asemenea cazului cu Aiurea, mi-am bagat eu coada. MD-ul a trecut pe langa o ocazie mare de a restabili egalitatea pe harta, pacat ca nu au stiut sa profite. prima lor greseala a fost cand l-au blindat pe simo, integral cu cate 30-40.000 de fiecare sat, astfel toata zona din sud a ramas descoperita si leg putea inainta fara probleme, de aici au inceput certurile si alte ruperi de relatii intre jucatori. si da, are si conducerea partea ei de vina fiindca unde nu-i cap, vai de picioare.
un tip de pe granita care a disparut recent, prefer sa nu-i fac public numele avea 1,2kk puncte
sincer nu sincer m-am saturat eu boul pamantului sa sprijin pe toti ..iar eu cand cer sa mi se zica nu avem nu avem sa ma trezesc ca imi trimite unu...
) plus ca multi din md sunt niste nesimtiti oameni fara onoare decat intr-un tirb fara onoare mai bine la inamici asta daca ma primesc (sau lupt pana la ultimul sat)
) si sti prea bine ca nu mie frica...sau altceva ca sti ca stiu sa joc cel putin foarte bine
)
...eu pur si simplu vreu sa continui jocul dar cu md nu se mai poate si pot fi de folos in zona asta...daca pot sa intru in trib la voi...si am inteles ca decizia finala e la tine...
lucrurile astea nu s-au intamplat din senin, a avut cineva grija sa impinga de la spate demersul lucrurilor sa se ajunga la un astfel de deznodamant. de asemenea decand am parasit aiurea am spus un lucru, atat tribul cat si membrii vor ajunge istorie pe l30, si nu scapati niciunul. indiferent ce trib va cazeaza peste noapte. spor la aparat sate!