Folosești un browser învechit. Este posibil să nu afișeze corect aceste site-uri sau alte site-uri web. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
nu stiu daca sa ma bucur sau nu, pe undeva fireste ca ma bucur, dar nu vad care ar fi aportul nostru la renuntarea ta, deci din partea noastra e o victorie fara "surle si trambite". Oricum, de cand am inceput L5 am o vorba: "cand ma mut si eu pe o granita, dispare granita"... asta a fost valabila pe cam toate granitele unde m-am mutat.
statistica e irelevanta dupa parerea mea..ceea ce conteaza e cum ai luat acele sate..hmm daca ma gandesc asa numai la prima vedere..voi ati luat cam 500-600 de sate de la mvaly cand acesta era in 3-sla (acesta avand satele intre voi)..deci ce altceva mai vrei..
+ ca voi cand e sa piarda unu sate il da-ti afara din trib..cazu zidevara cel mai recent..sau vmihai
eu am vazut ce puteti marea majoritate pe granita la o lupta adevarata si concluzia a fost clara si fara comentarii ca marea majoritate is praf si habar n-au sa joace.. si cand am vazut ca va mai aparati si cu atacul muream de ras