Hai sa revenim la topic. Multa lume cedeaza conturi din mai multe motive. Daca stii ca anumite persoane il vand si ai dovezi, foloseste sistemul de suport si acele conturi o sa fie inchise. Astfel discutiile astea nu isi au rostul aici si daca nu se revine inchidem topicul si gata.
discutie sunt legate de noi si razboaiele noastre, chiar daca nu se vede, acesta este cea mai practicata si cea mai de succes raportata la efortul depus (de a cumpara conturi). Dovezi nu avem cum sa aducem pt ca nu avem acces la informatiile de logare, ci doar la cateva din viata reala daca le-am putea corela am dovedii poate ceva.
Sistemul suport este folosit dar inutil de cei ce nu au "numarul de telefon" al adminilor.
(si la spusele acestea am dovezi )
Nu vreau sa par importat, in orice caz nu sunt manelar ca tine
stiu ca iq la manelisti e redus dar nah..
preferintele muzica nu spun nimica de IQ, iar aici ai cam dat cu bata in balta! s-a pus intentionat acolo ALIAT, dar ce sa facem nu pe toti ii ajuta mama natura ...
nu stiu ce v-a zis voua bububo si cum procedeaza el dar eu nu am dat niciodata un leu pe vreun cont...
fiecare are mijloacele lui rugayah le stim pe ale lui, le banuim pe ale tale
aici gresesti legend...sate sau dat si unde au cerut.diferentza acum apare pe harta...la acea vreme eram facuti jucatori de mana 2-a.am tinut granitza cu newage 3-4 jucatori de mana 2-a...satele pe care voi ati luat nu s-a reusit sa fie pastrate de jucatori de mana 1

si vezi ca ai pe granitza mai mult de 20% din sate.te contrazici in propria tactica si nu da bine la aceia care au ascultat sfatul tau.tre sa fi un exemplu bun pt. ei...
sa gresesc eu oare

)
gresesc si eu ca's om dar incerc sa ma corectez,
nu stiu clasificarea cu jucatori de mana dar o sa ma lamuresti tu.(exemple)
s-au pierdut sate multe se vor mai pierde si la fel e si cu castigatul,depinde de zona, timp si pregatiti nu numai de cine joaca.
da am muulte dar asta pentru ca multi din jurul meu au plecat si ma ataca acum dupa luni de cooperare si colegialitate deci eu am respectat normele si vei vedea ca le voi respecta si in continuare ai doar rabdare si nu mai ** pe langa.
nu stiu oare tu nu gresesti?
sarcacutul legend,ii cam tremura chiloteii acum cind are atacuri

.tot cu gura mare ai ramas.esti......nu trebuie sa mai pun si cuvinte ca nu isi au rostul,mai bine ti-ai lua o lama si sa sa incepi sa iti dai venele una cite una,sfirsitul milogilor e aproape,pregateste-te

)
ma cam doare exact unde acopera ce zici tu ca tremura pe mine de atacurile voastre si de satele care mi le luati. Si nu toti practica tehnicile descrise de tine, uni mai avem si viata si ce minte si perspective, totusi succes la perfectionarea metodelor.
sincer ma asteptam sa pierd mai multe sate dupa jocurile care le-ati facut si inca le faceti cu conturile, dar nu a fost chiar asa.... cele mai multe le-am pierdut contra "amicilor" mei nicu si ben, dar cine stie ce viitor v-a mai fi poate se mai intoarce soarta.
cate atacuri dati in valul asta? mai mult ca data trecuta? au fost mai bine de 2000 nu?
2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".