DeletedUser3192
si acum iar incepeti toti cu gura ca sunt **** si ca voi sunteti mai destepti.....baftane intalnim prin zona VM-EC
![]()
hopaaa...karmanos reloade
si acum iar incepeti toti cu gura ca sunt **** si ca voi sunteti mai destepti.....baftane intalnim prin zona VM-EC
![]()
cresteam ca luam contu lui anne fratica, si pe mine nu ma deranjat ca pierd satele ca oricum eu miam atins scopul acolo pe L10, adica...sa duc tribul in top 10, si sal intrec pe unicul dexteriade, lucru care lam reusit, si care ma fc sa nu mai am chef de jctry:tu cresteai numai din inobilari interne.ai ajuns rang1 din inobilari interne
cresteam ca luam contu lui anne fratica, si pe mine nu ma deranjat ca pierd satele ca oricum eu miam atins scopul acolo pe L10, adica...sa duc tribul in top 10, si sal intrec pe unicul dexteriade, lucru care lam reusit, si care ma fc sa nu mai am chef de jc![]()
iar ma bag si eu pe unde nu trebuie dar...chiar nu ma pot abtine
try:tu cresteai numai din inobilari interne.ai ajuns rang1 din inobilari interne
cand ati fuzionat cu rf teau mancat fostii tai colegi care sau dus in immo si rtals...
anne:tu zbierai in stanga si in dreapta dupa sprijin ca si kristian ala...si cand nu ati mai suportat sutele de atacuri ati renuntat
off:chiar sunteti ....va certati ca, chiorii pe forum.daca sunteti in stare de ceva dovediti pe joc.dar de la zis pana la facut e mult nu?
dupa ce ca numai jucati comentati si voi aiurea ca sa nu adormiti prea devreme
![]()
cresteam ca luam contu lui anne fratica, si pe mine nu ma deranjat ca pierd satele ca oricum eu miam atins scopul acolo pe L10, adica...sa duc tribul in top 10, si sal intrec pe unicul dexteriade, lucru care lam reusit, si care ma fc sa nu mai am chef de jc![]()
nu stiam ca asta iti era dorintadar adevarul e ca ti-ai indeplinit-o...
oricum datorita tie sunt pe harta acum - pentru ca daca atunci cand a fost balul intre ww si 13 in loc sa fim pretini am fi fost dusmani inca din acel moment as fi iesit de pe harta - 13 era mult mai bun...
anne numai minti
trimiteai circulara si tu si criatian ala ca ati venit din 13 si acum va lasam balta .....ma saturasem de atatea circulare si le stergeam mereu
unul din voi 3 avea si drept de conducator...sau doi...numai stiu...
daca zici tu mai viteazule
carei politica immo?
te aperi singur sau out
pierzi 10 sate out
carei politica immo?
oricum e mult mai buna decat politica amaratelor de triburi pe unde ai fost conducator!
anne numai minti
trimiteai circulara si tu si criatian ala ca ati venit din 13 si acum va lasam balta .....ma saturasem de atatea circulare si le stergeam mereu
unul din voi 3 avea si drept de conducator...sau doi...numai stiu...
@gykanes tu nu ai primit nici o invitatie?
a,inca ceva.tu nu postai de pe un cont care numai era pe harta? Invincibilul parca.
Si sa stiti ca imi dati prea multa atentie.ultima data iam injurat pe toti pe aici si am primit ban mult timp.thomasito numai e...
![]()
mai bine mori tu proasta cum spui tu
dute si leagate de o piatra si aruncate intrun lac sau o garla ceva ce oi avea tu mai aproape
preferabil ceva foarte adanc.si leagati o piatra foarte mare.nu uita de testament