentul respectiv. nu stiu daca le mai am,dar dau de ele

hai sa incheiem. bine ca ati facut alianta, frica reciproca si-a spus cuvantul
bre, sarmulitule, sincer ma doare in partile moldovei cand ai intrat sau cand ai iesit tu de pe vreo lume, ca oricum activitatea ta a fost cel mult egala cu 0. asa ca scuza-ma ca nu am notat in calendar ziua in care ai intrat tu pe aceasta mirobolanta lume.
vad ca esti in anonym, sincer acum te-am cautat ca sa stiu cu ce noob vorbesc pe o lume unde se considera ca suntem colegi de harta. pt tribu ala am avut tot respectu pt eva si catau, cu toate ca mereu mi-au fost dusmani. acum ca ei nu mai sunt, tribul ala e la fel de bun ca si tine, adica mult sub 0.
faza cu 'frica reciproca'... hai sa o luam asa: ne cunoastem parte din noi de vreo 4 ani, ne stim unii in viata reala, ne stim problemele si toate cele. ce frica sa am eu de unu care mi-a intrat in casa sau am stat nopti bune la baute, la remi sau la orice alta chestie?
poate ca tu nu ai aflat, dar pe jocul asta sunt si oameni care se respecta... si intre astia, care au o chestie care se numeste caracter, nu o sa existe in veci razboi. ca unii pica in SE si altii in NV... aia e, am avut alianta chiar si in conditiile astea, cu toate ca de multe ori nu batea nobilul dintr-o parte in alta. sau, cand nu am avut alianta (L14 daca nu ma insel), am avut forum comun pentru spam.
sper sa te fi lamurit cu relatia dintre cele 2 triburi si a membrilor lor si daca nu am reusit, te rog sa iti iei linistit ideile tale extraordinare si sa le bagi acolo unde nu bate soarele (in debara, bre, nu imi da avertisment aiurea)
Si, ca sa fiu on topic in ceea ce priveste razboaiele: HAI DINAMOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!